Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 08:55:35 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 09:15:33 Offline |
Re: zadní tlumič
to je snůřa
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 09:33:23 Offline |
karlos100 psal:tak to zavaž na uzel a fertig
dík to mě nenapadlo
von ho ma asi chtel rict naplnenej dusikem
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 12:26:39 Offline |
Billy psal:von ho ma asi chtel rict naplnenej dusikem
Hele nevim čim to nafoukli ale stálo to 2300,- no je po repasu no.a tohle tam musel dodělat aby to moh nafouknout..ve fabrice to prej dělaj jinak,ale prej si kvůli tomu nechce kupovat tu linku..tohle je prej levnější
Vypada to gut a cena neni nejaka silena, skoda ze se nevali po regalech vice ohlinsu, wilbersu a bitubaku , jednou bych si chtel udelat radost
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 13:21:33 Offline |
Billy psal:Vypada to gut a cena neni nejaka silena, skoda ze se nevali po regalech vice ohlinsu, wilbersu a bitubaku , jednou bych si chtel udelat radost
no já koukal po nějakym gixerovym,ale moc toho neni a nebo maj dost najeto a než koupit něco a pak to stejně dát repasovat tak jsem nechal udělat repas na tomhle..s mojí muší váhou to fungovat bude.navíc teď už by repas nebo oprava stála jen něco kolem litru takže pohoda
K.a.s.y.m. psal:Taky máte na seriovym tlumiči tohle??
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0947.jpg
ventilek néé ...ale totok
MRDAT!!!
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:Taky máte na seriovym tlumiči tohle??
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0947.jpgventilek néé ...ale totok
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020974.jpg
Nekde sem cital ze je problem to dofoukat na potrebnej tlak, pac je ho potreba cca 8 Bar a tady mas dle cervene rucky pouze 4 Bary, kazdej tlumic to mas asi jinak nevim. Ale bezne pepa z garaze to asi nenatlaci jak ma bejt . Nevim jestli o tom psal KOVAL ze to nekdo foukl dokonce obyc vzuchem a schnila mu gumova membrana.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2011 08:49:58 Offline |
Billy psal:Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:Taky máte na seriovym tlumiči tohle??
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020974.jpgNekde sem cital ze je problem to dofoukat na potrebnej tlak, pac je ho potreba cca 8 Bar a tady mas dle cervene rucky pouze 4 Bary, kazdej tlumic to mas asi jinak nevim. Ale bezne pepa z garaze to asi nenatlaci jak ma bejt . Nevim jestli o tom psal KOVAL ze to nekdo foukl dokonce obyc vzuchem a schnila mu gumova membrana.
fouká se to dusíkem a nejlépe rovnou z lahve kde máš 10
zzzmrzlinar (Člen) 06.04.2011 11:05:39 Offline |
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020974.jpgNekde sem cital ze je problem to dofoukat na potrebnej tlak, pac je ho potreba cca 8 Bar a tady mas dle cervene rucky pouze 4 Bary, kazdej tlumic to mas asi jinak nevim. Ale bezne pepa z garaze to asi nenatlaci jak ma bejt . Nevim jestli o tom psal KOVAL ze to nekdo foukl dokonce obyc vzuchem a schnila mu gumova membrana.
no to je jasný ne, 8 barů v centrálu, velký CéBo má 2 tak v každým 4 bary kurva to sem ale vodborník
zzzmrzlinar psal:Billy psal:Kožak psal:
ventilek néé ...ale totok
no to je jasný ne, 8 barů v centrálu, velký CéBo má 2 tak v každým 4 bary kurva to sem ale vodborník
to jóó
MRDAT!!!
já to mám taky fouklý vzduchem...už 3 roky a v pohodě...
každý jaro tomu dám co zvládne 8atm kompresor a fertig...
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Vypada to gut a cena neni nejaka silena, skoda ze se nevali po regalech vice ohlinsu, wilbersu a bitubaku , jednou bych si chtel udelat radost
no já koukal po nějakym gixerovym,ale moc toho neni a nebo maj dost najeto a než koupit něco a pak to stejně dát repasovat tak jsem nechal udělat repas na tomhle..s mojí muší váhou to fungovat bude.navíc teď už by repas nebo oprava stála jen něco kolem litru takže pohoda
Nemel bys nějaký kontakt na ten repas? mam problem se zadním tlumičem ve dvou už drhnu o podběh... njn roky se podepisujou
...Koně moje hyjéé...
Larry Mullen (Nový člen) 20.01.2014 17:46:37 Offline |
Jeden tlumič sem hodil tady na bazar
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2014 18:59:13 Offline |
Mour psal:Já mám, ale z B12/98 ...jestli pasuje na B6, nevím
i kdyby pasoval tak zrepasovanej nebude..nechci ti kazit kšeft,ale já ho právě z toho důvodu nechal repasovat a po pravdě investice do podvozku byla asi nejlepší věc jakou jsem kdy na Banditu udělal.
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Já mám, ale z B12/98 ...jestli pasuje na B6, nevím
i kdyby pasoval tak zrepasovanej nebude..nechci ti kazit kšeft,ale já ho právě z toho důvodu nechal repasovat a po pravdě investice do podvozku byla asi nejlepší věc jakou jsem kdy na Banditu udělal.
