Nejsi přihlášen
Re: sexy prdelka
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:ty voe inžo tohle sem nedávej to už je o zdravý..zvlášť když to vidim v práci
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _28002.jpgba naopak je to zdravý a pěkný ta baba je fakt dobrá, slint
no právě ,že je fakt krásná a ještě v tom v čom je.. je to moc pěkný
...ááá pán je malinko fetišista
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2011 15:34:01 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
ba naopak je to zdravý a pěkný ta baba je fakt dobrá, slintno právě ,že je fakt krásná a ještě v tom v čom je.. je to moc pěkný
...ááá pán je malinko fetišista
ale jen majinko
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2011 15:50:36 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:Drakoxxl psal:Kasyme něco bezpečného pro tu tvoji
http://2.bp.blogspot.com/_y_FTpSngi0I/S … 1600/4.jpguž máme koupeno..barvu si trefil,ale velikost stroje trošku ne
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0981.jpgpěkná,gratulace Mrtvole
vyřídim
cockin psal:koukali jste na dnešní roštěnku dne? (asi jo) sluší jí to soudružce co.....
kamaráde,tobě to dneska jde
ale pohoda,já měl takovej den včera
..koukni na buchticku dne,už tam Kačku chválil Pšán,
můžeš se přidat
...a bude hůř!
karlos100 psal:cockin psal:koukali jste na dnešní roštěnku dne? (asi jo) sluší jí to soudružce co.....
kamaráde,tobě to dneska jde
ale pohoda,já měl takovej den včera
..koukni na buchticku dne,už tam Kačku chválil Pšán,
můžeš se přidat
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.05.2011 19:19:45 Offline |
vOjTaB6 psal:Kasymoj: Hele, neni to r.v. 93? A nema to v technicaku u nekteryho predchoziho majitele jmeno podobny tomu mymu???
je to 93 a je to z belgie techničák ještě nedorazil tak víc zatim nevim
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2011 07:20:08 Offline |
vOjTaB6 psal:Kasymoj: Hele, neni to r.v. 93? A nema to v technicaku u nekteryho predchoziho majitele jmeno podobny tomu mymu???
tak pokud se jmenuješ Jacky Saquet a nebo Jiří Hrnčíř tak je to po tobě..víc majitelů to nemělo
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2011 07:49:49 Offline |
tak asi jo na těch úzkejch gumách to bude asi docela sranda..no uvidíme
nicola.foxx (Člen) 10.05.2011 14:01:56 Offline |
Kurwa fix ta u tech dveri by ho tam asi potrebovala.:slintajicismajlik:
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2011 14:46:17 Offline |
nicola.foxx (Člen) 10.05.2011 15:26:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:
Woe Kasymoj ta vypada, ze ma vic vytahanou prdel nez .
Banditatom (Člen) 10.05.2011 18:56:45 Offline |
venku to chodív mini a pomalu naostro a von si ještě dovolí tuhle provokačku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.05.2011 19:08:23 Offline |
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Děte s tím do prdele,člověk dojede dom z německa,Šárka v práci a v baráku jenom samej zedník
Ty vole, takovej vyvoněnej UK fachman vod cementu... to není k zahození, ne?
ee ten má prdel vod cementu to by mohlo škrábat
Banditatom psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Děte s tím do prdele,člověk dojede dom z německa,Šárka v práci a v baráku jenom samej zedník
ee ten má prdel vod cementu to by mohlo škrábat
Na stavbě musí mít WAPku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Děte s tím do prdele,člověk dojede dom z německa,Šárka v práci a v baráku jenom samej zedník
Dávám vydělat jenom čechům
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2011 14:28:22 Offline |
do takovýhle by šel asi každej s radostí
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2011 15:49:43 Offline |
Banditatom (Člen) 18.05.2011 19:21:48 Offline |
inžo: neser!!! sám doma
...voe, ta poslední, normálně to vidim, jenom naslinit a šup tam s nim, žádná předehra, nic, levou za vlasy, pravou za kozu, pardón, za ňadro a po třech minutách přes palubu s ní, cigárko, panák, klídek a pohoda
Filous psal:...voe, ta poslední, normálně to vidim, jenom naslinit a šup tam s nim, žádná předehra, nic, levou za vlasy, pravou za kozu, pardón, za ňadro a po třech minutách přes palubu s ní, cigárko, panák, klídek a pohoda
..eště tade bych jí dal vestu, ať si ji mohou vylovit další kamarádi
Banditatom (Člen) 20.05.2011 13:03:36 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:inžo: neser!!! sám doma
Tak jdi do hospody, ne?
voe to bych si pomohl tam kam chodím máme číšnice u kerejch mě hučí jak když jede vlak...
