Nejsi přihlášen
Re: Jebka
jj Osi vrátil jsem se k autobusu - byla to těžká doba ale jsem zpět a snad i v plné síle. je to zase celá černá 2006 (nic novějšího jsem na netu nenašel) ale jediná změna je že ná komplet Akrapa - však se jistě brzo potkáme na srazu a pokecáme.
Black psal:tomasNJ psal:ABik psal:Vyměnils ženskou?
zbavil jsem se ženské... jen do ted nechápu že mi někdo nedal přes držku abych ju kopl hned jak mi řekla prodej mašinu - ted su bez baby ale s motorkou
..omlouvám se,že se do toho seru,ale pokud se jedná o tu "dámu",která s tebou byla kdysi v Jedasích,tak jsi se mohl přepnout do módu nestranného posluchače,když jsme s ní vedli s Jarkenem rozhovor na lehce filozofické úrovni a nemusel jsi nikam "odejít"
..takže změna byla,stála asi za prd,tak vítej,jsem rád,že jsi "došel" zpět..
..pokud jsem se kdysi něco dotkl,omlouvám se..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Black psal:tomasNJ psal:
zbavil jsem se ženské... jen do ted nechápu že mi někdo nedal přes držku abych ju kopl hned jak mi řekla prodej mašinu - ted su bez baby ale s motorkou
..omlouvám se,že se do toho seru,ale pokud se jedná o tu "dámu",která s tebou byla kdysi v Jedasích,tak jsi se mohl přepnout do módu nestranného posluchače,když jsme s ní vedli s Jarkenem rozhovor na lehce filozofické úrovni a nemusel jsi nikam "odejít"
..takže změna byla,stála asi za prd,tak vítej,jsem rád,že jsi "došel" zpět..
..pokud jsem se kdysi něco dotkl,omlouvám se..
no měl jsem jen dvě za dobu co jsem jezdil - ta první byla super jen já to posral a ta druha ani to nebudu raděj komentovat - zblbnul jsem a a tak jsem i trpěl... (tak asi si pamatuješ tu druhou ta byla na filozofické kecy jak dělaná) a věř že já su taky rád zpět a rád vidím ty známé NICKy a doufám že uvidím zase na srazu tebe Osiho, Koldana atd... i FreschMana
osiris psal:...jj, ta první byla pohoda sama, pamatuju, když jsem ti ji budil, jak ti chrápala za jízdy vzadu za zádama
héééj tak to máš ouplnou pravdu. ale aspon je vidět že jsem sní jezdil jak s pokladem
PS: osi jak sem vložím na ukázku fotku té mé jebky? dík
Pšán psal:..Bleku,pamatuju obě..první byla fajn holka do party,normální,žádná frnda..
..ta druhá..no chuj s tym..čo bolo,bolo..
..tak někdy nakukanou..
Pamatuju že já říkal to samý, navíc o druhé jsem se vyjádřil že je to"", a o tobě že jsi podpantoflák
God Save The Queen!
Stránky: 1