Nejsi přihlášen
Re: Gril a pivo v Cerninach
ty jo uz je to dva jahry co sem tam byl , pica to leti . Ja jen se mnou nepocitej urcite.
Terez(k)a psal:bobule psal:která ty vlastně seš?
nak nevim jak se pripomenout. 162 cm, tmavy vlasy, ctyrky kozy. To ti asi moc nerekne. Co tohle - pred 3 lety Progearova zena....? Jiny napovedy uz nevim.
Tak už asi vim
to jebu
nicola.foxx (Člen) 07.04.2011 20:56:37 Offline |
Když už jsme u těch koz, neměla bys aktuální fotku. Gravitace je přeci jen kurwa, tak ať víme co to s nima dělá
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Když už jsme u těch koz, neměla bys aktuální fotku. Gravitace je přeci jen kurwa, tak ať víme co to s nima dělá
furt stejny jen vetsi. Sem na mobilu, to se fotky vkladaj blbe. Stav se o vikendu a uvidis sam
Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Když už jsme u těch koz, neměla bys aktuální fotku. Gravitace je přeci jen kurwa, tak ať víme co to s nima dělá
furt stejny jen vetsi. Sem na mobilu, to se fotky vkladaj blbe. Stav se o vikendu a uvidis sam
Coooo? kdy se mám stavit ???
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Když už jsme u těch koz, neměla bys aktuální fotku. Gravitace je přeci jen kurwa, tak ať víme co to s nima dělá
úchyle.... ale jinak v Černínách 23 o víkendu
Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Když už jsme u těch koz, neměla bys aktuální fotku. Gravitace je přeci jen kurwa, tak ať víme co to s nima dělá
...to jsou ale jen dvě možnosti, buď těhotná, nebo už stará
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Terez(k)a psal:Kakac psal:Terez(k)a psal:furt stejny jen vetsi. Sem na mobilu, to se fotky vkladaj blbe. Stav se o vikendu a uvidis sam
úchyle.... ale jinak v Černínách 23 o víkendu
proč úchyl ????
Kdybych to napsal nějakýmu borečkovi neřeknu ,ale......takhle.
No nic jdu spát, dneska tady nebude žádná sranda a jsem trošku rozladěn ....
Banditatom (Člen) 07.04.2011 22:09:30 Offline |
osiris psal:Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Když už jsme u těch koz, neměla bys aktuální fotku. Gravitace je přeci jen kurwa, tak ať víme co to s nima dělá
...to jsou ale jen dvě možnosti, buď těhotná, nebo už stará
...ale houby ve 22 musí mět kůzlátka jak šutr a na svím místě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:osiris psal:Terez(k)a psal:
furt stejny jen vetsi. Sem na mobilu, to se fotky vkladaj blbe. Stav se o vikendu a uvidis sam...to jsou ale jen dvě možnosti, buď těhotná, nebo už stará
...ale houby ve 22 musí mět kůzlátka jak šutr a na svím místě
máš recht
ale bacha na mamuty
Jsou velký a mrzutý
PFremer psal:Jó, to si pamatuju, ty kozičky bych měl mít ještě někde ve starym founu...pěkný
Bude tam křenit můj jmenovec a nebo budeš sama .
bude tam. Ale ten ma svy letadla, tak toho dost vydrzi, takze neni prekazka a ostatne taky se rad koukne. Znalec na Picassa taky muze koukat furt
Terez(k)a psal:PFremer psal:Jó, to si pamatuju, ty kozičky bych měl mít ještě někde ve starym founu...pěkný
Bude tam křenit můj jmenovec a nebo budeš sama .bude tam. Ale ten ma svy letadla, tak toho dost vydrzi, takze neni prekazka a ostatne taky se rad koukne. Znalec na Picassa taky muze koukat furt
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Jaster psal:to jsou ty černíny tady za kutnou horou směr štipoklasy? to mám docela kousek. ale neni čas. v sobotu jedu do říše
jo jo. Ty to jsou. Smerem od Hory to je na kraji vesnice druha odbocka vlevo (prvni je podel pole) a pak 3 vrata (dreveny) napravo-teda pokud se jeste nevyvratily a nespadly
Terez(k)a psal:nak nevim jak se pripomenout. 162 cm, tmavy vlasy, ctyrky kozy. To ti asi moc nerekne. Co tohle - pred 3 lety Progearova zena....? Jiny napovedy uz nevim.
