Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2011 22:08:51 Offline |
Re: Luig se vrací
KOVAL psal:ideální motorka pro holku,tim jak je mrtvá je strašně hodná..
..tu sem si měl koupit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
KOVAL psal:nechápu jak může někdo tohle napsat
Motor jde krasne za plynem lehka prodleva tam je ale nic velkyho, na becku byla vetsi,
hele seš si Fultanku jistej ,že to na čem si jel bylo GSR?
protože GSR je sice pěkná motorka,která hezky jede,pěkně zatáčí a má ukazatel kvaltu,ale jinak je to líná mrdka která jede až v 11 000,do 10 je to taková mrdka že tomu natře B6ka kdykoliv si vzpomene,v 10,5 to začne jet,v 11 to zařve a jede ještě víc ale kčemu KURVA je taková motorka,kor když je naháč,dyk se naní dá jet timhle stylem jen na okruhu kde se si sní taky rozumněl,ale na okresce kolem vesnice tragedie..
ideální motorka pro holku,tim jak je mrtvá je strašně hodná..
to zní rozumně, vidim stejně. U naháče potřebuju aby to jelo v nízkých a středních, stejně při 5-6 tisích řadim nahoru a to když jedu svižnějš, jináč ve 4, což je tak vlnoběh gsr
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
KOVAL psal:nechápu jak může někdo tohle napsat
Motor jde krasne za plynem lehka prodleva tam je ale nic velkyho, na becku byla vetsi,
protože GSR je sice pěkná motorka,která hezky jede,pěkně zatáčí a má ukazatel kvaltu,ale jinak je to líná mrdka která jede až v 11 000,do 10 je to taková mrdka že tomu natře B6ka kdykoliv si vzpomene,v 10,5 to začne jet,v 11 to zařve a jede ještě víc ale kčemu KURVA je taková motorka,kor když je naháč,dyk se naní dá jet timhle stylem jen na okruhu kde se si sní taky rozumněl,ale na okresce kolem vesnice tragedie..
Kovale,spolu už sme se vo tom kdysi taky bavili u píva a shodli sme se na tom,že ty dnešní děsně kůůůl a moderní mrtky stojí fšecky za hovno a piču jedou a lidi se plácají po ramenách,jakej si nekoupili skvost
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Marián psal:este ze to zas tak neresim,estli moto cool nebo oldschool, hlavne ze mi to jezdi...
stejne nam tam co nevidet narvou elektriku a budem vsici v pici
neboj,dokaď na týhle pojebaný planetě bude litr ropy,
budem jezdit na benál
a konce těžby ropy se stejně nedožijem
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2011 14:45:09 Offline |
karlos100 psal:Marián psal:este ze to zas tak neresim,estli moto cool nebo oldschool, hlavne ze mi to jezdi...
stejne nam tam co nevidet narvou elektriku a budem vsici v picineboj,dokaď na týhle pojebaný planetě bude litr ropy,
budem jezdit na benál
a konce těžby ropy se stejně nedožijem
a i kdyby dá se spalovat hořlavina i když na druhou stranu..pokud jde o elektro bajk tak na pocit z jízdy to bude asi stejný jen ten zvuk tam bude chybět
a ten si pustim do uší ze sluchátek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nety psal:to zní rozumně, vidim stejně. U naháče potřebuju aby to jelo v nízkých a středních, stejně při 5-6 tisích řadim nahoru a to když jedu svižnějš, jináč ve 4, což je tak vlnoběh gsr
Nekecej žes tam měl někdy 6tisíc. To mluvíš vo vokruhu nééé?
viz avatar:)
škardík psal:nety psal:to zní rozumně, vidim stejně. U naháče potřebuju aby to jelo v nízkých a středních, stejně při 5-6 tisích řadim nahoru a to když jedu svižnějš, jináč ve 4, což je tak vlnoběh gsr
Nekecej žes tam měl někdy 6tisíc. To mluvíš vo vokruhu nééé?
