Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Filous héééélp

hlemejzd999 (Člen)
22.04.2011 17:09:03

Filous héééélp

potřeboval bych vědět ,esli snímač otáček kliky  je stejnej na 12ku jako na 6ku...mám ho v prdeli (magnet)  a možnost koupit ho z tý dvanáctky ..jestli je tam stejná rozteč  těch šroubků na uchycení toho půlměsíčního magnetu ...vyměnil bych to kdyžtak  celý,ale hlavně se mi jedná o ten magnet ,..ten mám na dva kusy  a mezi nima kousek chybí a proto to asi nedává jiskru na svíce ,páč mi kamarád měřil ociloskopem ,jestli to dává nějaký pulzy a nic ...(ten magnet vcelku tam je asi důležitej , žejo ?) bigsmileredface

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
22.04.2011 19:46:16

Re: Filous héééélp

ještě pár vysvětlivek...bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_eidlo.png

už schánim jiný...bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
22.04.2011 19:58:27

kurva sem to zas celý rozebral...kdo to dá dohromady bigsmile

huskyb12 (Administrator)
23.04.2011 08:42:14

Filous ví piču, napiš Pulytroj, von to tůdle taky řešil, myslim, že jedete na stejný vlně :)

ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen)
23.04.2011 08:53:30

huskyb12 psal:

Filous ví piču, napiš Pulytroj, von to tůdle taky řešil, myslim, že jedete na stejný vlně :)

vono mě nezbejvá ,než to stejně zkusit ...jinak se to nedovim...jen jsou ted ty zkurvený velikonoce a musim čekat do outerka,než budu mít jiné ...ale co seru na to ...už sem rezignoval ,že letos budu jezdit až trochu dýl bigsmile

Mour (Člen)
23.04.2011 09:41:49

hlemejzd999 psal:
huskyb12 psal:

vono mě nezbejvá ,než to stejně zkusit ...jinak se to nedovim...jen jsou ted ty zkurvený velikonoce a musim čekat do outerka,než budu mít jiné ...ale co seru na to ...už sem rezignoval ,že letos budu jezdit až trochu dýl bigsmile

Dyť si psal, že budeš s tou paní na obrázku, dyž je manželka pryč ? bigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
23.04.2011 12:43:50

Mour psal:

Dyť si psal, že budeš s tou paní na obrázku, dyž je manželka pryč ? bigsmilebigsmilebigsmile

už je doma...smile2smile1bigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
23.04.2011 13:15:37

hlemejzd999 psal:
Mour psal:

...a máš po pussybigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour (Člen)
23.04.2011 19:03:02

hlemejzd999 psal:
Mour psal:

Ci fix (copy Houska) bigsmilebigsmilebigsmile  ...mohla říct, že je ségra, že? bigsmilebigsmile

Filous (Člen)
24.04.2011 21:32:01

...bez záruky si myslim že je stejnej, ale nigdá sem to neřešil a momentálně mam na dílně akorát B12, tagže to nemam s čim porovnat...ale skusim to f outerý zjistit z fiší...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
24.04.2011 21:41:32

Filous psal:

...bez záruky si myslim že je stejnej, ale nigdá sem to neřešil a momentálně mam na dílně akorát B12, tagže to nemam s čim porovnat...ale skusim to f outerý zjistit z fiší...

dik...já se možná v outerý dostanu k jednomu prodejci dílů,tak to taky porovnám hned na místě ...jen doufám , že to bude tim čidlem ,jinak to vezu do Benátek bigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
26.04.2011 13:18:51

tak dík -  uš to nemusíš hledat - uš mám celej jinej ten vnitřek i s čidlem a uš to mám namontovaný good...jen teda nevim ,jestli to bude tim bigsmile...to poznám zejtra ,až to budu testovat ,esli to chytne normálně ...nebo plamenem až se naseru ...

Kukii (Člen)
26.04.2011 14:11:22

hlemejzd999 psal:

tak dík -  uš to nemusíš hledat - uš mám celej jinej ten vnitřek i s čidlem a uš to mám namontovaný good...jen teda nevim ,jestli to bude tim bigsmile...to poznám zejtra ,až to budu testovat ,esli to chytne normálně ...nebo plamenem až se naseru ...

bud na to hodnej a třeba to půjde good

Život je boj-mašina je nej!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS