Nejsi přihlášen
Píčo, už mám té zimy dost :(
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 12:05:29 Offline |
Re: Píčo, už mám té zimy dost :(
já sem za tohle počasí rád..aspoň mě nesere,že nemůžu jezdit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
redik27 psal:XJelen psal:ty vole co tebe pražáka sere nějakej sníh? dyk vy ste ho viděli naposled ve zprávách sněží od 600 m takže leda na vysílači nahoře ne?
ale ta zima táhne z hor
no to už tak bejvá
kristovanoho ste všichni nějaký nedočkavý po dvou tejdnech parádního jarního počasí přijdou tři čtyři dny horší a hned nářky bych řekl, že právě je to teď docela nad průměrem na to že je duben
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:redik27 psal:XJelen psal:ty vole co tebe pražáka sere nějakej sníh? dyk vy ste ho viděli naposled ve zprávách sněží od 600 m takže leda na vysílači nahoře ne?
ale ta zima táhne z hor
no to už tak bejvá
kristovanoho ste všichni nějaký nedočkavý po dvou tejdnech parádního jarního počasí přijdou tři čtyři dny horší a hned nářky bych řekl, že právě je to teď docela nad průměrem na to že je duben
si tu pamatuju před dvaceti lety třicet čísel sněhu čtvrtýho května..
takže je letos krásný jaro
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 13:31:09 Offline |
didka1200 psal:Ale teplejšie by už mohlo byť
vem si teplý ponožky a bude to dobrý
XJelen psal:redik27 psal:XJelen psal:ty vole co tebe pražáka sere nějakej sníh? dyk vy ste ho viděli naposled ve zprávách sněží od 600 m takže leda na vysílači nahoře ne?
ale ta zima táhne z hor
no to už tak bejvá
A v Květnu tepličko,benzin za 45Kč to se bude jezdit.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2011 13:43:12 Offline |
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:didka1200 psal:Ale teplejšie by už mohlo byť
Funguje to i na ruce? Já mam zítra jízdu...
no pokud máš palčáky tak jo jinak bych ti navrhnul teplý lyžarský rukavice kdyby jsi lyžovala
Michal Dk psal:XJelen psal:redik27 psal:
ale ta zima táhne z horno to už tak bejvá
kristovanoho ste všichni nějaký nedočkavý po dvou tejdnech parádního jarního počasí přijdou tři čtyři dny horší a hned nářky bych řekl, že právě je to teď docela nad průměrem na to že je dubenA v Květnu tepličko,benzin za 45Kč to se bude jezdit.
obávám se, že máš recht
Život je boj-mašina je nej!!!
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:didka1200 psal:Ale teplejšie by už mohlo byť
co zimní rukavice zlato a nebo vyhřívaný hefty?
snowflake600 (Člen) 14.04.2011 14:50:27 Offline |
já sem v tak neskutečný depce z toho počasí, že mám sto chutí vyrazit směr slunná California už s předstihem, jelikož tohle vyný počasí mi neskutečně ...
snowflake600 psal:já sem v tak neskutečný depce z toho počasí, že mám sto chutí vyrazit směr slunná California už s předstihem, jelikož tohle vyný počasí mi neskutečně ...
Tajk to máš k tý nátuře dobrej avatar a nick
snowflake600 (Člen) 14.04.2011 15:29:18 Offline |
to je kvůli motorce
snowflake600 (Člen) 14.04.2011 15:30:09 Offline |
Lihy psal:snowflake600 psal:já sem v tak neskutečný depce z toho počasí, že mám sto chutí vyrazit směr slunná California už s předstihem, jelikož tohle vyný počasí mi neskutečně ...
Tajk to máš k tý nátuře dobrej avatar a nick
ač mi zima nevadí, trvá- li od prosince do ledna a šlus..takovýhlenc počasí vo ničem, to je fakt vo ničem
abyste se neposrali...
dycky to taky bylo, je a bude... prostě je od listopadu do konce dubna kosa
už vidím, jak brečíte že je vedro
redik... čumím, víc než 20 příspěvků
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kukii psal:Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:vem si teplý ponožky a bude to dobrý
co zimní rukavice zlato a nebo vyhřívaný hefty?
