Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 23.03.2007 08:56:53 Offline |
nové gumy - obrousit/neobrousit
Už se tady probíralo ledacos, ale tohle, myslím, ještě ne.
Vím, že když mám na mašině nové gumy, tak kloužou a musím na to dávat bacha. Ale - mám je smirkem trochu obrousit, aby tak neklouzaly, nebo to nechat a postupně je zajet?
S Cipisem jsme se o tom bavili, on říká aspoň na krajích obrousit, já říkám, že uvidím, jak se s tím bude jezdit...
Co říkáte vy?
Re: nové gumy - obrousit/neobrousit
už i toto se tu probíralo,guma je zasraná vod nějakýho sajrajtu na odformování,kerej klouže,tagže buď to sjet vofatrně na mašině a zvyšovat postupně náklony, nebo pro dobrej pocit vzít šmirgl a ty okraje trošku strhnout,práce na pět minut a je klid.Třeba já zrovna ten dobrej pocit můžu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Spidermila (Člen) 23.03.2007 09:33:24 Offline |
Tak teda jo. Když to všichni říkáte, tak je trošku vezmu šmirglem.
A stupačky pak obrousím jízdou
Miras psal:jakou hrubost smirku používáte?
záleží na jakým povrchu jezdíš,já jezdím kolem baráku a máme tam hrubší asfalt,tag vezmu vzorník šmirglpapírů a přirovnávám tak dlůho dokaváď netrefím hrubost,ale muší bejt dobrý sfětlo,páč jináč to netrefíš.jo a pag už s tím nesmíš nigde jinde
si děláš prdel ne? taků, aby sa to vobrůsilo woe,klidně vem i kus omítky a udělej to i s tím,nejde vo nic než to trošku stáhnůt woe
NA ZÁVODECH TAKY NEBROusí, a hned jedou na koleno... trochu nahřejou a plný ceres
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Michal GSX (Člen) 23.03.2007 18:46:53 Offline |
houby brousit
když to klouzne dej si flašku
modří vědí
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
Pánové, zdraví Vás všechny jeden chytrej, kterej si myslel, že má všechno v malíku (a teď má na něm dlahu). Teď ve středu jsem si koupil po dlouhým rozmyslu fungl !NOVOU! XJR1300. Vezu si jí domů v dodávce, před barákem ji vyndám a chci sjet z kopečka do garage a co se nestane: nový gumy, zámkovka, 1 stupínek Celsíka,sytič a mistr světa (já), zvyklej na Horneta 600 (nic mě nemůže překvapit). Takovou držku na "skoro" volnoběh jsem si nepředstavoval ani v nejhorším snu. Guma maštěná svinstvem pro lesk (stála na salónu)- trombón na pravý straně poškrábanej, zbroušený víka na motoru, ohnutý brzdový páčky - takže co z toho plyne: BACHA NA NOVOU GUMU!!! Ahoj někdy na srazu (snad).
Luigixjr psal:Pánové, zdraví Vás všechny jeden chytrej, kterej si myslel, že má všechno v malíku (a teď má na něm dlahu). Teď ve středu jsem si koupil po dlouhým rozmyslu fungl !NOVOU! XJR1300. Vezu si jí domů v dodávce, před barákem ji vyndám a chci sjet z kopečka do garage a co se nestane: nový gumy, zámkovka, 1 stupínek Celsíka,sytič a mistr světa (já), zvyklej na Horneta 600 (nic mě nemůže překvapit). Takovou držku na "skoro" volnoběh jsem si nepředstavoval ani v nejhorším snu. Guma maštěná svinstvem pro lesk (stála na salónu)- trombón na pravý straně poškrábanej, zbroušený víka na motoru, ohnutý brzdový páčky - takže co z toho plyne: BACHA NA NOVOU GUMU!!! Ahoj někdy na srazu (snad).
Víčko se koupí, páčky vymění, trombón se trochu zaleští.
Hlavně ať se rychle zahojí ruka koleno a sebevědomí
Strýcfajtr !!!
Spidermila (Člen) 26.03.2007 23:38:56 Offline |
Tak nakonec, než jsem stihl koupit smirek, jsme si udělali výlet kolem Brna a gumy jsou skoro na okraj obroušené. Krásně to jede. I ve dvou jsem se v zatáčkách na Blansko cítil jistěji, než dříve sám. Možná jen ten centimetr, co zbývá očistím ručně... uvidím...
Takže zas tak nutné to broušení není, když se začíná pomalu. A kdo mě zná, tak ví, že jezdím pomalu
jirka silver (Člen) 27.03.2007 09:12:03 Offline |
Brousím
Najdete nás na každém kilometru
Spidermila psal:Tak nakonec, než jsem stihl koupit smirek, jsme si udělali výlet kolem Brna a gumy jsou skoro na okraj obroušené. Krásně to jede. I ve dvou jsem se v zatáčkách na Blansko cítil jistěji, než dříve sám. Možná jen ten centimetr, co zbývá očistím ručně... uvidím...
Takže zas tak nutné to broušení není, když se začíná pomalu. A kdo mě zná, tak ví, že jezdím pomalu
nikdo neříká,že když nezbrůsíš 100 % sebou švihneš. to je hovadina,jen říkáme,že pro dobrej pocit to není špatný pokud ten sajrajt z teho vodřeš a třeba to jednou ze sta pomůže dyž zrovna při tom zjíždění gumy přijde krizofka
Stránky: 1