Nejsi přihlášen
Re: sexy prdelka
XJelen psal:mr.BSE psal:XJelen psal:panebože to je kokot, ten snad ani nemůže bejt vod nás
ty vole sem netušil, že máte v Plesnej věstonickou venušiTy seš z Plesný?
já ne, Uhlajs...
copa, taky tam někoho máš?
pritulka tam ma prarodice. A v Chebu taky nakou rodinu. Ja jen, ze sme mohli nekdy dat kafo, kdyz se tam budu vyskytovat
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:XJelen psal:mr.BSE psal:Ty seš z Plesný?
já ne, Uhlajs...
copa, taky tam někoho máš?pritulka tam ma prarodice. A v Chebu taky nakou rodinu. Ja jen, ze sme mohli nekdy dat kafo, kdyz se tam budu vyskytovat
kafe sice nepiju, ale vim kde ho maj prej sakra dobrý
kurva to bylo dobrý
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:mr.BSE psal:XJelen psal:já ne, Uhlajs...
copa, taky tam někoho máš?pritulka tam ma prarodice. A v Chebu taky nakou rodinu. Ja jen, ze sme mohli nekdy dat kafo, kdyz se tam budu vyskytovat
kurva to bylo dobrý
já kafe taky nepiju
ale teda nevim, kde je maj sakra dobry
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:XJelen psal:mr.BSE psal:
pritulka tam ma prarodice. A v Chebu taky nakou rodinu. Ja jen, ze sme mohli nekdy dat kafo, kdyz se tam budu vyskytovatkafe sice nepiju, ale vim kde ho maj prej sakra dobrý
kurva to bylo dobrýjá kafe taky nepiju
ale teda nevim, kde je maj sakra dobry
to nemůžu řict, bo bych chytil ban za reklamu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:mr.BSE psal:XJelen psal:
kurva to bylo dobrýjá kafe taky nepiju
ale teda nevim, kde je maj sakra dobryto nemůžu řict, bo bych chytil ban za reklamu
ajóó
tak se třeba potkáme někde na promenádě ve Frantovejch
Second Class Citizen
1130 Café Racer
vofafrně s těma prdelkama
http://www.youtube.com/watch?feature=fv … SYpXfC1UVg
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Banditatom (Člen) 01.02.2012 14:13:08 Offline |
dvojka ty kjávo mít takovou paní učitelku tak je těhotná a já zavřenej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:dvojka ty kjávo mít takovou paní učitelku tak je těhotná a já zavřenej
Neblázni... Tohle může učit v mateřský škole nebo na 1. stupni základní školy. Druhý stupeň ZŠ a výš by to nedala...
Jednou jsme něco podobnýho měli na přednášce na VŠ. Každej věděl jaká byla barva jejích kalhot, ale o čem tam mluvila jsme si nepamatovali a upřímně řečeno nám to bylo jedno. Alespoň jsme měli tu slušnost, že jsme se na ní koukali jen když k nám byla zády. Když k nám byla čelem, tak jsme dělali že píšeme a představovali jsme si.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Banditatom psal:dvojka ty kjávo mít takovou paní učitelku tak je těhotná a já zavřenej
Neblázni... Tohle může učit v mateřský škole nebo na 1. stupni základní školy. Druhý stupeň ZŠ a výš by to nedala...
Jednou jsme něco podobnýho měli na přednášce na VŠ. Každej věděl jaká byla barva jejích kalhot, ale o čem tam mluvila jsme si nepamatovali a upřímně řečeno nám to bylo jedno. Alespoň jsme měli tu slušnost, že jsme se na ní koukali jen když k nám byla zády. Když k nám byla čelem, tak jsme dělali že píšeme a představovali jsme si.
Tys chodils na přednášky?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 01.02.2012 14:32:56 Offline |
Inženýrek psal:Ondráš psal:Banditatom psal:dvojka ty kjávo mít takovou paní učitelku tak je těhotná a já zavřenej
Jednou jsme něco podobnýho měli na přednášce na VŠ. Každej věděl jaká byla barva jejích kalhot, ale o čem tam mluvila jsme si nepamatovali a upřímně řečeno nám to bylo jedno. Alespoň jsme měli tu slušnost, že jsme se na ní koukali jen když k nám byla zády. Když k nám byla čelem, tak jsme dělali že píšeme a představovali jsme si.Tys chodils na přednášky?
taky čumím na škole jsem měl učitelku na informatiku no krom koz kterýma tě porád mlátila do hlavy když ti cokoliv vysvětlovala měla i luxusní pozadí jinač při pokusu pozvat ji na kávu jsem dostal dobrého lepana
Inženýrek psal:Tys chodils na přednášky?
