Nejsi přihlášen
Re: Nová členka
Zdenda psal:WenzelB6 psal:vypadá, že hausbót je doma a je zazimovanej v Lovosickym klubu,
hnedka vedle tý plechový haly.
Nechám pozdravovat pana správce, pomahali sme tam s rekostrukcí klubovny.
A tutaj ouchylove sou pohodový, každej z nich rád poradí, zasvětí, pomuže s motorkejJe možná domluva ohledně kotevního místa, když tam koukám máte všicky známí a jen já ne?
Loděnice je rodičů, pozdravovat můžu :) A domluvit se s nima určitě taky dá v pohodě
Všechno je jinak
škardík psal:Taky zdravím
A pokud za fotku v plavkách musíme házet xichty, přidávam fotku.
Ale upozorňuju, že spíš než xicht jsou na ní rysy mojí skvělý osobnosti
http://suzukibandit.cz/storage/20061125 … G_9585.jpg
asi jsem se zamilovala.
Všechno je jinak
Martin B12 psal:no hele dnes jsem mluvil se SleiPem a prej docela veliký
jinak tě vítáme a těšíme se na srazu
Cože?? A to na mě SleiP působil dojmem že by se do těchle míst neodvážil ani podívat
Taky se těším na srazy, hlavně aby počasí bylo ok.
Všechno je jinak
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2011 12:20:31 Offline |
Yvee psal:Martin B12 psal:no hele dnes jsem mluvil se SleiPem a prej docela veliký
jinak tě vítáme a těšíme se na srazuCože?? A to na mě SleiP působil dojmem že by se do těchle míst neodvážil ani podívat
Taky se těším na srazy, hlavně aby počasí bylo ok.
tak to dobře klamal tělem ..jako většina tady na srazu poznáš sama
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Yvee psal:Zdenda psal:WenzelB6 psal:vypadá, že hausbót je doma a je zazimovanej v Lovosickym klubu,
hnedka vedle tý plechový haly.
Nechám pozdravovat pana správce, pomahali sme tam s rekostrukcí klubovny.
A tutaj ouchylove sou pohodový, každej z nich rád poradí, zasvětí, pomuže s motorkejJe možná domluva ohledně kotevního místa, když tam koukám máte všicky známí a jen já ne?
Loděnice je rodičů, pozdravovat můžu :) A domluvit se s nima určitě taky dá v pohodě
Ahoj, no nepovídej, co vím, tak jsou tam ty kotevní místa docela narvaný. Takže taky brázdíš tenhle úsek Labe na lodi?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Yvee psal:Zdenda psal:
Je možná domluva ohledně kotevního místa, když tam koukám máte všicky známí a jen já ne?Loděnice je rodičů, pozdravovat můžu :) A domluvit se s nima určitě taky dá v pohodě
Ahoj, no nepovídej, co vím, tak jsou tam ty kotevní místa docela narvaný. Takže taky brázdíš tenhle úsek Labe na lodi?
jo montovali jsme topení po záplavach se švárou : Honza Bok.
Stránky: 1 2