bys koukal, počkej až to na přes rok budeš mít spravený, zase si tě na letišti namažu na prsa chlapečku
VikecB12 psal:KOVAL psal:nechápu jak může někdo tohle napsat
Kovale,spolu už sme se vo tom kdysi taky bavili u píva a shodli sme se na tom,že ty dnešní děsně kůůůl a moderní mrtky stojí fšecky za hovno a piču jedou a lidi se plácají po ramenách,jakej si nekoupili skvost
...hele to nevím, jestli jsi to špatně nepochopil, to že by nejela, je blbost, jede pěkně, svez se na tom a uvidíš, je tam markantní přechod zátahu ve vyšších otáčkách, subjetktivně tak můžeš mít pocit, že ten spodek je nijakej, ale ve skutečnosti ta motorka na šestkovej obsah letí hezky; ...myslím, že už seš velkej kluk a že rozumě se dá pochopit, že nemůžeš od šestikila očekávat krouťák ve spodním spektru otáček jako u mašin s obsahem přes litr, tak to holt musíš točit víc a nemá to pranic společnýho s tím, jestli je to nahatej cesťák, nebo sportovní bajk, ty parametry motoru tam jsou prostě daný obsahem, ne konstrukcej podvozku a dizajnem
...v porovnání s šestkovým banditem by si vůbec gsr nestálo špatně, protože jazykem předešlejch komentářů by se muselo říct, že bandit je pak mrtvej všude, čili i nahoře ...u gsr je ta první hranice mezi 5ti a 6ti tisícema, tam se sbírá poprvé, což je obdoba šestkovýho béčka, ale ten vršek (nad 10 tisíc, jak píše i koval) už je potom alespoň pocitově silnější, pokud ne ve skutečnosti
...o pocitu z podvozku, ať už ergonomie, průjezdu zatáčkou, potažmo pružení a brzdama konče je to jiná liga proti konstrukčně starším strojům
ps: tím netvrdím, že stará škola se mi nelíbí, to naopak, ale chtě nechtě, musím uznat, že technologický pokroky na moderních motorkách jsou znatelný a pokrokem k lepšímu ...nemůžu přece srovnávat starý gsxr z šestaosmdesátýho s gsxr o dvacet let vývojově mladším, jízdně i výkonem je to nebe a dudy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jestli tu " Věc " jeste shanis , tak tady je jedna pekna http://www.motobikes.cz/moto/suzuki-gsr-600-detail_792 Je to po nejakým dědkovi , 1 majitel , hovno najeto , nový gumy a jestli doložej ty km ,tak bych se toho nebal
osiris psal:VikecB12 psal:KOVAL psal:nechápu jak může někdo tohle napsat
...hele to nevím, jestli jsi to špatně nepochopil, to že by nejela, je blbost, jede pěkně, svez se na tom a uvidíš, je tam markantní přechod zátahu ve vyšších otáčkách, subjetktivně tak můžeš mít pocit, že ten spodek je nijakej, ale ve skutečnosti ta motorka na šestkovej obsah letí hezky; ...myslím, že už seš velkej kluk a že rozumě se dá pochopit, že nemůžeš od šestikila očekávat krouťák ve spodním spektru otáček jako u mašin s obsahem přes litr, tak to holt musíš točit víc a nemá to pranic společnýho s tím, jestli je to nahatej cesťák, nebo sportovní bajk, ty parametry motoru tam jsou prostě daný obsahem, ne konstrukcej podvozku a dizajnem
...v porovnání s šestkovým banditem by si vůbec gsr nestálo špatně, protože jazykem předešlejch komentářů by se muselo říct, že bandit je pak mrtvej všude, čili i nahoře ...u gsr je ta první hranice mezi 5ti a 6ti tisícema, tam se sbírá poprvé, což je obdoba šestkovýho béčka, ale ten vršek (nad 10 tisíc, jak píše i koval) už je potom alespoň pocitově silnější, pokud ne ve skutečnosti
...o pocitu z podvozku, ať už ergonomie, průjezdu zatáčkou, potažmo pružení a brzdama konče je to jiná liga proti konstrukčně starším strojům
ps: tím netvrdím, že stará škola se mi nelíbí, to naopak, ale chtě nechtě, musím uznat, že technologický pokroky na moderních motorkách jsou znatelný a pokrokem k lepšímu ...nemůžu přece srovnávat starý gsxr z šestaosmdesátýho s gsxr o dvacet let vývojově mladším, jízdně i výkonem je to nebe a dudy
Právě že se vobčas na něčem svezu a připadá mě to fšecko jako jedna velká tragédie a báchorky v testech motorek vo pokroku beru spíš jako krok výrobců k ůsporám,stejně tak jako u aut...
