Nejsi přihlášen
Re: Cajti na motosrazu
Nevim, zdejší posádka R36 je celkem na pohodu, sem tam se provokujem, víme o sobě... přijdou mi normální. Myslim, že když se mezi nima nenajdou kokoti, kteří to žerou za každou cenu, může bejt to setkání normální.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
když vim,že maj uniformu,tak se k nim nechovam jak hovadu a nic mi nemůže hrozit.sou to lidi jako jiní...na druhou stranu i u jinejch lidí se najdou trotli ještě možná větší než nejtupější cajt...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Když machrujou se stavbama motorek
za který by ti sebrali i zubní kartu a na dotaz jak je to s papírama si významně poklepe na průkaz tak
kde to sme
Pak tě zastaví a mrdaj tě za blinkry že sou bíly aniž by se podívali na homologaci
Kdopak jim sponzoroval benzín na ty sprinty????Musel bys tam být.nechal sem se ukecat a celý večer sem si tam připadal jak ![]()
marek2.4 psal:Když machrujou se stavbama motorek
za který by ti sebrali i zubní kartu a na dotaz jak je to s papírama si významně poklepe na průkaz tak
![]()
![]()
kde to sme
Pak tě zastaví a mrdaj tě za blinkry že sou bíly aniž by se podívali na homologaci
Kdopak jim sponzoroval benzín na ty sprinty????Musel bys tam být.nechal sem se ukecat a celý večer sem si tam připadal jak
jj, taky mam takovyho kamosa. Na disco autem, tam da 5 piv a 3 panaky a zvesela jede domu. A taky to "obhajuje" klepanim si na odznak ![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
|
Banditatom (Člen) 13.05.2011 18:02:05 Offline |
jsou dva druhy lidí normální a tukani tak samo to platí u policajtů
mám spoustu dobrých a spoustu špatných zkušenosti s policemany...
jinač by mě celkem zajímalo jak ten pašák upaluje![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:jsou dva druhy lidí normální a tukani tak samo to platí u policajtů
mám spoustu dobrých a spoustu špatných zkušenosti s policemany...
jinač by mě celkem zajímalo jak ten pašák upaluje
...jezděj s nim k nám na firmu do restauračky na sváču, tag se jich příště voptam
...maj ho v modrý metle a vokupujou s nim D11tku...![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tady taky tmavě modrá metla a tmavý vokna. Ale bohužel respektive bohudík to auto je nepřehlédnutelný. A jak to jede? 3,6 atmosféra 300 koní bez omezovače, lítá to kolem 280 z kopce i 3 kila. Auto se mi líbí velice moc, ale už se nevyrábí![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
A co se týká kritiky fízlů, beru cokoliv, to klepání na průkaz to bych blil a možná by mě to tak nasralo, že bych si to natočil. Ale vyčítat jim, kdo jim platí benzin. Jéžiš to nás jako daňový poplatníky tohle hrozně zatíží![]()
Sandman psal:Ten folsvágn pasák byl fajn.Dal bych si s ním sprinta. Jen tak nanečisto. Hodilo by se mi vědět, jaké mám v reálu šance
v reálu?...žádný![]()
![]()
![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Sandman psal:Ten folsvágn pasák byl fajn.Dal bych si s ním sprinta. Jen tak nanečisto. Hodilo by se mi vědět, jaké mám v reálu šance
v reálu?...žádný
Tak je to jasné. Prodám cestovní jebku, přejdu na KTM jebku. Apoň v lese a na poli budu mít navrch![]()
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1