Nejsi přihlášen
MotorheadB12 (Člen) 02.05.2011 21:36:06 Offline |
Zadní světlo.co s tim?
Zdar, přestalo mi svítit zadní světlo ale brzda na tu žárovku svítí ale koncovka nikoliv. Tzn. že průser v kabelech ? Pojistky jsou v cajku. Jestli je to v káblech, najde se někdo z Prahy kdo by do toho štournul ? Odměna jistá ! Dík
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2011 21:56:13 Offline |
Re: Zadní světlo.co s tim?
co takhle vyměnit žárovku??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nejsem si zrovna jistej jak to tam teď přesně je, ale myslim že je tam dvouvláknová žárovka, takže ti asi nejspíš prasklo jedno vlákno...
Ale odborníci na slovo vzatí jistě budou přesnější
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
MotorheadB12 (Člen) 02.05.2011 22:07:10 Offline |
žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2011 22:15:08 Offline |
MotorheadB12 psal:žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
21 a 5 W 12 V
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2011 22:34:47 Offline |
nedávno jsem řešil přesně to samé...jen sehnat červenou dvouvláknovku bylo skoro nemožné....yebat čirý světlo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
MotorheadB12 (Člen) 02.05.2011 22:39:38 Offline |
Děkuji všem zůčasněním, zítra instaluju. Dnes jsem to přivezl ze servisu, spojčička nová rozvoďáček, volejíček, seštelováníčko proběhlo, jede jako z továrny jen nesvítim
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2011 22:42:04 Offline |
MotorheadB12 psal:Děkuji všem zůčasněním, zítra instaluju. Dnes jsem to přivezl ze servisu, spojčička nová rozvoďáček, volejíček, seštelováníčko proběhlo, jede jako z továrny jen nesvítim
jebat servis...to měli odstranit taky
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2011 22:44:36 Offline |
K.a.s.y.m. psal:MotorheadB12 psal:Děkuji všem zůčasněním, zítra instaluju. Dnes jsem to přivezl ze servisu, spojčička nová rozvoďáček, volejíček, seštelováníčko proběhlo, jede jako z továrny jen nesvítim
yebat všechno....
MotorheadB12 (Člen) 02.05.2011 22:45:35 Offline |
K.a.s.y.m. psal:MotorheadB12 psal:Děkuji všem zůčasněním, zítra instaluju. Dnes jsem to přivezl ze servisu, spojčička nová rozvoďáček, volejíček, seštelováníčko proběhlo, jede jako z továrny jen nesvítim
Závada nezaznamenána
Honzik8719 (Člen) 02.05.2011 23:44:50 Offline |
hlemejzd999 psal:nedávno jsem řešil přesně to samé...jen sehnat červenou dvouvláknovku bylo skoro nemožné....yebat čirý světlo
zlatě s diodama
...relativní kochač...
hlemejzd999 psal:nedávno jsem řešil přesně to samé...jen sehnat červenou dvouvláknovku bylo skoro nemožné....yebat čirý světlo
maj recht pane..naštěstí sem nedavno našel kvelb, kde sice prodávaj čínský jebky, ale maj tam tydle žárofky, dvacku za kus..vzal sem jich rovnou vosum ..třebas se to bude někomu hodit, tady je votkas http://www.audomedia.estranky.cz/clanky … dejna.html
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:nedávno jsem řešil přesně to samé...jen sehnat červenou dvouvláknovku bylo skoro nemožné....yebat čirý světlo
zlatě s diodama
to jo souhlas nemusíš se furt starat jestli ti to svítí.... a nebo nesvití... no na to
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
MotorheadB12 psal:žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
to si děláš prdel viď?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:MotorheadB12 psal:žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
to si děláš prdel viď?
proleze všechno , od pojistek a drátu a kdoví co ještě ale na žárovku - to nejednoduší na to se nekoukne
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
XJelen psal:MotorheadB12 psal:žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
to si děláš prdel viď?
