Nejsi přihlášen
Re: Teploměr
Dubis psal:Zdravím.Chtěl bych nějaký teploměr abych věděl při jízdě kolik nám sluníčko dáva voltu Neví někdo jaký aby se trochu hodil???Nemá někdo?
a kčemu ti bude? Ráno kouknu na teplměr u vokna a vím jestli se mám obléct
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Kup rtuťovýho vikinga a nemusíš řešit nějaký čidlo
http://meteostanice.e-pocasi.cz/56-tepl … 02410.html
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Kup rtuťovýho vikinga a nemusíš řešit nějaký čidlo
http://meteostanice.e-pocasi.cz/56-tepl … 02410.html
přitejpovat na zadnío sedadlo a hotovo
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 25.04.2011 19:22:44 Offline |
barynek psal:Inženýrek psal:Kup rtuťovýho vikinga a nemusíš řešit nějaký čidlo
http://meteostanice.e-pocasi.cz/56-tepl … 02410.htmlpřitejpovat na zadnío sedadlo a hotovo
copyright the kelly: samořezky do nádrže nebo S-ka páskou k řídítkům
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
U nás v moto shopu maj takový maličký teploměry kulatý kovový, v průměru to má asi 3 cm, taky si ho koupim, páč rád mám přehled kolik je venku kolem mě.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:U nás v moto shopu maj takový maličký teploměry kulatý kovový, v průměru to má asi 3 cm, taky si ho koupim, páč rád mám přehled kolik je venku kolem mě.
a budeš divit až tam budeš mít šedesát
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
snowflake600 (Člen) 25.04.2011 23:42:15 Offline |
Zdenda psal:
ten tvůj černej šroub s černou podložkou sem pochopil spíš
zzzmrzlinar (Člen) 26.04.2011 10:04:22 Offline |
Dubis
jednoduchej levnej prodávaj u Louise, našel jsem jenom analogovej, ale maj i digtální asi za 4 eura, čidlo to má v sobě, jenom nalepíš sucháč (je v tom) a jedeš.
Je to taková blbina, ale ukazuje to docela realisticky, akorát když vemeš motorku na wapku, tak se pak teplometer na chvíli zblázní a ukazuje i mínus 20.
http://www.louis.de/_409562d77f3eb5dc52 … r=10034893
zzzmrzlinar psal:Dubis
jednoduchej levnej prodávaj u Louise, našel jsem jenom analogovej, ale maj i digtální asi za 4 eura, čidlo to má v sobě, jenom nalepíš sucháč (je v tom) a jedeš.
Je to taková blbina, ale ukazuje to docela realisticky, akorát když vemeš motorku na wapku, tak se pak teplometer na chvíli zblázní a ukazuje i mínus 20.
to bych si tam nedal.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
zzzmrzlinar psal:Dubis
v louisu je digi za 9.95e a hodiny myslim 7.95e, beru je občas tak vím jak se ceny pohybujou, jen je na hovno jak ta cena naroste dopravou, platba a dph v čr a něco aby to vydělalo
motto "Vem za heft a val"
zzzmrzlinar (Člen) 26.04.2011 11:34:35 Offline |
Redik - dyk tě nikdo nenutí, dej si co chceš, kam chceš, Dubís se ptá na teplometry tak mu sem dávám vodkaz.
Jaster - deset éček je nějak moc, ceny se v Louisu měněj, ale tenhle analogovej byl dycky kousek dražší a stojí teď 6 Eur nebo kolik. Já kupoval dyžitál v únoru a dal jseem za něj 5, asi ňějaká sleva, jako teďka na ten analog.
Jaster - to voni ti nedaj jako obchodníkovi nějakou slevu? Poštovný nás postsudeťáky netrápí, mám to do Louise asi půl hodiny výletním tempem. Vo víkendu tam zrovna pojedu.
zzzmrzlinar psal:Redik - dyk tě nikdo nenutí, dej si co chceš, kam chceš, Dubís se ptá na teplometry tak mu sem dávám vodkaz.