To filous:
Mour psal:Filous psal:...voe, ta poslední, normálně to vidim, jenom naslinit a šup tam s nim, žádná předehra, nic, levou za vlasy, pravou za kozu, pardón, za ňadro a po třech minutách přes palubu s ní, cigárko, panák, klídek a pohoda
...voe parťáku, zas ta moje přectavivost ...normálně vidim jag mě stopuješ, čekáš f uctivý vzdálenosti, stojíš na přídi, v jedný ruce vocas a sleduješ hodinky na ruce druhý ...no a pag ten rybářskej hák ".........a tag poť holka..."
P.S. ...ježišmarjá, já sem hovado romantický
Banditatom (Člen) 20.05.2011 14:04:47 Offline |
Filous psal:Mour psal:Filous psal:...voe, ta poslední, normálně to vidim, jenom naslinit a šup tam s nim, žádná předehra, nic, levou za vlasy, pravou za kozu, pardón, za ňadro a po třech minutách přes palubu s ní, cigárko, panák, klídek a pohoda
...voe parťáku, zas ta moje přectavivost ...normálně vidim jag mě stopuješ, čekáš f uctivý vzdálenosti, stojíš na přídi, v jedný ruce vocas a sleduješ hodinky na ruce druhý ...no a pag ten rybářskej hák ".........a tag poť holka..."
tojo ty jo ať nemusí čekat se na vyřádíte voba naráz néé
Filous psal:...voe, ta poslední, normálně to vidim, jenom naslinit a šup tam s nim, žádná předehra, nic, levou za vlasy, pravou za kozu, pardón, za ňadro a po třech minutách přes palubu s ní, cigárko, panák, klídek a pohoda
Jóó, když sem ke každý hodíš příběh, tak to bude zajímavější
Filous psal:Mour psal:Filous psal:...voe, ta poslední, normálně to vidim, jenom naslinit a šup tam s nim, žádná předehra, nic, levou za vlasy, pravou za kozu, pardón, za ňadro a po třech minutách přes palubu s ní, cigárko, panák, klídek a pohoda
Ne, ne , je to jinak ...Ty s ní na zádi chceš vobcovat, kolem jede bombarďák těsně po vojně, fešáka, má obrovskou loď jak cyp...v ruce drží zlacený kormidlo, vlny Tě v rozhodí, pomalu jí začínáš navlíkat vestu ....no a pak s tím hákem atd. už je to stejnej příběh.
Mour psal:Filous psal:Mour psal:..eště tade bych jí dal vestu, ať si ji mohou vylovit další kamarádi
P.S. ...ježišmarjá, já sem hovado romantickýNe, ne , je to jinak ...Ty s ní na zádi chceš vobcovat, kolem jede bombarďák těsně po vojně, fešáka, má obrovskou loď jak cyp...v ruce drží zlacený kormidlo, vlny Tě v rozhodí, pomalu jí začínáš navlíkat vestu ....no a pak s tím hákem atd. už je to stejnej příběh.
vy dva ste normální čůráci jeden si půjde utřít monitor a druhej mi koupí novou klávesnici, lidem vokolo už jsem vysvětlil, že jsem v pořádku
Strýcfajtr !!!
lepčí Filousova lodní romantika než galeje v pískovně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … o1_500.jpg
Mour: dračí smyčku nebo lodní a vymáchat jí za lodí a pak cígo JPS
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2011 18:48:36 Offline |
krásný vlákno....taky přispěju něčim do mlejnku ...nejsou to fotky ,ale je to k tematu
http://www.thebestclubs.cz/video?id=1522
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Tři minuty...?
Co bys tam s ní tak dlouho dělal? By sis s ní jako povídal?
Dovnitř, ven, dobrý den... 30 sekund slávy a může jít... Ani si ničeho nevšimne...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...voe, ta poslední, normálně to vidim, jenom naslinit a šup tam s nim, žádná předehra, nic, levou za vlasy, pravou za kozu, pardón, za ňadro a po třech minutách přes palubu s ní, cigárko, panák, klídek a pohoda
Tři minuty...?
Co bys tam s ní tak dlouho dělal? By sis s ní jako povídal?
