Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 09.05.2011 23:13:00 Offline |
Problém s chodem motoru
Tak tady máme jednu velkou "záhadu",moje babička B6 si usmyslela, že si pojede na tři válce kdy se jí zachce...je to asi tak jedu si pěkně v pohodičce na čtyři válce pustím plyn z kopce třeba při vjezdu do vsi a pod kopcem přidám a jede to na tři válce,jenže tohle se děje jen někdy,třeba viz včéra 100 kiláčků cesta a začalo to až po 80 km...poradí někdo?
...relativní kochač...
Re: Problém s chodem motoru
Typuju to na ucpanej privod benzinu - bordel v nadrzi , teda pokud netankujes u "podivnych benzinek " Jo pokud to udelelo jenom jednou , nebyl cas prepnout na rezervu ? Taky se mi to jednou stalo pri jizde z kopce , po rovine zas v pohode .
Honzik8719 (Člen) 09.05.2011 23:26:25 Offline |
deny1234 psal:Typuju to na ucpanej privod benzinu - bordel v nadrzi , teda pokud netankujes u "podivnych benzinek " Jo pokud to udelelo jenom jednou , nebyl cas prepnout na rezervu ? Taky se mi to jednou stalo pri jizde z kopce , po rovine zas v pohode .
Právě že to dělá i s plnou nádrží,karbeci jsou čištěný,palivovej filtr čistej,podltlaky seštelovaný...u podivných a pochybných benzinek netankuju
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 09.05.2011 23:43:34 Offline |
deny1234 psal:No tak potom nejaka inducka ? Na svice si koukal ? Jak to dela dlouho ? neni to vod nakyho sundavani nadrze , prodrenej drat na kostru , vobcas za to muze "human error " po naky voprave , ale to jenom hadam .
no mám trable už od začátku sezony(napřed mi tekl benál kolem plovákovky když to stálo na volnoběh,pak se mi "svlíkali" gumy mezi karbcema a airboxem,pak to občas tříválcovalo tak přišli na řadu kabely...),svíce sou tam 5tis km s tim,že jsme vyměnili kabely plus jednu svíci pro jistotu(jeden válec se nám po výměně kabelů pořád uchcával-pomohla rozborka zborka) a když přijedu na tři jedna svíce je mokrá,tak jestli se to uchcává nebo co...
...relativní kochač...
NO tak pokracovani naposled , rano musim do prace Jestli si nekdy uchcal svice , tak vymena , nebo aspon ekonomicka varianta , vyndat vsechny , vypalit , ne zapolovacem , treba horkovdusnou pistoli , nebo nad plynovym horakem , ale nemusi to pomoct , pokud uz je prorazenej izolator
Honzik8719 (Člen) 10.05.2011 12:02:47 Offline |
jojo mám tam navíc palivovej filtr kterej je čistej...a když se uhčijou svíce tak se prorazí izolátor?
...relativní kochač...
Stránky: 1