Nejsi přihlášen
Re: výroba kluzáků
MaraKM psal:No já mám podobné slidery na své mašině kupované a je tam ještě mezi-kus ... adaptér, kterej dáš na blok válců místo původních šroubů a teprve do něj přišroubuješ samotné slidery
Jak jinak chyba je mezi sedlem a řidítkyAspoň už vím na co je ten druhej plánek
...když to nechceš dělat silou vem si větší kladivo!!!
snowflake600 (Člen) 07.05.2011 18:47:25 Offline |
Pepé psal:MaraKM psal:No já mám podobné slidery na své mašině kupované a je tam ještě mezi-kus ... adaptér, kterej dáš na blok válců místo původních šroubů a teprve do něj přišroubuješ samotné slidery
co tě to stálo? taky vo tom uvažuju, tak kdyby tvůj výrobce neměl námitek.....při pěkný ceně bych do toho šel :)
snowflake600 psal:Pepé psal:MaraKM psal:No já mám podobné slidery na své mašině kupované a je tam ještě mezi-kus ... adaptér, kterej dáš na blok válců místo původních šroubů a teprve do něj přišroubuješ samotné slidery
co tě to stálo? taky vo tom uvažuju, tak kdyby tvůj výrobce neměl námitek.....při pěkný ceně bych do toho šel :)
Mne to zatím nestálo nic, řešil to tata v práci. Teď ho zaúkoluji ještě s těmi šruby, tak pozišťuji a dám vědět.(ale není tam vyfrézovaný nápis Bandit)
corimec psal:Mě to vyšlo zkoro stejně,jako kdybych si je koupil od Rutananejdražší je tam proste ten nápis,bez nej ti to udelá šikovnej soustružník za pár piv
Corimec: ty plány to je tvá práce?? Páč ja mám nějakou verzi od tebe určitě(poznávám tvou mašinu)..
corimec psal:Plány mi poskytnul Jirka Silver a Datel tady odsud,já to jen občas přepošlu když mě někdo požádá,ale moji mašinu určitě neznáš já na moravu jezdim víc autem
Já myslel z fotek Ja jen tak Ale díky ti za poskytnutí plánů tedy
snowflake600 (Člen) 27.10.2011 15:42:11 Offline |
hele, vy kluzáci....tak je tu někdo, kdo mi ten cajk zrobí nebo ne?
snowflake600 (Člen) 27.10.2011 21:29:25 Offline |
jenže teď se dostáváme do průseru, je poptávka, ale není nikdo, kdo nemá ruce levý :D
ty výkresy od corimce jsou gut, mam to ted čerstvě podle nich udělaný (bez nápisu) ale dělal mi to táty kamarád, takže jen vyjímečně levně pro mě. Kdyby to dělal na kšeft tak nevim co by za to chtěl.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
snowflake600 (Člen) 28.10.2011 16:39:07 Offline |
peapo psal:Mám ještě jeden dotaz. Materiál je čistý hliník?? Nebo případně jaký prosím.
hliník?
Stránky: 1