Nejsi přihlášen
Laďák
Ahoj,
chci dát laďák a měl jsem za to, že je při tom potřeba upravit směs, ačkoliv v autorizovaném servise se mi dostalo odpovědi, že jen šupnou výfuk a je to. Řeč byla o Leo Vince. Je to normální a řeší se to až když motor dělá něco co nemá, nebo sou v tom servise lemry ? Díky za rady.
Re: Laďák
nemáš foto tak netušim jestli máš poslední karbec nebo stříkačku ale já jsem na B650 06 dával laďák a neseřizoval jsem karburaci a je vše ok ..u stříkačky nebude co seřizovat
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
papaja psal:Ahoj,
chci dát laďák a měl jsem za to, že je při tom potřeba upravit směs, ačkoliv v autorizovaném servise se mi dostalo odpovědi, že jen šupnou výfuk a je to. Řeč byla o Leo Vince. Je to normální a řeší se to až když motor dělá něco co nemá, nebo sou v tom servise lemry ? Díky za rady.
Zdarec.Nasaď je výfuk a jezdi.Dával jsem před rokem taky vince a SUPER!Nic jsem nemusel ladit!A zvuk?SUPER!!!!!
V podstatě už Ti odpověděli kluci. Ještě obecně se dá říct, že laďák většinou malilinko ubere v nízkých otáčkách (to je dáno tím, že motor nemá odpor výfukových plynů, díky průchozímu výfuku a tak se hůř vyplachují válce) a naopak trochu přidává ve vysokých ot, protože spalinám nebrání žádné přepážky v cestě. Tím pádem motor s laďákem se líp točí. Ale zase - jsou to taak malé rozdíly, že to většina ani nepozná. Ale chápu, že každý bude tvrdit, že mu to s laďákem jede daleko líp a přidalo minimálně 20 koní
Stránky: 1