Nejsi přihlášen
Zase dobíjení a baterka...
Chlapi zdravím...čet jsem tady o tom všechno ale chci se ujistit..stručně: B650N,po zimě jsem nabil, pul dne jezdil,pak 3 tydny stála,pak ani nenatočila,tak jsem roztlačil,jela v pohodě,jenže po 2km jsem si upravoval hodiny a najednou nešel otačkoměr ani digi budík,jakoby málo proudu.Ale jela dál,řek jsem si že radši pojedu domu a začala cukat.Bylo jasné že není šťáva,ptž jsem zapnul blinkr a cukala.Pak zdechla.Pochvilce na roztlačení chytla a dojela taktak domu.Nabil jsem a změřil volty,při chodu motoru ukazovala neuvěřitelných 17-18V,když jsem přidal tak i přes 18V.Takže teď do mě,je p prdeli regulátor nebo něco víc,co myslíte?
Kristova noho,kupředu.....
Banditatom (Člen) 11.04.2011 21:11:44 Offline |
Re: Zase dobíjení a baterka...
18V malej náklaďák vytáhni altík a utíkej s ním na repas regulátor je v pejči
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jj to se stalo známímu u feliny ... valil , valil a nějak mu to prej cukalo , sral na to pak najednou rána jako prase a baterka byla v bouchla naměřil 19,5 v
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 22:05:18 Offline |
qwerty psal:libac22 > mimo tema , kdes sehnal to predni svetlo ? se mi libi
omg.....zas to jeho hornetsvětlo
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 22:11:57 Offline |
qwerty psal:hele, mne se klasicke kulate nelibi proto mam Sko
jo ale je fakt ze nez tunit Bandita klasiku, tak asi budu muset koupit Zeda abych byl spokojen
tvůj boj
qwerty psal:libac22 > mimo tema , kdes sehnal to predni svetlo ? se mi libi
no moc se tu nezamlouvala , ale mě se líbí taky ale jináč -
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/465431/c … namik.html
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 22:17:04 Offline |
libac22 psal:qwerty psal:libac22 > mimo tema , kdes sehnal to predni svetlo ? se mi libi
tos za to dal fakt 6 klacků ? ...podivej se na ceny benzínu ..na ten si měl šetřit
snowflake600 psal:libac22 psal:qwerty psal:libac22 > mimo tema , kdes sehnal to predni svetlo ? se mi libi
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/465431/c … namik.htmltos za to dal fakt 6 klacků ? ...podivej se na ceny benzínu ..na ten si měl šetřit
tak na benzín bude ale horčí až benzín nebude
snowflake600 (Člen) 11.04.2011 22:21:11 Offline |
to už budem pod drnem
libac22 psal:qwerty psal:libac22 > mimo tema , kdes sehnal to predni svetlo ? se mi libi
tak ta cena je celkem humac ale i tak diky
WD club member.
qwerty psal:libac22 psal:qwerty psal:libac22 > mimo tema , kdes sehnal to predni svetlo ? se mi libi
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/465431/c … namik.htmltak ta cena je celkem humac ale i tak diky
nojo za homologaci se platí ... jj nemáš zač
jo ale je fakt ze nez tunit Bandita klasiku, tak asi budu muset koupit Zeda abych byl spokojen
ohledně Ska ... ohledně Zeda
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Banditatom (Člen) 12.04.2011 17:57:00 Offline |
...seš uchylnej a divnej
Bandit psal:Banditatom psal:18V malej náklaďák vytáhni altík a utíkej s ním na repas regulátor je v pejči
A taky pro baterku , pokud si jí dal 18V tak bude rozpadlá na
Myslel jsem si to a to asi taky udělám...Nevíte borci kolik asi tak repas altíku koštuje?
Jinak světlo se mi líbí...
Kristova noho,kupředu.....
Banditatom (Člen) 12.04.2011 19:35:58 Offline |
Kchey-mil psal:Bandit psal:Banditatom psal:18V malej náklaďák vytáhni altík a utíkej s ním na repas regulátor je v pejči
A taky pro baterku , pokud si jí dal 18V tak bude rozpadlá na
Myslel jsem si to a to asi taky udělám...Nevíte borci kolik asi tak repas altíku koštuje?
Jinak světlo se mi líbí...
...s baterkou neplaš nejdřív ji nech změřit mě borec repasoval altík ( staré B6) za 2500kč
Stránky: 1