Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 07.05.2011 01:12:03 Offline |
Re: severní sekce,neděle 8.5. 2011
jaxem říkal, dám vědět zítra, vlastně dnesk je už po půlnoci
jaryn psal:návrh trasy: DC-CL-Liběchov u Mělníka-Štětí-LT-DC. Kdokoli po cestě vítán...
co to natáhnout z Děčína ještě přes Hřensko, Jetřichovice, na Kamenici nebo Chřibskou.
Maséry a benga z Dubé si klidně vodpustim
Zdarec,tak kolem 10:30 bych mohl být v Ústí na parkovišti mezi Mercedesem a Kanisem.Pokud teda baťoh bude stíhat.Tak tam jen nahlídněte je to při cestě.
Nikdo neumírá příliš brzy, protože neměl žít déle, než žil.
zzzmrzlinar (Člen) 08.05.2011 00:25:05 Offline |
v deset budu u Teska, asi beru KLE, R1 je z brna chudák vodřená
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:v deset budu u Teska, asi beru KLE, R1 je z brna chudák vodřená
tomu je
...
...já bych,ty woe po tej hrůze je nakonec v řiti jenom řidítko...všechno ostatní půjde opravit...a vorvaná je fest
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:v deset budu u Teska, asi beru KLE, R1 je z brna chudák vodřená
tomu je
...
...já bych,ty woe po tej hrůze je nakonec v řiti jenom řidítko...všechno ostatní půjde opravit...a vorvaná je fest
tak to je dobrá zpráva
my na tuňáku vytrženej padák z rámu (to se Baracudě moc nepovedly), řídítka, řadící páčka, páčka spojky a pár odřenin. Horší je to se Zvířem, rameno stop cca na dva měsíce
Strýcfajtr !!!
jaryn psal:návrh trasy: DC-CL-Liběchov u Mělníka-Štětí-LT-DC. Kdokoli po cestě vítán...
Mělník
Z mělníka jsem jel dnes v 6 ráno na brigošku do Liberce, když jsem přišel k motorce, tak na ní byla krustička ledu....
Jinak škoda, raději než na chalupu bych jel do brna a pak s váma na vandr
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
nájek scheise schotek
http://maps.google.com/maps?f=d&sou … 9&z=10
zzzmrzlinar (Člen) 08.05.2011 22:12:36 Offline |
výjezd luxusní, trasa i počasí se vyvedly až na to lehký bloudění
XJe - hliníkový padáky nadělali víc škody než užitku, zlatej můj silon sem si říkal, když jsem viděl ten vyrtženej úchyt.
zzzmrzlinar psal:XJe - hliníkový padáky nadělali víc škody než užitku, zlatej můj silon sem si říkal, když jsem viděl ten vyrtženej úchyt.
hele ten silon by dopad ouplně stejně bo nikdo v Baracudě když ten padák navrhovali podle mě neviděl padlý Tuono po hajsajdru kdyby to byl normální skluz ve směru jízdy, tak by to možná ještě nějak pobral, ale problém byl, že tuňák frčel prdelej napřed a na to ten padák nebyl vůbec připravenej, prostě taková ojebávka za pár tisíc
musíme tam vymyslet něco jinýho
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 08.05.2011 22:50:31 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:XJe - hliníkový padáky nadělali víc škody než užitku, zlatej můj silon sem si říkal, když jsem viděl ten vyrtženej úchyt.
hele ten silon by dopad ouplně stejně bo nikdo v Baracudě když ten padák navrhovali podle mě neviděl padlý Tuono po hajsajdru kdyby to byl normální skluz ve směru jízdy, tak by to možná ještě nějak pobral, ale problém byl, že tuňák frčel prdelej napřed a na to ten padák nebyl vůbec připravenej, prostě taková ojebávka za pár tisíc
musíme tam vymyslet něco jinýho
hele vo tym žádná, že následky hasana jsou horší než normál skluzu, ale stejně si myslím že přes silon by se to takhle nevyrvalo. Snad to půjde vopravit když je to na držáku.
Stránky: 1