Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2011 10:20:26 Offline |
Re: Kam do Itálie?
jediná co se mi v itálii mooooooc líbílo tak je dálnice A7 na Janov..zvláť posledních asi 50 km před Janovem je takovej Brněskej drom bez bezpečnostních zón..fakt nářez svezení
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No přiznám se, že mě v Itálii na cestách fascinují vždy a znovu 2 věci: 1. To že jejich policajti mají lamba apod. a 2. rostlé stromy uprostřed dálnice kousek od Padovy myslím (vím, že když jedu okolo Benátek do Verony, tak se tam vždycky někde objeví)
Nic lidského mi není cizí
Okolí Lago di Garda, nebo Lombardie, nebo okolí Trenta obecně, případně dál na západ k Bormiu přes Meran... moře jebat !! Níže než na pomyslnou úroveň města Riva del Garda nejezdit no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Michal Dk psal:Filous psal:...a mě se líbilo f Kalábriji...nigde nigdo, pláže enem pro sebe, veget ...ale je to daleko a jen po hájweji
Teď tam bude plno jezděj tam Lybijci.
...ty uš tam byli před lety...ale dyš máš sebou hlídacího árijskýho psa, tag se nejni čoho bát, negr ryl drškou f písku dva metry, aš mi ho bylo líto, ale čuba po nich šla jag fsteklá, asi jí nevoněli nebo co
...tady vyčkává v zákopu na kořist:
[/IMG]
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2011 08:59:00 Offline |
šikovná a dobře vychovaná holka
K.a.s.y.m. psal:jediná co se mi v itálii mooooooc líbílo tak je dálnice A7 na Janov..zvláť posledních asi 50 km před Janovem je takovej Brněskej drom bez bezpečnostních zón..fakt nářez svezení
Jo,na tu dálnicu sem taky čučel jak piča,a v moment,kdy sem na dálnici brousil boty a stupačky sem se jenom chlámal do helmy Ale kreš by tam byl asi osudnej,protože se rychlost motala furt 150-230
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2011 14:27:41 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:jediná co se mi v itálii mooooooc líbílo tak je dálnice A7 na Janov..zvláť posledních asi 50 km před Janovem je takovej Brněskej drom bez bezpečnostních zón..fakt nářez svezení
Jo,na tu dálnicu sem taky čučel jak piča,a v moment,kdy sem na dálnici brousil boty a stupačky sem se jenom chlámal do helmy Ale kreš by tam byl asi osudnej,protože se rychlost motala furt 150-230
to asi jo..všude hned svodidla a kvanta aut,ale místní to moc neřešili..lítali tam na mašinách jak
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:jediná co se mi v itálii mooooooc líbílo tak je dálnice A7 na Janov..zvláť posledních asi 50 km před Janovem je takovej Brněskej drom bez bezpečnostních zón..fakt nářez svezení
to s tebou souhlasim... když sme pak zastavili a ohledávali své krásné kulaté a zežmolkované gumy, včetně varadera a na ksichtech rohlíky od ucha k uchu, nemělo to chybu... ale ty kamený zídky kolem mě krapet děsili, ale zas to byl fajnej adrenalín
Život je boj-mašina je nej!!!
Filous psal:Michal Dk psal:Filous psal:...a mě se líbilo f Kalábriji...nigde nigdo, pláže enem pro sebe, veget ...ale je to daleko a jen po hájweji
Teď tam bude plno jezděj tam Lybijci.
...ty uš tam byli před lety...ale dyš máš sebou hlídacího árijskýho psa, tag se nejni čoho bát, negr ryl drškou f písku dva metry, aš mi ho bylo líto, ale čuba po nich šla jag fsteklá, asi jí nevoněli nebo co
...tady vyčkává v zákopu na kořist:
..no jo tak to se nedivim takováhle,,bestie" to sou tmavý v pozoru Musí se jí ale blbě chodit v písku chyběj jí jedny pantofle.
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010290.jpg[/IMG]
Stránky: 1