Nejsi přihlášen
Korsica
Jak je to s ubytkem na Korsice v srpnu? V plánu je nás víc, ale někteří to stanové vybavení nepoberou nebo nechtěj.
Dá se tam ubytovat za rozumná éčka na jednu noc? A vůbec dá se tam v plné sezóně vůbec ubytko najít kromě kempů?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Re: Korsica
Chci tam jet v červenci a jinak jak pod stan to asi nevidím....Mi osobně to nevadí akorát batůžek nevím,nevím Co zjištťuju tak ceny jsou trochu někde jinde než jsme zvyklí např. z Chorvatska nebo z Řecka a to ve všem,jak ubytko tak jídlo
Dohnat a předehnat
Rostyk psal:Chci tam jet v červenci a jinak jak pod stan to asi nevidím....Mi osobně to nevadí akorát batůžek nevím,nevím Co zjištťuju tak ceny jsou trochu někde jinde než jsme zvyklí např. z Chorvatska nebo z Řecka a to ve všem,jak ubytko tak jídlo
Já tam rád pojedu tak, ale asi bych volil termín spíš v Červnu. Začátek sezóny a levno bez lidí.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
nejkrásnější kemp co sme byli byl někde u řeky Solenzara, asi 10-15 km proti proudu řeky od moře směr Zonza.
Pak je to kousek (100 vraceček) na kaskády Polischelu-nutno vidět.
Vnitrozemí je krásný, hornatý, borovicový, samá zatáčka, občas za zatáčkou volně ložená 300kg prasnice... počítejte s průměrem tak max. do 40Km/hod.
Po příjezdu se vyplatí zajet z Bastie přes kopec směr St. Florent do Piazze, vinaři tam prodávaj přímo ze sudů luxusní růžový do petek skoro zadarmo (myslim 2e/petku)
řikám si hurikán
redik27 psal:Jak je to s ubytkem na Korsice v srpnu? V plánu je nás víc, ale někteří to stanové vybavení nepoberou nebo nechtěj.
Dá se tam ubytovat za rozumná éčka na jednu noc? A vůbec dá se tam v plné sezóně vůbec ubytko najít kromě kempů?
Blbej dotaz,pojedeš na tu Korsiku teď v srpnu?
Dohnat a předehnat
Stránky: 1