Dával jsi novou pružinu? A jakou?Kolik to stálo?díky
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2014 19:27:17 Offline |
Pružina bohužel zůstala..což se ukázalo jako chyba..na solo a rozumnou jízdu to funguje na rychlou je to měkký...takže tlumič čeká ještě jeden upgrade potom co mi tu jeden místní vyfouk před nosem wilberse dám podložku pod pružinu a nechám doladit tlumič..teď už to bude za míň když už ho jednou rozebíral. jinak jen repas stál 2300 protože tenhle tlumič neni rozebíraci a musel si ho upravit..jinak je částka kolem 1200,-
K.a.s.y.m. psal:Pružina bohužel zůstala..což se ukázalo jako chyba..na solo a rozumnou jízdu to funguje na rychlou je to měkký...takže tlumič čeká ještě jeden upgrade potom co mi tu jeden místní vyfouk před nosem wilberse dám podložku pod pružinu a nechám doladit tlumič..teď už to bude za míň když už ho jednou rozebíral. jinak jen repas stál 2300 protože tenhle tlumič neni rozebíraci a musel si ho upravit..jinak je částka kolem 1200,-
Dík.Taky o tom začínám uvažovat,už je unavenej.Pružina je něco přez dvojku,tak že komplet repas tak 5 tisíc.
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Já mám, ale z B12/98 ...jestli pasuje na B6, nevím
... Já tu nutnost repase moc nepoznám, jen že jsem na něm normálně jezdil i s robkou, celkem hmotnost cca 150kg ....společná hmotnost !
corimec psal:K.a.s.y.m. psal:Pružina bohužel zůstala..což se ukázalo jako chyba..na solo a rozumnou jízdu to funguje na rychlou je to měkký...takže tlumič čeká ještě jeden upgrade potom co mi tu jeden místní vyfouk před nosem wilberse dám podložku pod pružinu a nechám doladit tlumič..teď už to bude za míň když už ho jednou rozebíral. jinak jen repas stál 2300 protože tenhle tlumič neni rozebíraci a musel si ho upravit..jinak je částka kolem 1200,-
Dík.Taky o tom začínám uvažovat,už je unavenej.Pružina je něco přez dvojku,tak že komplet repas tak 5 tisíc.
No a za kolik je ten celej Hagoon? Za 8-9? Já si loni koupil na baworáka tu obyč silniční řadu Ohlinsa a fungl stál asi 13 nebo tak nějak. Osobně bych se na celej repas vysral a koupil jednotku celou od nějakýho normálního výrobce. Ta už je potom jednoduše repasovatelná za mrzkej peníz,protože je rozebíratelná,narozdíl od origo sráče
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2014 09:10:09 Offline |
VikecB12 psal:corimec psal:K.a.s.y.m. psal:Pružina bohužel zůstala..což se ukázalo jako chyba..na solo a rozumnou jízdu to funguje na rychlou je to měkký...takže tlumič čeká ještě jeden upgrade potom co mi tu jeden místní vyfouk před nosem wilberse dám podložku pod pružinu a nechám doladit tlumič..teď už to bude za míň když už ho jednou rozebíral. jinak jen repas stál 2300 protože tenhle tlumič neni rozebíraci a musel si ho upravit..jinak je částka kolem 1200,-
No a za kolik je ten celej Hagoon? Za 8-9? Já si loni koupil na baworáka tu obyč silniční řadu Ohlinsa a fungl stál asi 13 nebo tak nějak. Osobně bych se na celej repas vysral a koupil jednotku celou od nějakýho normálního výrobce. Ta už je potom jednoduše repasovatelná za mrzkej peníz,protože je rozebíratelná,narozdíl od origo sráče
No to je ten rozdil mezi nama.ja si ho radsi necham za trojku zrepasovat a upravit nez bych dal 13 za novej a vysledel bude stejnej a tech zbylejch 10 radsi projezdim v benzinu
Proto sem psal vo tom hagoonu,kerej stojí vo dost míň než švéd. A výsledek propastnej,protože tím,že podložíš unavenou pružinu nic nevyřešíš. Takže v moment,kdy bych měl volit mezi repasí origo a předěláváním na rozebíratelnej,do něho nějakou novou pružinu a dat za to třeba 5tisíc,tak bych rači volil toho hagoony za třeba 8-9 nebo kolik to stojí a vím že bude ok.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2014 12:32:42 Offline |
Na to moje mrdani
u tlumiče z biga jsem v repasi od procházky za 3400 plus 1000 za pružinu a výsledek prakticky nikde....
takže za mě taky jedině novej tlumič....
Já šel cestou koupě jetýho tlumiče a po roce byl zase v háji - než dávat prachy na repas, tak jsem koupil Hagon za necelých 9.000 Kč a i přesto, že jsem mrdal, tak ten rozdíl v jízdních vlastnostech je pro mě sakra velkej a ta investice se rozhodně vyplatila...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
zzzmrzlinar (Člen) 22.01.2014 13:11:19 Offline |
Tachec - tak konečně někdo kdo toho Hagona má a může řct. takže jako ok?
jinak asi se se tu většina kdo to zzkoušeli shodnem, že podkládání pružiny je vždycky na hovno a dávat tlumič z jinýho typu je většinou pěkná jebačka a ne vždycky to funguje.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2014 18:22:02 Offline |
no já tak nějak doufám,že se objeví nějakej značkovej bazarovej s kterym už bude mít smysl něco dělat
Honzik8719 (Člen) 22.01.2014 18:49:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no já tak nějak doufám,že se objeví nějakej značkovej bazarovej s kterym už bude mít smysl něco dělat
na muj si zálusk nedělej
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2014 19:43:47 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:no já tak nějak doufám,že se objeví nějakej značkovej bazarovej s kterym už bude mít smysl něco dělat
na muj si zálusk nedělej
ani něvíš jak jsi mě když jsi mi ho vyfouk
Stránky: 1