Jaster - deset éček je nějak moc, ceny se v Louisu měněj, ale tenhle analogovej byl dycky kousek dražší a stojí teď 6 Eur nebo kolik. Já kupoval dyžitál v únoru a dal jseem za něj 5, asi ňějaká sleva, jako teďka na ten analog.
Jaster - to voni ti nedaj jako obchodníkovi nějakou slevu? Poštovný nás postsudeťáky netrápí, mám to do Louise asi půl hodiny výletním tempem. Vo víkendu tam zrovna pojedu.
A nemohl bys mi prosím něco koupit?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
zzzmrzlinar psal:Redik - dyk tě nikdo nenutí, dej si co chceš, kam chceš, Dubís se ptá na teplometry tak mu sem dávám vodkaz.
řikám že je za 9.95,
http://www.louis.de/_20578cd056bb61b3c7 … r=10034851
louis od minulýho roku zase výrazně zdražil a něco o dost. některý bundy co jsem koukal i o 50e.
A slevu dávají, já zatím nemám zas takový odběry abych dostal větší slevy.
zzzmrzlinar (Člen) 26.04.2011 14:29:38 Offline |
Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Jaster - však já se s tebou nehádám, že teď není za deset, ale poudám, že jsem ho v únoru kupoval za 5, tenhle samej z toho vodkazu.
zzzmrzlinar psal:Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Jaster - však já se s tebou nehádám, že teď není za deset, ale poudám, že jsem ho v únoru kupoval za 5, tenhle samej z toho vodkazu.
jasný. tak vidíš jak výrazně louis zdražil, na tomhle o 50%
zzzmrzlinar (Člen) 26.04.2011 15:41:08 Offline |
Jaster psal:zzzmrzlinar psal:Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Jaster - však já se s tebou nehádám, že teď není za deset, ale poudám, že jsem ho v únoru kupoval za 5, tenhle samej z toho vodkazu.jasný. tak vidíš jak výrazně louis zdražil, na tomhle o 50%
pěkný parchanti. Zato rozjeli nějakej program jakoe věrnostních zákaznickejch slev, poslali mi nějakou velku zákaznickou kartu a pak 3 malý a na nich je velkým písmenem napsáno minus 20%, akorát aby se v tom pytscha vyznala, mi to začíná srát tyhle systémy slev, proč to prostě nemůže bejt levnější, takhle aby člověk měl plnou peněženku debilních kartiček, do tesca, na OMV, do trafiky, do hospody
zzzmrzlinar psal:Jaster psal:zzzmrzlinar psal:Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Jaster - však já se s tebou nehádám, že teď není za deset, ale poudám, že jsem ho v únoru kupoval za 5, tenhle samej z toho vodkazu.jasný. tak vidíš jak výrazně louis zdražil, na tomhle o 50%
pěkný parchanti. Zato rozjeli nějakej program jakoe věrnostních zákaznickejch slev, poslali mi nějakou velku zákaznickou kartu a pak 3 malý a na nich je velkým písmenem napsáno minus 20%, akorát aby se v tom pytscha vyznala, mi to začíná srát tyhle systémy slev, proč to prostě nemůže bejt levnější, takhle aby člověk měl plnou peněženku debilních kartiček, do tesca, na OMV, do trafiky, do hospody
to já mám k nim jen jednu kartu, slevy mi nechodí jako odběrateli. ale co jsem tak zjistil, ty slevy mají omezenou platnost a nebo platí třeba jen ve všední dny a o víkendu ne. začínají být pěkně vyčůraný, natáhnou lidi co si to nepřečtou, ten si tam nakoupí a u kasy sleva neplatí a kupuje za plnou cenu hlavně nechápu proč tolik zdražujou, už minulej rok zdražovali a teď zase
čecháčci u lujze
karta nedává slevu hned, ale za každej nákup se vám načítají body, po dosažení určitého počtu bodů (v základu 1000 bodů) vám z dalšího nákupu jak online tak u kasy odečtou 10e. U základní karty se vám počítají 3 body za každý utracený euro. Nějaký omezení časový tam je, takže můžou po roce propadnout. Malá kartička - přívěšek funguje jako ta velká, akorát když někdo odevzdá nalezené klíče s tou malou kartou na kase, lujz vám je pošle domů. Slevy chodí emailem vždycky na určitej termín (většinou od 10 do 20%), třeba 20% na mikuláše atd. Sleva platí jenom na jeden tovar z nákupu a to na ten nejdražší a ve většině případů nesmí být už zlevněný (narozdíl od POLO kde sem tam platí i na zlevněný a nebo celej nákup). Prostě pokavaď nebudete dělat obrat cca 1500e za půl roku tak z nich nic nedostanete.