jééé, Terko, to je trefný, jak jsi se pánům představila :c) Ale je fakt, že každýmu se vryje do paměti asi něco jinýho. Já si tě pamatuju třeba jen jako mrňavou a Progearovu ženu (ano, při našem vzrůstu si pamatuju každýho, komu vidím normálně do očí, bo většině končí moje hlava ve výši jejich ramen). To ostatní mi už nějak uniklo. Vlastně možná - neměla jsi blonďatého (nebo promelírovaného) ježka??
A to babám po kozách náhodou docela koukám, pokud za to stojí. A pravda, na vlasy taky - asi závist či co... :c)
Nechceš se pochlubit? Ať vím, co mi uniklo... ;c)
... ženy nemají velká nebo malá prsa. To jen muži mají velké nebo malé ruce ...
Canichon psal:Terez(k)a psal:nak nevim jak se pripomenout. 162 cm, tmavy vlasy, ctyrky kozy. To ti asi moc nerekne. Co tohle - pred 3 lety Progearova zena....? Jiny napovedy uz nevim.
jééé, Terko, to je trefný, jak jsi se pánům představila :c) Ale je fakt, že každýmu se vryje do paměti asi něco jinýho. Já si tě pamatuju třeba jen jako mrňavou a Progearovu ženu (ano, při našem vzrůstu si pamatuju každýho, komu vidím normálně do očí, bo většině končí moje hlava ve výši jejich ramen). To ostatní mi už nějak uniklo. Vlastně možná - neměla jsi blonďatého (nebo promelírovaného) ježka??
A to babám po kozách náhodou docela koukám, pokud za to stojí. A pravda, na vlasy taky - asi závist či co... :c)
Nechceš se pochlubit? Ať vím, co mi uniklo... ;c)
safra, mam mezery! Este rano bych rekla, ze te znam jen z fora a ze sme se nikdy nevidely. Ajajajajaj zkusim si tipnout-videly sme se na okruhu v Sosnovy? Jinak nevim.
Terez(k)a psal:safra, mam mezery! Este rano bych rekla, ze te znam jen z fora a ze sme se nikdy nevidely. Ajajajajaj zkusim si tipnout-videly sme se na okruhu v Sosnovy? Jinak nevim.
Silvestr u Losera. Loserova děvka (s kterým jsem tam byla) si tam tehdy rozbil čuňu na schodech (na nájezdu pro kočárky), Zrzule mu ošetřovala bebí :c)
Terez(k)a psal:Meloune, dej sem, prosim, obrazek co sem ti posilala rano, at mame vsichni klid. Diky!
Meloune, prosim tě, buď od tý lásky, jinak neusnu ;c)
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2011 11:47:49 Offline |
Canichon psal:Terez(k)a psal:Meloune, dej sem, prosim, obrazek co sem ti posilala rano, at mame vsichni klid. Diky!
Meloune, prosim tě, buď od tý lásky, jinak neusnu ;c)
že nechám taky prosit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Inkviz: vogo nechceš založit další sekci fóra? Mohlo by se to jmenovat třeba Kurník, tam by uživatelé mohli prezentovat svoje kozy, frndy a podobně plus samozřejmě rozvíjet své bytvy o kohoutky zajíčky, soutěžit o nej hudrovadlo a ták. Jako aby to bylo všechno na jednom místě a člověk tu zábavu furt nemusel někde štrachat po diskuzích se zavádějícím nadpisem :)
snowflake600 (Člen) 08.04.2011 11:56:11 Offline |
to mě láká ještě víc, nejen proto, že už psal Inženýrek, že bysme mohli vyrazit...