Hledíš co? Já taky hledím
libac22 psal:XJelen psal:MotorheadB12 psal:žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
to si děláš prdel viď?
proleze všechno , od pojistek a drátu a kdoví co ještě ale na žárovku - to nejednoduší na to se nekoukne
Proč na to jít jednoduše ,když to jde i složitě ,neeee
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Mour psal:XJelen psal:MotorheadB12 psal:žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
to si děláš prdel viď?
já mu chtěl napsat hned,ale zas bych tu byl za šťourala
holt na to šel vod lesa,od přepínače,vedení, pojistek a
k žárovce se už nedostal
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 03.05.2011 17:39:38 Offline |
Mour psal:XJelen psal:MotorheadB12 psal:žárovka říkáte, z dvou vlákna, to jsem nevěděl ja to nerozebíral, ale zejtra to zkusim vyměnit. Prosim co tam je za žárofku ? abych zejtra nemusel do garáže bez žárovky. Dík
to si děláš prdel viď?
eee co??? jako fakt
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2011 23:19:47 Offline |
tomsth psal:hlemejzd999 psal:nedávno jsem řešil přesně to samé...jen sehnat červenou dvouvláknovku bylo skoro nemožné....yebat čirý světlo
maj recht pane..naštěstí sem nedavno našel kvelb, kde sice prodávaj čínský jebky, ale maj tam tydle žárofky, dvacku za kus..vzal sem jich rovnou vosum ..třebas se to bude někomu hodit, tady je votkas http://www.audomedia.estranky.cz/clanky … dejna.html
v Humpolci v mototechně jich maj tři ...jen jsem tenkrát projel všechny mototechny a prodejny s tůningovejma věcma v Pejru a okolní kvelby , celej Humpolec a až v poslední prodejně těsně před zavíračkou jsem tam vrazil a ona mi povídá : „kolik jich chcete “??? ... ..(25kč za kus)
XJelen psal:no mě ani tak nezaujalo, že prošel pomalu kabely ale k žárovce nedošel... mě spíš zaujalo jeho udivení nad dvouvláknovou žárovkou asi sem už starej ale tydle věci snad učili už na záklatce
...už jsem to dlouho nepoužil "a ty si snad pamatuješ jakou mouku tě paní učitelka učila dávat do vánočky?"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:XJelen psal:no mě ani tak nezaujalo, že prošel pomalu kabely ale k žárovce nedošel... mě spíš zaujalo jeho udivení nad dvouvláknovou žárovkou asi sem už starej ale tydle věci snad učili už na záklatce
...už jsem to dlouho nepoužil "a ty si snad pamatuješ jakou mouku tě paní učitelka učila dávat do vánočky?"
..hladkou, ne?
Mour psal:osiris psal:XJelen psal:no mě ani tak nezaujalo, že prošel pomalu kabely ale k žárovce nedošel... mě spíš zaujalo jeho udivení nad dvouvláknovou žárovkou asi sem už starej ale tydle věci snad učili už na záklatce
..hladkou, ne?
...že tys nedával při pracovnim vyučování pozor???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 07:57:19 Offline |
XJelen psal:no mě ani tak nezaujalo, že prošel pomalu kabely ale k žárovce nedošel... mě spíš zaujalo jeho udivení nad dvouvláknovou žárovkou asi sem už starej ale tydle věci snad učili už na záklatce
no to mě ani moc nepřekvapilo bo jse tušim na nový oktávě viděl na obrysovce a brzdovce jen jednu jednovláknovou žárovku která je pro obrysovky podžhavená tedy nesvítí na plnejch 21W ale je fakt ,že bandit nemá na světla vlastní řídící jednotku
Filous psal:Mour psal:osiris psal:
...už jsem to dlouho nepoužil "a ty si snad pamatuješ jakou mouku tě paní učitelka učila dávat do vánočky?"..hladkou, ne?