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar psal:Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Byl bys schopnej tam koupit tu sadu lepení co mi tu nabízel Xjelen a ty hodiny co maj ve slevě?
http://www.louis.de/_3090e5648b7cdef50f … r=10032076
a na ty hodiny mrdám, bo jsou nepřesný a ty digitály se mi nikam nevejdou.
Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
Zdenda psal:zzzmrzlinar psal:Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Jaster - však já se s tebou nehádám, že teď není za deset, ale poudám, že jsem ho v únoru kupoval za 5, tenhle samej z toho vodkazu.Byl bys schopnej tam koupit tu sadu lepení co mi tu nabízel Xjelen a ty hodiny co maj ve slevě?
...ty vole, to lepení vod Jelena ti příde tedle tejden i se šroubem, ten uš mam a s dorazem sedla, ten příde dneska
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Zdenda psal:zzzmrzlinar psal:Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Jaster - však já se s tebou nehádám, že teď není za deset, ale poudám, že jsem ho v únoru kupoval za 5, tenhle samej z toho vodkazu.Byl bys schopnej tam koupit tu sadu lepení co mi tu nabízel Xjelen a ty hodiny co maj ve slevě?
...ty vole, to lepení vod Jelena ti příde tedle tejden i se šroubem, ten uš mam a s dorazem sedla, ten příde dneska
eslipak si se tim nějak moc neloudal Fildo
chudák Zdenek čeká a čeká,ty nic,copak máš
něco důležitějšího na práci,než šroubek a lepík
zamysli se nad sebou
...a bude hůř!
Filous psal:Zdenda psal:zzzmrzlinar psal:Zdenda -jo klidně, akurát se mi to musí bejt schpný vlízt do kufru, jakože doufám, že to není moc velký to co chceš.
Co vole pičuješ, jasný že čekám to od tebe ale už v diskusi o tomhle lepení sem se poptával právě jelena, esli nemá dvě, konkrétně pro přítulku, proto ho shánim kapišto
Jinak pro vocasy, co si dělaj prdel z pojebanýho šroubku. Bohužel jde o natolik specifickej tvar, kterej tam musí na to plego sednou, kterej se jen tak nesežene. Nicméně šroub už mám, jen klobouková matka uzavřená, navíc s nákružkem co má dohromady vejšku cca 10mm je neřešitelnej problém. A dotoho prostoru se vyšší nedostane.
Zdenda psal:Jinak pro vocasy, co si dělaj prdel z pojebanýho šroubku. Bohužel jde o natolik specifickej tvar, kterej tam musí na to plego sednou, kterej se jen tak nesežene. Nicméně šroub už mám, jen klobouková matka uzavřená, navíc s nákružkem co má dohromady vejšku cca 10mm je neřešitelnej problém. A dotoho prostoru se vyšší nedostane.
......nečil se
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Zdenda psal:Jinak pro vocasy, co si dělaj prdel z pojebanýho šroubku. Bohužel jde o natolik specifickej tvar, kterej tam musí na to plego sednou, kterej se jen tak nesežene. Nicméně šroub už mám, jen klobouková matka uzavřená, navíc s nákružkem co má dohromady vejšku cca 10mm je neřešitelnej problém. A dotoho prostoru se vyšší nedostane.
