![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 22:54:06 Offline |
nemá někdo snímač otáček na klice ?
porát mi nedávaj jiskru svíce , asi je v prdeli čidlo - mekánik změřil to čidlo otáček a dává nějak moc odporu (prej má bejt asi 100,nebo 120 ohmů a na tom mym naměří přes 500 ohmů a navíc je rozlámanej ten magnet ) a tak se ptám - nemá někdo zbytečný z rozebranýho Bandita ? ...třeba Filous ,nebo někdo ??
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: nemá někdo snímač otáček na klice ?
hlemejzd999 psal:porát mi nedávaj jiskru svíce , asi je v prdeli čidlo - mekánik změřil to čidlo otáček a dává nějak moc odporu (prej má bejt asi 100,nebo 120 ohmů a na tom mym naměří přes 500 ohmů a navíc je rozlámanej ten magnet ) a tak se ptám - nemá někdo zbytečný z rozebranýho Bandita ? ...třeba Filous ,nebo někdo ??
cau jedno cidlo se mi doma vali kdyztak se ozvy
svobodakT psal:hlemejzd999 psal:porát mi nedávaj jiskru svíce , asi je v prdeli čidlo - mekánik změřil to čidlo otáček a dává nějak moc odporu (prej má bejt asi 100,nebo 120 ohmů a na tom mym naměří přes 500 ohmů a navíc je rozlámanej ten magnet ) a tak se ptám - nemá někdo zbytečný z rozebranýho Bandita ? ...třeba Filous ,nebo někdo ??
jeste jsem za pomnel 603555441
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2011 23:31:10 Offline |
svobodakT psal:svobodakT psal:hlemejzd999 psal:porát mi nedávaj jiskru svíce , asi je v prdeli čidlo - mekánik změřil to čidlo otáček a dává nějak moc odporu (prej má bejt asi 100,nebo 120 ohmů a na tom mym naměří přes 500 ohmů a navíc je rozlámanej ten magnet ) a tak se ptám - nemá někdo zbytečný z rozebranýho Bandita ? ...třeba Filous ,nebo někdo ??
jeste jsem za pomnel 603555441
poslal jsem ti e-mail
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1