Nejsi přihlášen
Honda VTR - první dojmy
Pravověrným bandiťákům: zakrýjte si oči nebo opusťte téma
Všem ostatním: Jak už jsem vám jednou psal,prodal jsem B12 a koupil jsem VTR fire storm a tak vám tady píšu pár poznatků.
Motorka je to pěkná, ale to byl bandit taky.
Je na ní trošku horší posezení, než na B12, ale zato ježdění zatáček a celkové jízdní vlastnosti mi příjdou lepší než na B, asi je to dáno vahou, nižší výškou motorky a celkovým posezem.
Při jízdě ve městě měl navrch bandit, hlavně díky menšímu poloměru otáčení.
Výkon motoru je srovnatelný s B12, ale spotřeba narostla asi o litr.
Max. rychlost kolem 260 (na banditu jsem jel nejvíc 255km/h) ale možná že z ní časem dostanu i víc.
Výhodou a hlavním důvodem výměny byly kapoty, bo mě už sralo jak na mě na naháči fouká a nepomohl ani štítek.
A pocity??cítím se víc jako frajer, protože motorka vypadá celkem jako žihadlo.
Tož tak chlapci,pěkný den.
Není důležité přežít, ale být rychlejší :)
Re: Honda VTR - první dojmy
říkám že to zase až takový letadlo není, ale potom co se mi u hradce( ta nehoda pěti lidí v oktávce) zabili dva kámoši sem si uvědomil, že bude lepší se držet trošku víc při zemi
společnýho nemá nic, jen jsem tim chtěl říct, že není vždycky nejlepší mít tu nejrychlejší motorku. a že mi vlastně to VTR svým výkonem a jízdníma vlastnostma sedlo přesně na míru
co se týká sekání, mám skvělé zkušenosti s banditem. U hlučína jsem posekal v příkopu asi 30 m kopřiv( díky bohu že tam byly, působily jako skvělý spomalovač)
akorát že jsem třeba čekal od správy silnic děkovný dopis, že jsem jim ubral práci a ono nic
jako Bandit je Bandit
ale VTR se mi dycky líbilo, moc moc, a na to že se dělá tak dlouho tak je to furt pěkná moto, žádný výstřelky, pěknej zvuk, já rád dvouválce.
všeci nadávají na spotřebu, podle mě když budete tahat za každou mašinu tak budou žrát stejně všechny dost.
Jedla - závidím, užij si ji, ale Bandita bych kvuli tomu neprodal
on the road
losmiros: je fakt že už se vyrábí nějáký ten pátek a to bez výraznějších změn na designu, takže vypadá furt skvěle a navíc při letmém pohledu neodhadneš rok a vlastně bys to do ní ani neřekl.
Ondřej: no jo chlape, bandit je bandit, ale já měl s tím mým jen problémy a starosti, prostě to chtělo změnu.
Jo a nebuď nasraný, že už si zůstal sám kvítí mezi plevelem, teda spíš mladý mezi... no to zní taky blbě, prostě že jsme byli stejná generace
Gratuluju Jedlo, taky šilhám po dvouválci, ale zatím zůstavám u šilhání.
Jak to jede vespod, je tah a zrychlení srovnatelný s B12?
Chci ale určitě naháče. Takže jestli nepůjdu zas do B12, tak to bude SV1000N nebo Raptor. Chtěl bych hravou motku se zátahem zespod. Ale až napřesrok
Taky sem se na tom svezl,nejede to špatně,do ruky to sedne hnedka,ale trochu me sral omezovač,kterej me porád kazil zábavu Ale jinak dobrá motyka.Prodám B a pudu do dvouvála,ale evropskýho.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Bandit me vyhovuje co se motoru týče,už sem si ho vymazlil k obrazu svímu tak me ho bude uplne líto prodat.Možná ještě sezooonu dám
Fiat:Ale né raptora,mam v oku duknu 900SS,nebo guzzi V11. Zatím nevím co se me ještě zjeví v hlavě
vikec:
počítej stím, že 900 ss nepojede tak jak bandit...
má 78 hp
motor dvouventil monster, nad '00 stříkačka...
o guzzi nevím nic
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Fijat: No práve,s toho mám strach.Ted su rozmlsanej béčkem
Guzzi na me bude stejně asi porad moc drahá tak fakt nevím.Hlavně nechcu nic hi-tech moderního a ta SS se me jeví jako takovej klasickej sporťák,ale zase si s tím moc nezacestuju.Asi budu potrebovat třetí motyku
Ted si taky musím trošku přihřát polívčičku Bandita jsem před 2 roky taky pustil k vodě kvůli VTRku,ale teď už vím,že Bandit měl něco do sebe,takovej ten prima "křesílkovej" posez mi chybí... Sice nemůžu říct na Firestorma jedno křivý slovo,páč funkuje jako hodinky a není s ním jedinej problém, ale moje další motorka bude určitě zase nahatá Akorát těch dvou válců se už asi nevzdám,prostě mi ty dva válce úplně vyhovujou pro ježdění
Šurda psal:Gratuluju Jedlo, taky šilhám po dvouválci, ale zatím zůstavám u šilhání.
Jak to jede vespod, je tah a zrychlení srovnatelný s B12?
Chci ale určitě naháče. Takže jestli nepůjdu zas do B12, tak to bude SV1000N nebo Raptor. Chtěl bych hravou motku se zátahem zespod. Ale až napřesrok
No, řekl bych že zátah a výkon je srovnatelný, hlavní rozdíl je v jízdě.VTR víc padne do ruky a je ovladatelnější, hlavně v zatáčkách a při rychlé jízdě.
TO Šurda: asi si to nevybavíš, ale předminulý týden jsem tě potkal v Kateřinkách na Vrchní, jel si s vozíkem, aj sem na tebe mávl, ale asi ti nedocvaklo, kdo to byl.Takový krásný žlytý VTR!!!
inkvizitorr (Administrator) 26.03.2007 12:09:56 Offline |
akurát je to napiču do města a obecně na jakýkoliv popojíždění, tam se litrovejm dvouhrnkům moc nelíbí
doba je temná...
to inkviz: nezbývá než souhlasit, už nahoře jsem zmínil, že do města byl lepší bandit, ale já jsem kluk z vesnice a do města jezdím na motorce jen balit buchty, jinak volím raději auto
Stránky: 1