Kdyš na ty dnešní 6ky naháče nastoupí 18let stará CBR6F s předpotopním trubkáčem,tak je natrhne,tak kde je ten pokrok
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Když pominu ,co tu bylo napsáno,tak já bych jen dodal,že je to opravdu stejný jako u aut.Koukaj jenom na to kde ušetřit na nákladech,aby to bylo všechno tenký,lehký a nejlépe z plastu.
Víka jsou silný jak vlas,křehký,a zbytek plastovej paskvil dělanej na oko.
Takže si to nakonec stejně rozhodneš podle toho,co z kterých vlastností upřednostniš
To je ale dobrý pocit,udělat chytrýho
No a pak bandaska je bandaska
Ty mě taky
barynek psal:2 Hanz - fotky má
v mobilu, ale je asi neví, jak to sem dát
2 Luk - napiš, stavíme se
Přesně tak jak říkáš , fotky jsou v mobilu a kabel na stažení je kdesi v
(zřejmě v práci). Zítra stáhnu
Ale co, stejně je to jebka, šestka o hovně, musíš to točit, zvuk jak vysavač, ale já jsem spokojenej parchant
Akorát mi sere že jsem uplně zapomněl že musim na evidenčku ( hlavně žes měl včea u
3
keců o
ách ale že musim na evidenčku jsi mi nepřipomněl co?)
Je nějaká maximální lhůta od odhlášení původním majitelem do přihlášení mnou? Na registr půjdu až po 7 prcovních dnech tak abych to nepro
Ne asi
luig psal:barynek psal:2 Hanz - fotky má
2 Luk - napiš, stavíme sePřesně tak jak říkáš
, fotky jsou v mobilu a kabel na stažení je kdesi v
Ale co, stejně je to jebka, šestka o hovně, musíš to točit, zvuk jak vysavač, ale já jsem spokojenej parchant
Akorát mi sere že jsem uplně zapomněl že musim na evidenčku (hlavně žes měl včea u
3
keců o
Je nějaká maximální lhůta od odhlášení původním majitelem do přihlášení mnou? Na registr půjdu až po 7 prcovních dnech tak abych to nepro
pokud vim tak na evidenčku se chodí jen když přihlašuješ na čistopis ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:barynek psal:2 Hanz - fotky má
Akorát mi sere že jsem uplně zapomněl že musim na evidenčku (hlavně žes měl včea u
3
keců o
Je nějaká maximální lhůta od odhlášení původním majitelem do přihlášení mnou? Na registr půjdu až po 7 prcovních dnech tak abych to nepropokud vim tak na evidenčku se chodí jen když přihlašuješ na čistopis ne?
Víš hovno jako vždycky
Ne asi
barynek psal:luig psal:barynek psal:2 Hanz - fotky má
3
keců o
Je nějaká maximální lhůta od odhlášení původním majitelem do přihlášení mnou? Na registr půjdu až po 7 prcovních dnech tak abych to nepropokud vim tak na evidenčku se chodí jen když přihlašuješ na čistopis ne?