Dovnitř, ven, dobrý den... 30 sekund slávy a může jít... Ani si ničeho nevšimne...
...voe, to je i se sprchou
to si děláš prdel ne ? fuj sem se toho lek , to mi nedělej
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
nicola.foxx (Člen) 23.05.2011 12:57:00 Offline |
Lihouš
XJelen psal:eště chvilku tady blbněte a dá sem svojí prdel Loser
ted si to zde prolejzam a normelne me neco podobnyho napadlo. Kdyby nekdo chtel videt moji prdel, at si bud zajde do pico knajpy mrknout na zed narku nebo jsem pripadne ochoten za pivo ukazat komukoliv nazivo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
karlos100 psal:Kukii psal:Filous psal:...voe Lihu, já vjeděl že máš fkus
a takový to bylo příjemný vlákno
dobytek hovadskej
Sem chtěl aby z toho měly něco i dámy no (nevim co se na tom kukině nezdá...asi je chlap)...a když tak nad tim přemejšlim, kolik už je tu na stránkách lidí....tak statisticky tu pár 4%ních bude a těm to určitě taky udělalo radost
Lihy psal:karlos100 psal:Kukii psal:
dobytek hovadskejSem chtěl aby z toho měly něco i dámy no (nevim co se na tom kukině nezdá...asi je chlap)...a když tak nad tim přemejšlim, kolik už je tu na stránkách lidí....tak statisticky tu pár 4%ních bude a těm to určitě taky udělalo radost
popravdě, v tomhle případě se mi líbí dámské zadečky než brutálně chlupatí páni ale i pánskej zadeček dokáže bejt mňam mňam, ale musí se natrefit na ten správnej kus
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Lihy psal:karlos100 psal:
dobytek hovadskejSem chtěl aby z toho měly něco i dámy no (nevim co se na tom kukině nezdá...asi je chlap)...a když tak nad tim přemejšlim, kolik už je tu na stránkách lidí....tak statisticky tu pár 4%ních bude a těm to určitě taky udělalo radost
popravdě, v tomhle případě se mi líbí dámské zadečky než brutálně chlupatí páni ale i pánskej zadeček dokáže bejt mňam mňam, ale musí se natrefit na ten správnej kus
Pánský zadek je hnusný každý !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.05.2011 14:37:59 Offline |
K.a.s.y.m. psal:necháme odbornici ať se vyjádří
http://img.mediacentrum.sk/gallery/370/525413.jpg
noo náhodou, docela to ujde, ale v tomhle případě bych radši brala ten basket než chlapa nejni nad to mít hezkej zadek doma
K.a.s.y.m. psal:necháme odbornici ať se vyjádří
http://img.mediacentrum.sk/gallery/370/525413.jpg
To spíš vypadá na fotku z nějakýho gejmagacínu....a druhá je jak si ten míč do tý....rači nic von by si to zase chudák Filous představoval
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:necháme odbornici ať se vyjádří
http://img.mediacentrum.sk/gallery/370/525413.jpgTo spíš vypadá na fotku z nějakýho gejmagacínu....a druhá je jak si ten míč do tý....rači nic von by si to zase chudák Filous představoval
...vole, uš se stalo...mě stačí naťuknout, tagže se na to příště vyser i v náznakách
K.a.s.y.m. (Člen) 23.05.2011 15:19:02 Offline |
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:necháme odbornici ať se vyjádří
http://img.mediacentrum.sk/gallery/370/525413.jpgTo spíš vypadá na fotku z nějakýho gejmagacínu....a druhá je jak si ten míč do tý....rači nic von by si to zase chudák Filous představoval
voe Lihu ty to máš nějaký nastudovaný..to bych do tebe neřek tady je článek ze kterýho to je
http://magazin.atlas.sk/styl/depilacia- … 78459.html
K.a.s.y.m. (Člen) 23.05.2011 15:19:49 Offline |
i když mě stejně budete podezřívat tak se vygůglilo tady
http://www.google.cz/search?tbm=isch&am … l=&oq=
Banditatom (Člen) 23.05.2011 19:07:58 Offline |
Mour psal:Kukii psal:Lihy psal:
Sem chtěl aby z toho měly něco i dámy no (nevim co se na tom kukině nezdá...asi je chlap)...a když tak nad tim přemejšlim, kolik už je tu na stránkách lidí....tak statisticky tu pár 4%ních bude a těm to určitě taky udělalo radostpopravdě, v tomhle případě se mi líbí dámské zadečky než brutálně chlupatí páni ale i pánskej zadeček dokáže bejt mňam mňam, ale musí se natrefit na ten správnej kus
Pánský zadek je hnusný každý !!!