...jelikož sem nemoch zrovna tenkrát v tělocviku cvičit, tak sem byl s holkama na vaření (jinak estli to je chyták, tak sem ouplně blbej )
Filous psal:Mour psal:osiris psal:...už jsem to dlouho nepoužil "a ty si snad pamatuješ jakou mouku tě paní učitelka učila dávat do vánočky?"
..hladkou, ne?
tak polohrubou no
osi - tak autoškolu teda, když už mě chytáš za slovíčko ... teda předpokládám, že ten klučina jezdí legálně a autoškolu absolvoval. Tam se snad o žárovkách učej stejně jako před lety ne?
Kásym - vole nemotej mu do toho řídící jednotku palubní sítě, to už by byl úplně v prdeli
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 08:23:36 Offline |
XJelen psal:Filous psal:Mour psal:
..hladkou, ne?...že tys nedával při pracovnim vyučování pozor???
tak polohrubou no
osi - tak autoškolu teda, když už mě chytáš za slovíčko ... teda předpokládám, že ten klučina jezdí legálně a autoškolu absolvoval. Tam se snad o žárovkách učej stejně jako před lety ne?
Kásym - vole nemotej mu do toho řídící jednotku palubní sítě, to už by byl úplně v prdeli
ne dneska to máš same xenón bixenón a diody
XJelen psal:Filous psal:Mour psal:
..hladkou, ne?...že tys nedával při pracovnim vyučování pozor???
tak polohrubou no
...no tak jinak, podstata je stejná, totiž, že si z tý školy (jedno jaký) pamatuješ taky hovno u těch věcí který tě nezajímaj, rozdíl u tebe a u něj je v tom, že ty to víš proto, že tě to baví, to ale každýho nemusí ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Filous psal:...že tys nedával při pracovnim vyučování pozor???
tak polohrubou no
Kásym - vole nemotej mu do toho řídící jednotku palubní sítě, to už by byl úplně v prdeline dneska to máš same xenón bixenón a diody
A halogén a heligón
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2011 08:46:54 Offline |
do když něco nesvítí nebo nefunguje ,tak udělám co ? ...rozeberu to a čumim dovnitř ,ne ? ...pak je jedno jestli dvouvláknová ,nebo jednovláknová ...enem se to nesmí rozpadnout tak , že nevim ,jak to tam bylo poskládaný
osiris psal:XJelen psal:Filous psal:
...že tys nedával při pracovnim vyučování pozor???tak polohrubou no
Kásym - vole nemotej mu do toho řídící jednotku palubní sítě, to už by byl úplně v prdeli...no tak jinak, podstata je stejná, totiž, že si z tý školy (jedno jaký) pamatuješ taky hovno u těch věcí který tě nezajímaj, rozdíl u tebe a u něj je v tom, že ty to víš proto, že tě to baví, to ale každýho nemusí ;)
Osi,ale právě tohle mě trochu štve,že se motorka používá jako mikrovlnka,
a vo funkci a nedejbože drobnejch závadách majitel neví nic.. futr mám pocit,
že se z toho všeho ztratilo určitý fandovství a zůstaly jen bláboly..
ale dneska jsem od rána nasranej,tak to třeba vidím moc černě
...a bude hůř!
osiris psal:XJelen psal:Filous psal:...že tys nedával při pracovnim vyučování pozor???
tak polohrubou no
Kásym - vole nemotej mu do toho řídící jednotku palubní sítě, to už by byl úplně v prdeli...no tak jinak, podstata je stejná, totiž, že si z tý školy (jedno jaký) pamatuješ taky hovno u těch věcí který tě nezajímaj, rozdíl u tebe a u něj je v tom, že ty to víš proto, že tě to baví, to ale každýho nemusí ;)
dovoluju si nesouhlasit - když někdo ignoruje banalitu jako existenci dvouvláknové žárovky protože ho to "nebaví" co v tom případě hledá na mašině? Je mi líto, nemusí bejt každej napůl servisák, ale tohle bych od motorkáře vopravdu nečekal kór když je schopen zkontrolovat pojistky (na ty si z tý autoškoly vzpoměl čoveče )
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2011 08:55:22 Offline |
karlos100 psal:že se motorka používá jako mikrovlnka,
a vo funkci a nedejbože drobnejch závadách majitel neví nic.. futr mám pocit,
že se z toho všeho ztratilo určitý fandovství a zůstaly jen bláboly..