tak kvůli kozám se ozval, kulišák jeden
neslibuju nic, ale tak na 50% s Inženýrkem přijedu
Lihy psal:Inkviz: vogo nechceš založit další sekci fóra? Mohlo by se to jmenovat třeba Kurník, tam by uživatelé mohli prezentovat svoje kozy, frndy a podobně plus samozřejmě rozvíjet své bytvy o kohoutky zajíčky, soutěžit o nej hudrovadlo a ták. Jako aby to bylo všechno na jednom místě a člověk tu zábavu furt nemusel někde štrachat po diskuzích se zavádějícím nadpisem :)
mas rech, tohe tema se melo jmenovat Gril, pivo a kozy v Cerninach
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Lihy psal:Inkviz: vogo nechceš založit další sekci fóra? Mohlo by se to jmenovat třeba Kurník, tam by uživatelé mohli prezentovat svoje kozy, frndy a podobně plus samozřejmě rozvíjet své bytvy o kohoutky zajíčky, soutěžit o nej hudrovadlo a ták. Jako aby to bylo všechno na jednom místě a člověk tu zábavu furt nemusel někde štrachat po diskuzích se zavádějícím nadpisem :)
Držte hubu , sestry
Terez(k)a psal:jak mam ale predem vedet jestli se to k tem kozam zvrtne nebo ne? Jo, dobre, zvrtne se to vzdycky kdyz se v diskuzi objevim....
protože s tím vždycky sama začneš...?
Mour psal:Lihy psal:Inkviz: vogo nechceš založit další sekci fóra? Mohlo by se to jmenovat třeba Kurník, tam by uživatelé mohli prezentovat svoje kozy, frndy a podobně plus samozřejmě rozvíjet své bytvy o kohoutky zajíčky, soutěžit o nej hudrovadlo a ták. Jako aby to bylo všechno na jednom místě a člověk tu zábavu furt nemusel někde štrachat po diskuzích se zavádějícím nadpisem :)
Držte hubu , sestry
Tak tady máš pár luxusních koziček v akci:
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=8528
Terez(k)a psal:tentokrat jsem s tim nezacla to se vzdycky nekdo zepta jak na tom jsou
Náhodou je to pěkný.
člověk si to pak čte tak nějak s radostí a úsměvem, když myslí na kozičky.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Terez(k)a psal:tentokrat jsem s tim nezacla to se vzdycky nekdo zepta jak na tom jsou
Náhodou je to pěkný.
člověk si to pak čte tak nějak s radostí a úsměvem, když myslí na kozičky.
pokaždý když se ozve a já jdu číst co se tam děje, tak je to pokaždé to samé... ale nevim jaká fotka se řeší, nikdy jsem ji neviděl to jsem přišel o hodně co?
motto "Vem za heft a val"
Lemplové líný
Hezky si jí napište, představte se a poproste..
A pokud vám nic nepošle, tak jen kolevá tomu, že nemáte takový osobní kouzlo a šarm..
Ale jsou jak namalovaný..
PS: Já to hromadně všechno smáznul..nemám
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Lemplové líný
Hezky si jí napište, představte se a poproste..
A pokud vám nic nepošle, tak jen kolevá tomu, že nemáte takový osobní kouzlo a šarm..
Ale jsou jak namalovaný..
PS: Já to hromadně všechno smáznul..nemám
fakt si mě pobavil
snowflake600 psal:to mě láká ještě víc, nejen proto, že už psal Inženýrek, že bysme mohli vyrazit...
neslibuju nic, ale tak na 50% s Inženýrkem přijedu
Ty vole , to uz vypada na regulerni Vychodoceskej srazek ,jestli voba pojedete , a nebudu uz tak fucet ten zasranej bocni vitr ,tak jedu taky
Terez(k)a psal:kozy sek kozy tam co já s kozama udělám....... no, co dneska dostanete zadarmo? tak já vám je zadarmo ukážu, mě se mý kozy líběj a ráda se s nima chlubim......
loni:
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 009009.jpg
dnes ráno (tohle jsem poslala Melounovi)
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 011067.jpg
a asi před pěti minutama
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 011069.jpg
ale nepočítejte s tim, že to tu bude jak s počasi, že budou každý půl hodiny nový fotky
zdá se že brzy ztratíš levou bradavku jinak
MRDAT!!!
snowflake600 (Člen) 08.04.2011 18:41:41 Offline |
deny1234 psal:snowflake600 psal:to mě láká ještě víc, nejen proto, že už psal Inženýrek, že bysme mohli vyrazit...
