Nejsi přihlášen
Re: kdo z vás prodává???
hans psal:http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=58716
Ja ne ale uz cena 62 tis?? Za chvilku tem muj krasavec nebude mit zadnou cenu
Murdoc psal:Pepo psal:Ja zvažuju, jestli bude mit cenu to vubec prodat!?
jestli to nebude lepší nechat dobudoucna pro děcka na naučeníJelikož máš 22let tak chudáci děcka,na jaké šunce budou jezdit
...tsss, mu budou líbat ruce za nejkrásnějšího kovového!!!veterána v okolí
to bude asi neco podobnyho jako kdyz jsem si pral na vanoce horsky kolo a misto toho mi tatik opravil svoji starou favoritku. K tomu jsem jeste dostal hokejku zatocenou na opacnou stranu nez na kterou tji drzim. To bylo radosti na starym belidle. Nejkrasnejsi vanoce, co jsem zazil
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:to bude asi neco podobnyho jako kdyz jsem si pral na vanoce horsky kolo a misto toho mi tatik opravil svoji starou favoritku. K tomu jsem jeste dostal hokejku zatocenou na opacnou stranu nez na kterou tji drzim. To bylo radosti na starym belidle. Nejkrasnejsi vanoce, co jsem zazil
...buď rád, že si nedostal hnědý vojenský boty
jestli to nebude lepší nechat dobudoucna pro děcka na naučeníJelikož máš 22let tak chudáci děcka,na jaké šunce budou jezdit
Wogo 250ka z roku 58 a co sem s ní udělal parády Co pionýrů a simosnů jsem předjel
S Dandy to bylo fifty fifty
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
dík za rady vogové....
na to jsem se vás ale neptal...
To bude krásný veteránek!
ja totiš musim ty děcka teprve nadělat jo a vlastně musim ještě najit
nejakou s kterou je nadelam
...Koně moje hyjéé...
Když jsem byl honě malej, tak jsem chodil k dědovi do stodoly koukat na starou třindu a těšil jsem se na ni jak blázen. Děda ji měl pěkně v lati, hotová krasavice. pak ale děda umřel a babka jí prodala Vůbec bychs se za ni ted nestyděl. Takže bandaska za pár let může bejt pořád krasavice...
Buď ji časem prodám, nebo ji nechám přítelkyni a nebo zakonzervuji jako odkaz svému pokolení(který zatim nemám)
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
je fakt že motorky, vůbec jichš modely se něják designově změnily, jdou poslední dobou hodně z ceny.Já byl rád že jsem toho svýho banďoura střelil za 70 a to nebyl úplně v cajku, ale nejsem svině, takže jsem na to kupujícího upozornil samozřejmě
Není důležité přežít, ale být rychlejší :)
Stránky: 1