Nejsi přihlášen
Re: Bunda a kalhoty
Luk psal:barynek psal:pro netyho jak dělaný, může v tom jezdit v autě a čekat až přijde čas na dvoukolou potvoru s vrtulí ve znaku
KLUCÍ, JAK VÍTE ŽE O TOM PŘEMÝŠLÍM ?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Luk psal:barynek psal:pro netyho jak dělaný, může v tom jezdit v autě a čekat až přijde čas na dvoukolou potvoru s vrtulí ve znaku
Ják přemejšlím,snad je jasný že autobus to má sečtený né
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 03.05.2011 17:52:49 Offline |
Luk psal:nety psal:KLUCÍ, JAK VÍTE ŽE O TOM PŘEMÝŠLÍM ?
3XL + BMW => NETY
vykastrovat...jinou možnost nevidím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nety psal:Luk psal:barynek psal:pro netyho jak dělaný, může v tom jezdit v autě a čekat až přijde čas na dvoukolou potvoru s vrtulí ve znaku
ty woe ty máš místo mozku bílomodrou vrtuli, místo kulí vrtuli ... tak je asi jasný, že je to celý jenom o vrtuli. I ta barva tvýho autobusu je bramborácká... řekl bach jen takovej zastírací manévr..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:Luk psal:
ty woe ty máš místo mozku bílomodrou vrtuli, místo kulí vrtuli ... tak je asi jasný, že je to celý jenom o vrtuli. I ta barva tvýho autobusu je bramborácká... řekl bach jen takovej zastírací manévr..
ty vole, mě prokouk. Ale teď chvíli na něj nebude, takže v klidu..
nety psal:barynek psal:nety psal:
KLUCÍ, JAK VÍTE ŽE O TOM PŘEMÝŠLÍM ?ty woe ty máš místo mozku bílomodrou vrtuli, místo kulí vrtuli ... tak je asi jasný, že je to celý jenom o vrtuli. I ta barva tvýho autobusu je bramborácká... řekl bach jen takovej zastírací manévr..
ty vole, mě prokouk. Ale teď chvíli na něj nebude, takže v klidu..
...jasně, dneska už ho nekupuj, nech to až na příští tejden
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:nety psal:barynek psal:
ty woe ty máš místo mozku bílomodrou vrtuli, místo kulí vrtuli ... tak je asi jasný, že je to celý jenom o vrtuli. I ta barva tvýho autobusu je bramborácká... řekl bach jen takovej zastírací manévr..ty vole, mě prokouk. Ale teď chvíli na něj nebude, takže v klidu..
...jasně, dneska už ho nekupuj, nech to až na příští tejden
Hanz psal:osiris psal:...jasně, dneska už ho nekupuj, nech to až na příští tejden
...ale zasejc má být o víkendu pěkně, by už mohl na tom najet aspoň pár kiláků a v příštím týdnu už může pořešit zase něco novýho
....
a následně to někomu (třeba mě) za rozumnou cenu s povinou pičo
slevou prodat
Bandit 4EVER!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2011 23:23:33 Offline |
barynek psal:osiris psal:...jasně, dneska už ho nekupuj, nech to až na příští tejden
to je dobrý
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
barynek psal:Hanz psal:osiris psal:...jasně, dneska už ho nekupuj, nech to až na příští tejden
...ale zasejc má být o víkendu pěkně, by už mohl na tom najet aspoň pár kiláků a v příštím týdnu už může pořešit zase něco novýho
....
a následně to někomu (třeba mě
) za rozumnou cenu s povinou pičo
slevou prodat
...by nás mohl postupně zásobovat všecky podle nějakýho pořadníku a už vždycky při "tuningu" by to musel s čekatelem probírat, jako co tam chce a nechce.....
WD club member...
Stránky: 1