......nečil se
ať se čílí,dyť je vocas von,ten šroubek přece ztratil sám
připomíná mi to jeden vtip vo šamanovi, čechovi a skleněnejch koulích
znalci vědí
...a bude hůř!
karlos100 psal:Filous psal:Zdenda psal:Jinak pro vocasy, co si dělaj prdel z pojebanýho šroubku. Bohužel jde o natolik specifickej tvar, kterej tam musí na to plego sednou, kterej se jen tak nesežene. Nicméně šroub už mám, jen klobouková matka uzavřená, navíc s nákružkem co má dohromady vejšku cca 10mm je neřešitelnej problém. A dotoho prostoru se vyšší nedostane.
......nečil se
znalci vědí
děláš jakobys nikdy nic neztratil
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:Filous psal:
......nečil seať se čílí,dyť je vocas von,ten šroubek přece ztratil sám
znalci vědíděláš jakobys nikdy nic neztratil
ale to víš že ztratil,jen jsem kolem toho tolik nenadělal
když si něco posereš sám,tak si řekneš že jsi jelito a fertig
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:
ale to víš že ztratil,jen jsem kolem toho tolik nenadělal
když si něco posereš sám,tak si řekneš že jsi jelito a fertig
Hele ty vtipe a tvůrče senzací, koukám že by ses hodil do Novy nebo Blesku
Jestli jsem jelito nebo ne je fuk, sere mě fakt, že jsem si koupil poměrně drahý plexi a navíc z origo příslušenství a člověk by očekával, že taková triviální věc se omezí na jeden telefon do Suzuki. Bohužel. Takže mě především sere, že to plexi teď nemůžu používat.
XJelen psal:karlos100 psal:Filous psal:
......nečil seať se čílí,dyť je vocas von,ten šroubek přece ztratil sám
No jo, takový jsou nejlepší
Zdenda psal:karlos100 psal:XJelen psal:
děláš jakobys nikdy nic neztratilale to víš že ztratil,jen jsem kolem toho tolik nenadělal
když si něco posereš sám,tak si řekneš že jsi jelito a fertigHele ty vtipe a tvůrče senzací, koukám že by ses hodil do Novy nebo Blesku
Jestli jsem jelito nebo ne je fuk, sere mě fakt, že jsem si koupil poměrně drahý plexi a navíc z origo příslušenství a člověk by očekával, že taková triviální věc se omezí na jeden telefon do Suzuki. Bohužel. Takže mě především sere, že to plexi teď nemůžu používat.
komiku,když už hořekuješ,že to bylo drahý origo plexi,
tak by člověk čekal,že dáš bacha a nic nepoztrácíš
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 28.04.2011 16:59:00 Offline |
Zdenda psal:jasně
kolik bys jako za to chtěl? popř jestli nemáš nějakou fotku na moto
Já si ten šroubek už skoro sehnal. Ale jestli někdo chce štítek bez jednoho šroubku tak mu ho za 3000,- nechám. PC 3300,- to je dobrej kauf bereš?
Banditatom (Člen) 28.04.2011 22:18:33 Offline |
Zdenda psal:Já si ten šroubek už skoro sehnal. Ale jestli někdo chce štítek bez jednoho šroubku tak mu ho za 3000,- nechám. PC 3300,- to je dobrej kauf bereš?
dej nějakou fotku...
vole nebudu to prodávat kvuli jednomu šroubku, si to kup nový. Fotky sem ti posílal krz ICQ tady to máš znova http://www.suzuki2wheels.be/index.php/f … arch_cat=0
Banditatom (Člen) 29.04.2011 18:46:34 Offline |
pozeptám se doma jestli mě to dovolí
Banditatom psal:pozeptám se doma jestli mě to dovolí
pičo ještě tiu tu sušim to světlo. Ale ten štítek je fakt gut, skoro není na tý mašině vidět, jak budu v garage tak ti to blejsknu live.
Stránky: 1