To byl nějakej druhák, třeťák... To jsem již nebyl pln ideálů, ale furt tam nějaké byly.
Zrovna tenhle předmět jsem dochodil a až do konce včetně cvičení, ale ona už se tam bohužel nikdy neobjevila.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 01.02.2012 19:03:27 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:dvojka ty kjávo mít takovou paní učitelku tak je těhotná a já zavřenej
já vo učitelkách radši pomlčim
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 02.02.2012 14:35:39 Offline |
Honzik8719 psal:Ondráš psal:Banditatom psal:dvojka ty kjávo mít takovou paní učitelku tak je těhotná a já zavřenej
Jednou jsme něco podobnýho měli na přednášce na VŠ. Každej věděl jaká byla barva jejích kalhot, ale o čem tam mluvila jsme si nepamatovali a upřímně řečeno nám to bylo jedno. Alespoň jsme měli tu slušnost, že jsme se na ní koukali jen když k nám byla zády. Když k nám byla čelem, tak jsme dělali že píšeme a představovali jsme si.já vo učitelkách radši pomlčim
povídej vyprávěj přeháněj
Honzik8719 (Člen) 02.02.2012 17:24:02 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:povídej vyprávěj přeháněj
Nech to k pivu...
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 02.02.2012 17:25:44 Offline |
Honzik8719 psal:Ondráš psal:Banditatom psal:povídej vyprávěj přeháněj
Nech to k pivu...
začínám se těšit na sraz
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2012 18:50:20 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:začínám se těšit na sraz
Já taky
A k tématu:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1-1280.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sfy091.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sfy125.jpg
no tak ta stim kloboučem ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:no tak ta stim kloboučem ...
Moje teorie zlatého řezu pokulhává... Musel jsem se podívat podruhý na ty fotky abych zjistil která má klobouček.
Je fakt, že přeříznout by si zasloužila, to jóóóó
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 03.02.2012 06:47:06 Offline |
Inženýrek psal:Ondráš psal:hlemejzd999 psal:no tak ta stim kloboučem ...
Moje teorie zlatého řezu pokulhává... Musel jsem se podívat podruhý na ty fotky abych zjistil která má klobouček.
Je fakt, že přeříznout by si zasloužila, to jóóóó
a všimli ste si , že je tam motýl ?
hlemejzd999 (Člen) 03.02.2012 06:48:36 Offline |
Borák psal:co furt na tom šukání máte ? furt nějaký prdelky.. co třeba světovej mír ?
když budouz všichni na světě pořáde jen mrdat , tak to příde samo
hlemejzd999 psal:Borák psal:co furt na tom šukání máte ? furt nějaký prdelky.. co třeba světovej mír ?
když budouz všichni na světě pořáde jen mrdat , tak to příde samo
za předpokladu, že ta šu.ka.ná s tím pude souhlasit (případně ojížděná chtete-li )
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 03.02.2012 09:38:29 Offline |
Borák psal:co furt na tom šukání máte ? furt nějaký prdelky.. co třeba světovej mír ?
jebem ho
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2012 06:50:42 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 13.02.2012 19:34:00 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 20:59:43 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 18.02.2012 13:59:56 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 05.04.2012 00:19:16 Offline |
jééé :) tu druhou zleva znám....
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2012 20:00:38 Offline |
ty vole to je kaďák. jako líbí se mi ženské s ženskýma tvarama, ale totok už je trošku ujetý a to bych se moc nedivil, kdyby to byl silikon:
http://www.super.cz/14170-to-je-zadecek … rnetu.html
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 16.08.2012 06:49:50 Offline |
Koldan psal:ty vole to je kaďák. jako líbí se mi ženské s ženskýma tvarama, ale totok už je trošku ujetý a to bych se moc nedivil, kdyby to byl silikon:
http://www.super.cz/14170-to-je-zadecek … rnetu.html
jedinný , co mne napadlo při pohledu na ni ,je stará dobrá hláška : To je krásná prdel - z týby se sralo !
Inženýrek psal:
...pěkné hodinky....