...musíš na ni, myslím tejden, ale i když to přeťápneš, je jim to jedno ...bez ní to nepřepíšeš
osiris psal:barynek psal:luig psal:
Přesně tak jak říkáš, fotky jsou v mobilu a kabel na stažení je kdesi v
3
keců o
...musíš na ni, myslím tejden, ale i když to přeťápneš, je jim to jedno ...bez ní to nepřepíšeš
A sakra. U nás na magistrátu právě lidem na dopavním neni jedno nic
Zejtra tam cinknu a bude se vidět
Ne asi
osiris psal:barynek psal:luig psal:
Přesně tak jak říkáš, fotky jsou v mobilu a kabel na stažení je kdesi v
3
keců o
zatím vždycky když jsem měl jetou motorku tak stačilo vzít papíry, techničák, smlouvu o pojištění a bylo hotovo. Jednou na mě chtěli evidenčku, ale to bylo právě kvuli čistopisu a dovozu. A neni to zas tak dlouho...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:barynek psal:
pokud vim tak na evidenčku se chodí jen když přihlašuješ na čistopis ne?...musíš na ni, myslím tejden, ale i když to přeťápneš, je jim to jedno ...bez ní to nepřepíšeš
zatím vždycky když jsem měl jetou motorku tak stačilo vzít papíry, techničák, smlouvu o pojištění a bylo hotovo. Jednou na mě chtěli evidenčku, ale to bylo právě kvuli čistopisu a dovozu. A neni to zas tak dlouho...
...bez evidenčky ani hovno
pokud vim tak na evidenčku se chodí jen když přihlašuješ na čistopis ne?...musíš na ni, myslím tejden, ale i když to přeťápneš, je jim to jedno ...bez ní to nepřepíšeš
Tak to nevim kde máš jaký známý a koho jsi podmáznul ale já už na sebe přihlašoval 3 auta a 2 motorky a vždycky jsem musel u přihlášení doložit protokol o evidenčče. Jestli si dobře rozumíme, evidenčka se dělá na STK, jen jestli si to s něčím nepleteš
Ne asi
osiris psal:barynek psal:osiris psal:
...musíš na ni, myslím tejden, ale i když to přeťápneš, je jim to jedno ...bez ní to nepřepíšešzatím vždycky když jsem měl jetou motorku tak stačilo vzít papíry, techničák, smlouvu o pojištění a bylo hotovo. Jednou na mě chtěli evidenčku, ale to bylo právě kvuli čistopisu a dovozu. A neni to zas tak dlouho...
...bez evidenčky ani hovno
se nehádám, mě je to jedno
Bandit 4EVER!!!
zatím vždycky když jsem měl jetou motorku tak stačilo vzít papíry, techničák, smlouvu o pojištění a bylo hotovo. Jednou na mě chtěli evidenčku, ale to bylo právě kvuli čistopisu a dovozu. A neni to zas tak dlouho......bez evidenčky ani hovno
se nehádám, mě je to jedno
Mam to poslední dobou fakt najetý, takže jak píše OSI, bez evidenčky se na tebe
luig psal:nety psal:barynek psal:
se nehádám, mě je to jednoMam to poslední dobou fakt najetý, takže jak píše OSI, bez evidenčky se na tebe
A maximální doba je jaká, když to máš tak najetý?
Já myslel tu evidenčku. Speed tripla sem přihlásil po 2 měsících a nikdo nic.