tak vo drobných závadách bych moch vydat kníšku ...ale naštěstí mám chlívek ,kde to spravuju a sadu kladif (jen párkrát sem musel použít svářečku )
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 08:57:14 Offline |
Krušnohorcum padnul sníh a jsou z toho nějaký rozmrzelý
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2011 09:00:21 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Krušnohorcum padnul sníh a jsou z toho nějaký rozmrzelý
..tos asi přesně trefil
Mour psal:karlos100 psal:pičo,Jelene,máme nějaký blbý názory vobá,koukám
já to mrdám... z celýho světa se stává amerika,lidi maj
všechno v kundě.. kurva měl bych přispět do jebací místnosti.....kucí já sem v tom s Váma
posíláme dík na druhej konec republiky
...a bude hůř!
karlos100 psal:Mour psal:karlos100 psal:pičo,Jelene,máme nějaký blbý názory vobá,koukám
já to mrdám... z celýho světa se stává amerika,lidi maj
všechno v kundě.. kurva měl bych přispět do jebací místnosti.....kucí já sem v tom s Váma
posíláme dík na druhej konec republiky
MotorheadB12 (Člen) 04.05.2011 10:55:50 Offline |
Banditatom psal:Mour psal:XJelen psal:
to si děláš prdel viď?Hledíš co? Já taky hledím
eee co??? jako fakt
Vy šulínci,ja nevjeděl že by to mohlo býti žárovko,ja elektriku neumim tak jsem si myslel že když to nefunguje ale brzda svítí tak to nebude žárofkou,nevěděl jsem že tam je dvoj vlakno.A tak jsem to ani nerozebíral.Ale je to tim svítí. 12kč žárovka.
MotorheadB12 psal:Banditatom psal:Mour psal:
Hledíš co? Já taky hledímeee co??? jako fakt
Vy šulínci,ja nevjeděl že by to mohlo býti žárovko,ja elektriku neumim tak jsem si myslel že když to nefunguje ale brzda svítí tak to nebude žárofkou,nevěděl jsem že tam je dvoj vlakno.A tak jsem to ani nerozebíral.Ale je to tim svítí. 12kč žárovka.
to víme,žes nevěděl
...a bude hůř!
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:
tak polohrubou no
dovoluju si nesouhlasit - když někdo ignoruje banalitu jako existenci dvouvláknové žárovky protože ho to "nebaví" co v tom případě hledá na mašině? Je mi líto, nemusí bejt každej napůl servisák, ale tohle bych od motorkáře vopravdu nečekal kór když je schopen zkontrolovat pojistky (na ty si z tý autoškoly vzpoměl čoveče )
a co my ženy? teoreticky to mám zmáklý, ale jak přijde na praxi tak volám přátelům na telefonu, kteří jsou zrovna nejblíž a volám help help co s tim a jelenovo fandovství do motorek... to že to mu hovno rozumim a bojim se s tim cokoliv udělat, bo to už nevrátim tak jak to má bejt, neznamená, že bez motorky dokážu žít....
to karlos: tvůj černý den a můj bílý den...
