Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2011 17:09:03 Offline |
Filous héééélp
potřeboval bych vědět ,esli snímač otáček kliky je stejnej na 12ku jako na 6ku...mám ho v prdeli (magnet) a možnost koupit ho z tý dvanáctky ..jestli je tam stejná rozteč těch šroubků na uchycení toho půlměsíčního magnetu ...vyměnil bych to kdyžtak celý,ale hlavně se mi jedná o ten magnet ,..ten mám na dva kusy a mezi nima kousek chybí a proto to asi nedává jiskru na svíce ,páč mi kamarád měřil ociloskopem ,jestli to dává nějaký pulzy a nic ...(ten magnet vcelku tam je asi důležitej , žejo ?)
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2011 19:46:16 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2011 19:58:27 Offline |
Re: Filous héééélp
kurva sem to zas celý rozebral...kdo to dá dohromady
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2011 08:53:30 Offline |
huskyb12 psal:Filous ví piču, napiš Pulytroj, von to tůdle taky řešil, myslim, že jedete na stejný vlně :)
vono mě nezbejvá ,než to stejně zkusit ...jinak se to nedovim...jen jsou ted ty zkurvený velikonoce a musim čekat do outerka,než budu mít jiné ...ale co seru na to ...už sem rezignoval ,že letos budu jezdit až trochu dýl
hlemejzd999 psal:huskyb12 psal:Filous ví piču, napiš Pulytroj, von to tůdle taky řešil, myslim, že jedete na stejný vlně :)
vono mě nezbejvá ,než to stejně zkusit ...jinak se to nedovim...jen jsou ted ty zkurvený velikonoce a musim čekat do outerka,než budu mít jiné ...ale co seru na to ...už sem rezignoval ,že letos budu jezdit až trochu dýl
Dyť si psal, že budeš s tou paní na obrázku, dyž je manželka pryč ?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2011 12:43:50 Offline |
Mour psal:Dyť si psal, že budeš s tou paní na obrázku, dyž je manželka pryč ?
už je doma...
![]() |
Banditatom (Člen) 23.04.2011 13:15:37 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:Dyť si psal, že budeš s tou paní na obrázku, dyž je manželka pryč ?
už je doma...
...a máš po
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2011 21:41:32 Offline |
Filous psal:...bez záruky si myslim že je stejnej, ale nigdá sem to neřešil a momentálně mam na dílně akorát B12, tagže to nemam s čim porovnat...ale skusim to f outerý zjistit z fiší...
dik...já se možná v outerý dostanu k jednomu prodejci dílů,tak to taky porovnám hned na místě ...jen doufám , že to bude tim čidlem ,jinak to vezu do Benátek
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.04.2011 13:18:51 Offline |
tak dík - uš to nemusíš hledat - uš mám celej jinej ten vnitřek i s čidlem a uš to mám namontovaný ...jen teda nevim ,jestli to bude tim
...to poznám zejtra ,až to budu testovat ,esli to chytne normálně ...nebo plamenem až se naseru ...
hlemejzd999 psal:tak dík - uš to nemusíš hledat - uš mám celej jinej ten vnitřek i s čidlem a uš to mám namontovaný
...jen teda nevim ,jestli to bude tim
...to poznám zejtra ,až to budu testovat ,esli to chytne normálně ...nebo plamenem až se naseru ...
bud na to hodnej a třeba to půjde
Život je boj-mašina je nej!!!
Stránky: 1