Nejsi přihlášen
Zapomeňte na přednost
Včera po večerní pohodové projížďce mě málem dostalo auto kousek od baráku.Hlavně Brňaci si dávejte na tu křižovatku pozor!!!!Jedu si to na pohodu po rovince od Štěpanovic a na křižovatce od Dolních Louček jela z vrchu kolona aut a ani se borec neobtěžoval přibrzdit Naštěstí sem to po té rovince nepálil a jel normálně tak sem to zvládl ubrzdit.Najel sem vedle něho a co jako dělá a von jen mávl rukou
Jinak dnes by se psalo o neukázněným motorkářovi jak jel děsně rychle
Re: Zapomeňte na přednost
Datel psal:Běžná praxe
Kdysi se tu probíralo zrrestání takového mamrda ukopnutím zrcátka, ale já na to eště nenašel odvahu
Akorát sem jednůc nakopl boční dveře
nakopnout a vzít za heft
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Jak píše Datel, každou chvíli někdo udělá nějakou neprozřetelnost... Jinak ještě lepší situace je to v tomhle místě v případě, že dotyčnej jede od Tišnova a s myšlenkou "to před ním ještě stihnu" ti odbočí na Loučky...
Já nevím jak vám, ale kolik podobných situací já zažívám na kruháčích .... pořád, ale pořád se mi stává, že se na nějakým kruháči "obvykle" jezdí "tímto" exitem když přijíždím "vod tamtud" .... ejhle ... já "vůl" jim v tom pořád musím dělat bordel a hlavně lidi pokročilejšího věku - nejlépe ve starých šumkách - to nějak nedokážou pochopit, že mám přednost a když neblikám, tak asi nevyjedu..... posledně před 14dny v sobotu... baba tak 60let v Puntu z roku raz dva, najela mi tam, já to ubrzdil, ona pak taky (když já už stál a nadával), ale to už bylo pozdě... to samý - přes špeky se sotva vytočila mým směrem hodila ksicht jako "co děláš, dyť se nic nestalo" a jela dál...
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 04.04.2011 19:18:07 Offline |
Kdysi se tu probíralo zrrestání takového mamrda ukopnutím zrcátka, ale já na to eště nenašel odvahu
zrdcátko 7x a přes držku jednou hold jsem vod přírody trošku více prudší povahy
...včera 2x nedání přednosti, v jedný křižovatce na mě borec dokonce schválně najížděl( jet bez polovičky nesmál by se mě) prostě neřeším dávám si více pozor...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Datel psal:Běžná praxe
Akorát sem jednůc nakopl boční dveřezrdcátko 7x a přes držku jednou hold jsem vod přírody trošku více prudší povahy
...včera 2x nedání přednosti, v jedný křižovatce na mě borec dokonce schválně najížděl( jet bez polovičky nesmál by se mě) prostě neřeším dávám si více pozor...
jj dávat pozor a radši počítat na každý křižovatce s tím že ti tam nejakej dement vlítne , což už se asi stalo každýmu z nás ...
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Akorát sem jednůc nakopl boční dveřezrdcátko 7x a přes držku jednou hold jsem vod přírody trošku více prudší povahy
Ty vogo ty seš Fukušima na kolech,jen bouchnout
snowflake600 (Člen) 04.04.2011 23:13:51 Offline |
máte recht, sezona nezačala ještě a ty čusové by si měla ale začít zvykat, že se tu už na silnicích aklimatizujem, kurváááá todle mě dycky dokáže tak nasrat!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 09:36:36 Offline |
Baltazar psal:Myslím, že se řeklo, že se sem nebudou takovýhle věci psát, jen pokud to bude nějakej trabl s někým vodsaď, už to mrdejte černou kroniku
řeklo a stejně je to tu každej rok..tak to prostě nečtu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Baltazar psal:Myslím, že se řeklo, že se sem nebudou takovýhle věci psát, jen pokud to bude nějakej trabl s někým vodsaď, už to mrdejte černou kroniku
řeklo a stejně je to tu každej rok..tak to prostě nečtu
špatná osvěta! Kelly to má v píči aby ty nový zjebal, tak je třeba to připomínat
Strýcfajtr !!!
Baltazar psal:Myslím, že se řeklo, že se sem nebudou takovýhle věci psát, jen pokud to bude nějakej trabl s někým vodsaď, už to mrdejte černou kroniku
Jenze totok vlakno neni cerna kronika. To je zkusenost jednoho z nas, kerou momentalne zazil...
Takovych picovin se tu behem sezony nablije....
Takze bych te pozadal abys sel usmernovat hochy do jinych vlaken, kere me mimochodem serou taky
Akorat mi permanentni moralizovani nedela dobre na plet, tak to proste nectu
...
Ty vole 7x... já to dal jednou a myslím, že sem riskoval víc, než když mě chtěl ten kokot ve fabii sunda
jak to děláš?
Malíček mě bolel ještě druhej den.
Ale vyselo na bowdenech
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mě dneska málem zabil nějakej kokot v plechovce.. jaksi mu vůbec nevadilo,že je v protisměru vedle kamionu a že sem musela šlajfovat jak čubka a kouřilo se mi z brzd jak u ferari, jen aby to do mě nenakouřil čelně.. a to sem jela v plechovce.. potkat ho tak mu ten ksicht rozkopu... lidi jsou děsný hovada.. fakt nezbejvá než předpokládat nejhorší demenci u každého kokota na silnici
Život je boj-mašina je nej!!!
......tož idu si tak pěkně ze sklépka,bečice pokoštované,razím si to přes náves rovnů dom.Smradu kolem mňa jak z komediantské maringotky, ale člověk je pravda po koštůvce malinko unavený, tož temu nevěnuje pozornosť.Naráz čelní střet s párem koní,pak buchanec od auta,pak čelně traktor a nakonec letadlo rovnů na rypák.
No a pak ten kolotoč ten kokot komediantský konečně vypnul.......
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
snowflake600 (Člen) 06.04.2011 12:20:36 Offline |
Sandman psal:Na co kopat do dveří? Stačí si přidělat zboku boty kus hřebíku a normálně mu to lehce objet. Pro pokročilé: jedním tahem vyrýt BANDIT
to už je vyšší level, ale nějaká podkovička na botě by se šikla
Já jednomu loni co mi nedal přednost ve městě chtěl taky ukopnout špigel,ale měl to (myslím že to bylo honda crv) nějak vysoko,tak jsem se v rychlosti rozhodl že mu ho urazím rukou tak jsem se rozmách,a.....kurva oto by nešlo že jsem ho netrefil,ale ještě jsem sebou málem jebnul tak jsem se rozmách a švihnul,že mě vzal balanc jak cyp a málem sem se mu opřel o dveře! Příště jdu do stupaček a kopu kolem sebe jako kobyla Toš tak.....
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 11.04.2011 09:38:47 Offline |
...njn tady na severu je divoko pro začinající likvidatory zrcátek... hlavně ne za jízdy rukou kurevsky to bolí zásadně napřimenou nožičkou nebo dojet zastavit a dát do držky...
a propo minulej tejden jeden děda dostal školení na benzínce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak se tedy ptám zkušenějších : Jak správně kopnout za jízdy do dveří abych při to nespadl při tom z motorky? Ptám se jako doopravdy,páč mě to zajímá.Nedokážu si představit že ve 120km v hodině ještě někomu kopu do auta.
Uhlajs psal:Tak se tedy ptám zkušenějších : Jak správně kopnout za jízdy do dveří abych při to nespadl při tom z motorky? Ptám se jako doopravdy,páč mě to zajímá.Nedokážu si představit že ve 120km v hodině ještě někomu kopu do auta.
až si ty naši umělci pojedou k tobě pro tu bandasku, tak se zeptej Kuby na cestu z poslednních WSBK a bylo to možná i rychlejší než 120
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Uhlajs psal:Tak se tedy ptám zkušenějších : Jak správně kopnout za jízdy do dveří abych při to nespadl při tom z motorky? Ptám se jako doopravdy,páč mě to zajímá.Nedokážu si představit že ve 120km v hodině ještě někomu kopu do auta.
až si ty naši umělci pojedou k tobě pro tu bandasku, tak se zeptej Kuby na cestu z poslednních WSBK a bylo to možná i rychlejší než 120
Hmm.Ve středu nebo ve čtvrtek .
Stránky: 1