neslibuju nic, ale tak na 50% s Inženýrkem přijeduTy vole , to uz vypada na regulerni Vychodoceskej srazek ,jestli voba pojedete , a nebudu uz tak fucet ten zasranej bocni vitr ,tak jedu taky
deny voe pojeď, já vypadám na to, že jedu už víc, než 50 :D
snowflake600 (Člen) 08.04.2011 18:42:27 Offline |
Terez(k)a psal:kozy sek kozy tam co já s kozama udělám....... no, co dneska dostanete zadarmo? tak já vám je zadarmo ukážu, mě se mý kozy líběj a ráda se s nima chlubim......
loni:
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 009009.jpg
dnes ráno (tohle jsem poslala Melounovi)
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 011067.jpg
a asi před pěti minutama
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 011069.jpg
ale nepočítejte s tim, že to tu bude jak s počasi, že budou každý půl hodiny nový fotky
to je cérečka :D teď tam svítí, hoď je sem jako zátiší
deny1234 psal:No tak ja asi pojedu ,otazka je v kolik , a kde se scuchnem ? Jinak kde to je vim , loni sem tam byl , ale kozy jsem nevidel
no jestli bude Terka delat herecku, tak ti je prinejhorsim ukazu, mam je v telefonu
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 08.04.2011 18:54:30 Offline |
deny1234 psal:No tak ja asi pojedu ,otazka je v kolik , a kde se scuchnem ? Jinak kde to je vim , loni sem tam byl , ale kozy jsem nevidel
hochu, letos to vypadá nadějnějc....no, s Inženýrkem to dohadujeme...podle počasí se pojede a hodiny se dohodnou..
Jelikoz oba mame jeste svy plany, jedeme jen na otocku, tk na patou dom...
snowflake600 (Člen) 08.04.2011 19:02:42 Offline |
deny1234 psal:No na kozy uz ve svym veku seru Ja sem spis uz pres to zradlo s , ale kejta se mi do tanbagu nevejde ,a vy tam asi pojedete jen na votocku ne ? Ale co," i cesta je cil "
jo, jen votocka no :( co se da delat, aspon i to a projedeme se....jinak mame sraz v Chrudimi na parkovisti u Tesca v jednu
deny1234 psal:Tak jo plati , nebo dame sraz driv na Shell , a zejedem na pumpu do Skutce , za Inzou ,jako abychom se vic projeli ?
Vločka prej dřív nemůže, už bych to nijak moc nekomplikoval. V jednu se sejdeme na tom parkovišti. Jsem pro to to natáhnout někudy jinudy než jen po hlavní. Plán mám, ale trasu dohodneme až zítra na místě.
Bohužel já jsem free jen na odpoledne, takže se v sobotu určitě budu vracet, mám moc práce. Klíďo tam můžete zůstat
PS. Však vim, že už seš stará brambora a nějaký kozičky tě nezajímaj Však já si taky rád nacpu břich
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
VikecB12 psal:Mo ty pičo,uplně to vidím,tan váš sraz Banda nadrženců na parkovišti,fšichni natěšení,jeden tam zapomene rukavice,druhej helmu,třetí motorku.... Hlavně že se jede na gangbang
vystihl jsi to dokonale
WD club member.
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 18:52:50 Offline |
VikecB12 psal:Mo ty pičo,uplně to vidím,tan váš sraz Banda nadrženců na parkovišti,fšichni natěšení,jeden tam zapomene rukavice,druhej helmu,třetí motorku.... Hlavně že se jede na gangbang
ale houby....už sme doma bylo tam pěkně, ale nebyl čas dneska moc ... jinak projížďka pěkná...Terezka taky hodnotím to kladně stejně, jako její steaky ! :) (to jen pro ty šuliny, co si dali jen kafe :D )
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 19:02:30 Offline |
Canichon psal:Terez(k)a psal:jak mam ale predem vedet jestli se to k tem kozam zvrtne nebo ne? Jo, dobre, zvrtne se to vzdycky kdyz se v diskuzi objevim....
protože s tím vždycky sama začneš...?
nech ji, hergot
Kua ale tu zimu vam nezavidim
snowflake600 (Člen) 09.04.2011 21:53:20 Offline |
deny1234 psal:Jakou zimu Nahodou pocasi bylo uplne v pohode , az na ten silnej vitr.Azuro jeste vo pul sesty http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ie0234.jpg
má pravdu ten chlapec
Stránky: 1