...po 10letech v báni bys mluvil jinač
Kukii psal:inženýrku zachraň to
Zachránit? Tak tohle se zachránit asi fakt už nepůjde. Navíc jak se ukázalo, tak kucí tady maj rádi trošku jinej styl, než jsem dávám...
tady máte výhypku ouchylove
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9789
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9781
a indžo louduj
Inženýrek psal:Kukii psal:inženýrku zachraň to
Zachránit? Tak tohle se zachránit asi fakt už nepůjde. Navíc jak se ukázalo, tak kucí tady maj rádi trošku jinej styl, než jsem dávám...
na kluky se vykašli, já chci normální zadečky vidět a ne vlkodlaky
Banditatom (Člen) 23.05.2011 21:02:01 Offline |
Kukii psal:Inženýrek psal:Kukii psal:inženýrku zachraň to
na kluky se vykašli, já chci normální zadečky vidět a ne vlkodlaky
k čemu je ti zadek když potřebuješ předek
Banditatom psal:Kukii psal:Inženýrek psal:
Zachránit? Tak tohle se zachránit asi fakt už nepůjde. Navíc jak se ukázalo, tak kucí tady maj rádi trošku jinej styl, než jsem dávám...na kluky se vykašli, já chci normální zadečky vidět a ne vlkodlaky
k čemu je ti zadek když potřebuješ předek
co uvidim na kusu prochcanýho masa?
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 07:26:34 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 08:11:35 Offline |
no něčí asi jo,ale moje ne.
nicola.foxx (Člen) 24.05.2011 09:37:04 Offline |
Woe Kasymoj, tu poslední vyhoď je ouplně k hovnu. Ani peřinu neumí povléct
hlemejzd999 (Člen) 24.05.2011 11:20:27 Offline |
nicola.foxx psal:Woe Kasymoj, tu poslední vyhoď je ouplně k hovnu. Ani peřinu neumí povléct
ale tak zase má vždy připraven nějakej lubrikant ...jak tak koukám...to se taky počítá...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:nicola.foxx psal:Woe Kasymoj, tu poslední vyhoď je ouplně k hovnu. Ani peřinu neumí povléct
ale tak zase má vždy připraven nějakej lubrikant ...jak tak koukám...to se taky počítá...
...taky sis fšim ...apropó, vraš sem tvoji pani na koze bes zamazanýho laďáku, né???
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 12:07:52 Offline |
nicola.foxx psal:Woe Kasymoj, tu poslední vyhoď je ouplně k hovnu. Ani peřinu neumí povléct
každej máme jiný priority já nepotřebuju doma ženskou jako ty..tedy služku
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Woe Kasymoj, tu poslední vyhoď je ouplně k hovnu. Ani peřinu neumí povléct
to sis teda dovolil osočit chudáka pani foxovou... tě asi nenapadlo, že některý ženský to dělaj rády?
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 12:22:08 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Woe Kasymoj, tu poslední vyhoď je ouplně k hovnu. Ani peřinu neumí povléct
to sis teda dovolil osočit chudáka pani foxovou... tě asi nenapadlo, že některý ženský to dělaj rády?
tak třeba jo,ale tak jak to míra občas podá to nevypadá
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
každej máme jiný priority já nepotřebuju doma ženskou jako ty..tedy služkuto sis teda dovolil osočit chudáka pani foxovou... tě asi nenapadlo, že některý ženský to dělaj rády?
plná huba keců a doma je jak mílius
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 12:24:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
každej máme jiný priority já nepotřebuju doma ženskou jako ty..tedy služkuto sis teda dovolil osočit chudáka pani foxovou... tě asi nenapadlo, že některý ženský to dělaj rády?
asi si jí prostě vychoval k obrazu svému..budiž mu to přáno
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 12:41:31 Offline |
nicola.foxx (Člen) 24.05.2011 14:52:23 Offline |
Ale hovno služku.
Je to inteligentní vnadná paní
Dostala od babičky rady, že jestli chce mít klid, tak ať je navařeno, uklizeno a vobčas podrží. Drží se toho a funguje to znamenitě.
I když poslední dobou to s tím uklízením pokulhává, ale jelikož mám doma taky spoustu nedodělanejch věcí, tak držím hubu a snažím se to dodělat. Abych byl zase jako na koni woe.