Nejsi přihlášen
Převod šestka
Ahoj chlapi,
chci tu svojí půlku napřevodovat krapet do síly, ať čtu jak čtu tak nenalézám odpověď. Zajímá mě z čeho jde na 6tku zadní rozeta s 50 zubama. Popřípadě když bych dal menší přední kolečko o zub jestli to nebude likvidovat řetěz, jelikož z motoretezy.cz jsem dostal odpověď že se řetěz může lámat.
Re: Převod šestka
nevim jak by se mněl lámat řetěz ale jezdil jsem i 13zubový kolečko který mám na gixeru takže v tom nevidim problém,rozeta mi jedna visí v dílně myslim že nová a má snad 52 zubů nebo kolik,jinak najdi na netu nebo ještě líp v krámě tištěnej katalog rozet s okotovanejma rozměrama a polde toho hledej tu rozetu,já to tak dělam,třeba zjistíš jako já že tam bude pasovat z nějaký stoletý kawy nebo podobnýho verku..
no nicméně 1 zup vepředu jsou 3 zuby vzadu...
takže 14 zubama na ppastorku nic nezkazíš, a dostaneš se cca na těch 50 zubů vzadu...
tu katalog rozet
http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&a … 714&p=
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Takže jsem pořídil o zub menší kolečko Tachometr kecá asi tak, že když jedu 50 tak ukazuje 60 takže ok . Co se týče jízdních vlastností je znát nárust na zátahu, motor se lépe rozmotává od středních otáček. Já jsem tedy spokojen.
Stránky: 1