![]() |
Banditatom (Člen) 18.04.2011 18:56:23 Offline |
jak se mě gsr nelíbí tak v té čebrené vypadá pěkně ať slouží
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
luig psal:nety psal:pěkná je, ať slouží
Jen se nedělej, Barynek mi říkal u
jak jste spolu mluvili
Ale jinak díky
je to mrdka plastová, ale každej má jinačí vkus. Že to není muj šálek káfy Ale mezi zbytkem cosmo strojů to jde
![]() |
Banditatom (Člen) 18.04.2011 19:40:26 Offline |
nety psal:luig psal:nety psal:pěkná je, ať slouží
Jen se nedělej, Barynek mi říkal u
jak jste spolu mluvili
Ale jinak díkyje to mrdka plastová, ale každej má jinačí vkus. Že to není muj šálek káfy
Ale mezi zbytkem cosmo strojů to jde
...to říká ten co si koupil MT-čko
Banditatom psal:nety psal:luig psal:
Jen se nedělej, Barynek mi říkal ujak jste spolu mluvili
Ale jinak díkyje to mrdka plastová, ale každej má jinačí vkus. Že to není muj šálek káfy
Ale mezi zbytkem cosmo strojů to jde
ty jak můžeš tohle srovnávat. to bylo designový umělecký dílo s božským zvukem a ty to srovnáváš se spotřební motorkou... to bude těma dvěma vejfuckama
![]() |
Banditatom (Člen) 18.04.2011 20:18:38 Offline |
nety psal:Banditatom psal:nety psal:
je to mrdka plastová, ale každej má jinačí vkus. Že to není muj šálek káfyAle mezi zbytkem cosmo strojů to jde
ty jak můžeš tohle srovnávat. to bylo designový umělecký dílo s božským zvukem a ty to srovnáváš se spotřební motorkou... to bude těma dvěma vejfuckama
v námaze mt poskládali s toho co jim zbylo na skladě a říkaj tomu luxus jóó
a dva výfucky jsou nejvíc
Banditatom psal:nety psal:Banditatom psal:
...to říká ten co si koupil MT-čkoty jak můžeš tohle srovnávat. to bylo designový umělecký dílo s božským zvukem a ty to srovnáváš se spotřební motorkou... to bude těma dvěma vejfuckama
v námaze mt poskládali s toho co jim zbylo na skladě a říkaj tomu luxus jóó
a dva výfucky jsou nejvíc
to mělo 2 vejfucky, ale ž by ty komponenty byly nějaký zbytky, to asi nee.. a to zpracování.. .ňam ňam.. ale bus s JEDNÍM výfukem je lepší
![]() |
Banditatom (Člen) 18.04.2011 20:27:12 Offline |
ty jak můžeš tohle srovnávat. to bylo designový umělecký dílo s božským zvukem a ty to srovnáváš se spotřební motorkou... to bude těma dvěma vejfuckamav námaze mt poskládali s toho co jim zbylo na skladě a říkaj tomu luxus jóó
a dva výfucky jsou nejvícto mělo 2 vejfucky, ale ž by ty komponenty byly nějaký zbytky, to asi nee.. a to zpracování.. .ňam ňam.. ale bus s JEDNÍM výfukem je lepší
ne ne ne ne ne není pravda ( smajlíktlučícíhlavoudozdikopajícíkolemsebe)
bez laufů, bez padáků, ani rolny to nemá
nevím za kolik jsi to přitáhl (do konce až z Ústí ), ale každopádně, tak dvacku do toho pošleš...
tak ať slouží
nevím za kolik jsi to přitáhl (do konce až z Ústí), ale každopádně, tak dvacku do toho pošleš...
tak ať slouží
já mu to taky říkal
Bodlinka psal:bez laufů, bez padáků, ani rolny to nemá
nevím za kolik jsi to přitáhl (do konce až z Ústí), ale každopádně, tak dvacku do toho pošleš...
tak ať slouží
na laufy to nejezdí, nepořídil si ladák na gsf tak na tohle taky ne, hlavně že to jede, na ostatní sere pes, jak by řekl luig
padáky sežene za dvojku a hotovo. Má to nový gumy, novou řetězovku tak na to nemusí hrábnout.
Bandit 4EVER!!!
deny1234 psal:Jo jo , moc pekny , zvlast ten zadek
Skoda toho Hmyzoidniho predniho svetla , a tech integrovanejch blinkru do kapotaze
hele vono to světlo je v reálu docela hezký a tak celkově to není špatný, ale já bych to nechtěl tak jako tak
Bandit 4EVER!!!
je to mrdka plastová, ale každej má jinačí vkus. Že to není muj šálek káfyAle mezi zbytkem cosmo strojů to jde
Tak tak, MT-01 je snad jediná moderna co má nějakou duši a charisma, mít navíc love tak stojí v garáži. Ale nejel sem na ní ještě tak nevim, jen se mi kurevsky líbí Srovnávat to s GSR to je nesrovnatelný
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1 2