a vánočka se dělá z polohrubý
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:XJelen psal:osiris psal:
...no tak jinak, podstata je stejná, totiž, že si z tý školy (jedno jaký) pamatuješ taky hovno u těch věcí který tě nezajímaj, rozdíl u tebe a u něj je v tom, že ty to víš proto, že tě to baví, to ale každýho nemusí ;)dovoluju si nesouhlasit - když někdo ignoruje banalitu jako existenci dvouvláknové žárovky protože ho to "nebaví" co v tom případě hledá na mašině? Je mi líto, nemusí bejt každej napůl servisák, ale tohle bych od motorkáře vopravdu nečekal kór když je schopen zkontrolovat pojistky (na ty si z tý autoškoly vzpoměl čoveče )
a co my ženy? teoreticky to mám zmáklý, ale jak přijde na praxi tak volám přátelům na telefonu, kteří jsou zrovna nejblíž a volám help help co s tim a jelenovo fandovství do motorek... to že to mu hovno rozumim a bojim se s tim cokoliv udělat, bo to už nevrátim tak jak to má bejt, neznamená, že bez motorky dokážu žít....
to karlos: tvůj černý den a můj bílý den...
a vánočka se dělá z polohrubý
...bodejť, z hlatký by to měli tvrdý jag štolwerk
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2011 11:58:12 Offline |
Kukii psal:a co my ženy?
jasněéééé... co my ? křehká stvoření kurva ? ...a to že tomu hovno rozumim je pravda ...
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2011 12:42:14 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:a co my ženy?
jasněéééé... co my ? křehká stvoření kurva ? ...a to že tomu hovno rozumim je pravda ...
čau ženo
čau
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 12:48:34 Offline |
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:
jasněéééé... co my ? křehká stvoření kurva ? ...a to že tomu hovno rozumim je pravda ...čau ženo
čau
jak to máš doma rozdělený..kdo dělá mamku
MotorheadB12 (Člen) 04.05.2011 17:54:57 Offline |
Jééé začína to tady MOTORKARIT.CZ člověk chce poradit a ihned je potrestán.. No tak příště na to zkusim přijít sám aniž bych si vzpoměl na dobrý rady lidí tu. Jinak za prvního dík. se pokakám..
K.a.s.y.m. psal:no to mě ani moc nepřekvapilo bo jse tušim na nový oktávě viděl na obrysovce a brzdovce jen jednu jednovláknovou žárovku která je pro obrysovky podžhavená tedy nesvítí na plnejch 21W ale je fakt ,že bandit nemá na světla vlastní řídící jednotku
tahle konstrukce je u motorek známá už přes 60 let..některý Jawy pérák měly v zadní lampě jednovláknovou žárovku zapojenou přes odpor, takže normálně byla podžhavená a při brždění se ten odpor přemostil spínačem čimž se járofka rozsvítila naplno..
..a šlo to aj bez řídící jednotky, halt si poradili jinak a dobře
..a už ho nechte, prostě na to šel z vopačnýho konce, při troše trpělivosti by se dostal až k tý žárovce
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
hlemejzd999 (Člen) 04.05.2011 22:42:59 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:
čau ženočau
jak to máš doma rozdělený..kdo dělá mamku
mamku dělám já ...dycky řeknu ženě : „tak poť...dneska ho mámovi vykouříš “...
MotorheadB12 (Člen) 04.05.2011 22:52:18 Offline |
j.burys psal:příště až ti nebude něco svítit, tak začni třeba měřením tlaku v kolech
Néé, napíšu tobě o radu..
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2011 07:29:31 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
čaujak to máš doma rozdělený..kdo dělá mamku
mamku dělám já ...dycky řeknu ženě : „tak poť...dneska ho mámovi vykouříš “...
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
jak to máš doma rozdělený..kdo dělá mamkumamku dělám já ...dycky řeknu ženě : „tak poť...dneska ho mámovi vykouříš “...
to bude řevu,až bude táta chtít pořádně zakolíkovat,
připne si kolík a tumáš mámo
...a bude hůř!
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
mamku dělám já ...dycky řeknu ženě : „tak poť...dneska ho mámovi vykouříš “...to bude řevu,až bude táta chtít pořádně zakolíkovat,
připne si kolík a tumáš mámo
že by už začalo tát?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1