No minimálně to bude na slabý zimní rukavice pod ty kožený... tak snad to pude... musim se pořádně zazimovat... a vyhřejvaný hefty to by asi nešlo že bych si je tam přinesla v krabičce a montovala mu je tam
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Banditatom (Člen) 14.04.2011 17:47:23 Offline |
náhodou mě takové počasí vyhovuje večer kosa, ráno když du do práce kosa, v práci ještě větší kosa pač jsem furt mokrej, večer když jdu domů kosa a když příjdu domů kosa pač ty kurvy přestaly topit no co víc si můžu přát
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen) 14.04.2011 22:29:37 Offline |
Banditatom psal:náhodou mě takové počasí vyhovuje večer kosa, ráno když du do práce kosa, v práci ještě větší kosa pač jsem furt mokrej, večer když jdu domů kosa a když příjdu domů kosa pač ty kurvy přestaly topit no co víc si můžu přát
teplou rakev
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2011 07:51:52 Offline |
Žirafa psal:Kukii psal:Žirafa psal:
Funguje to i na ruce? Já mam zítra jízdu...co zimní rukavice zlato a nebo vyhřívaný hefty?
No minimálně to bude na slabý zimní rukavice pod ty kožený... tak snad to pude... musim se pořádně zazimovat... a vyhřejvaný hefty to by asi nešlo že bych si je tam přinesla v krabičce a montovala mu je tam
můžeš to zkusit..jsem zvědavej jak se dneska povozíš
karlos100 psal:si tu pamatuju před dvaceti lety třicet čísel sněhu čtvrtýho května..
takže je letos krásný jaro
jooo, tenkrat v tom sestavosumdesatym, to byla naka zima, vsade snehu po pas, rampouchy jak stehno, nic nejezdilo...dneska uz takovy zimy nejsou
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 15.04.2011 17:44:57 Offline |
snowflake600 psal:Banditatom psal:náhodou mě takové počasí vyhovuje večer kosa, ráno když du do práce kosa, v práci ještě větší kosa pač jsem furt mokrej, večer když jdu domů kosa a když příjdu domů kosa pač ty kurvy přestaly topit no co víc si můžu přát
teplou rakev
... na pohřebku to mám 100m
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:můžeš to zkusit..jsem zvědavej jak se dneska povozíš
...prej zima... jsem byla spocená až na Na první jízdě Srbsko je docela mazec... ale všichni ve zdraví přežili...
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:můžeš to zkusit..jsem zvědavej jak se dneska povozíš
...prej zima... jsem byla spocená až na Na první jízdě Srbsko je docela mazec... ale všichni ve zdraví přežili...
šikulka pak budeš srbsko jezdit jak starej mazák
Kukii psal:Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:můžeš to zkusit..jsem zvědavej jak se dneska povozíš
šikulka pak budeš srbsko jezdit jak starej mazák
něco mi uteklo? jak to teda dopadlo? to GS?
srbsko mňam! povětšinoou dvakrát tam a dvakrát zpátky
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:něco mi uteklo? jak to teda dopadlo? to GS?
srbsko mňam! povětšinoou dvakrát tam a dvakrát zpátky
GSo zatim nijak... musim pořešit finanční stránku věci - neočekávaný výdaje... Ale když to dobře dopadne tak by pak zas mohlo být něco lepšího...
A srbsko mi zatim stačilo jednou, jsem měla první jízdu v motoškole... Závěrečky budu mít nějak koncem května tak pak budu řešit motorku
Žirafa psal:XJelen psal:něco mi uteklo? jak to teda dopadlo? to GS?
srbsko mňam! povětšinoou dvakrát tam a dvakrát zpátkyGSo zatim nijak... musim pořešit finanční stránku věci - neočekávaný výdaje... Ale když to dobře dopadne tak by pak zas mohlo být něco lepšího...
A srbsko mi zatim stačilo jednou, jsem měla první jízdu v motoškole... Závěrečky budu mít nějak koncem května tak pak budu řešit motorku
jooo srbsko moje laaaska nejveci tam sem byl pecenej varenej
Bandit pičo
Stránky: 1