Nejsi přihlášen
Snižovat nebo ne?
Ahoj
začínám jezdit a mám dilema,zda snížit moto,nebo si raději zkusit zvyknout.Dosáhnu tak oběma špičkama,takže při brzdění na světlech koukám aby nebyla třeba vyjetá kolej po náklaďáku,nebo nedejbože díra při zastavení taktéž.....zatím jistota nic moc pokud musím prudce brzdit tak prostě doufám že tam ta zem bude Mám ale strach že se snížením změní jízdní vlastnosti a to bych moc nerada,protože jinak je to naprosto perfektní mašina.
Díky za jakékoli zkušenosti
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2011 10:28:46 Offline |
Re: Snižovat nebo ne?
vyplň si profil ať víme s kym je řeč a fotka v plavkách taky prej neškodí ..možná by stačilo jen vybrat víc sedlo než šahat do podvozku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2011 10:45:46 Offline |
to je tak když neřekneš odkud jsi..já mám třeba velice šikovnýho čalouníka kousek od baráku,ale těžko se radí když nevíme komu a kam..jinak 7500 ,- je blbost dá se to udělat tak 5x levněji.ale nebude to gel...kterej tam ani v origu neni.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Hanka13 psal:jo na to jsem koukala,bylo by to řešení....jen ta cena co uvádějí je docela hustá,našla jsem asi 7500kč za gelové alespoň pro řidiče to mě trochu přizemnilo/čímž se stávám menší a menší.../
...vem sedlo a utikej k prvnímu sedláři nebo čalouníkoj, řekni chci ho ubrat vo dva-tři cenťáky a fertig...snížením motorky jízdní vlastnosti změníš a k lepšímu to nejni...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 16.05.2011 19:24:48 Offline |
estliva pošleš tu fotku v plavkách řeknu ti jestli joo nebo néé
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Riešim niečo podobné ako Hanka. Len nemám chuť čokoľvek na motorke meniť - podľa mňa je dokonalá. Ja už tiež viac nenarastiem (165/50), tak premýšľam nad botami s vysokou podrážkou, napr. New rock. Ale zmestí sa mi s tým noha medzi stupačku a riadiacu páku?
Evla psal:Riešim niečo podobné ako Hanka. Len nemám chuť čokoľvek na motorke meniť - podľa mňa je dokonalá. Ja už tiež viac nenarastiem (165/50), tak premýšľam nad botami s vysokou podrážkou, napr. New rock. Ale zmestí sa mi s tým noha medzi stupačku a riadiacu páku?
...v křuskách s vysokou podrážkou se ti bude jezdit dost blbě ,tomu věř
MRDAT!!!
/
Evla psal:Riešim niečo podobné ako Hanka. Len nemám chuť čokoľvek na motorke meniť - podľa mňa je dokonalá. Ja už tiež viac nenarastiem (165/50), tak premýšľam nad botami s vysokou podrážkou, napr. New rock. Ale zmestí sa mi s tým noha medzi stupačku a riadiacu páku?
165/50 těch 50 je v pase nebo přes prsa
Jinej už nebudu
Kožak psal:Evla psal:Riešim niečo podobné ako Hanka. Len nemám chuť čokoľvek na motorke meniť - podľa mňa je dokonalá. Ja už tiež viac nenarastiem (165/50), tak premýšľam nad botami s vysokou podrážkou, napr. New rock. Ale zmestí sa mi s tým noha medzi stupačku a riadiacu páku?
...v křuskách s vysokou podrážkou se ti bude jezdit dost blbě ,tomu věř
ty vysoký podrážky bych taky viděl špatně, i když holky jsou zvyklý chodit v lecčems
Jestli jde o dva cm, buď upravit sedlo a eventuelně povolit víc centrál a pustit cm v brejlích (na cesťáku tu geometrii nepozná a palici nikde nepojede). Varianta B na 1250 by měly fungovat vyměnit kosti ne?
Strýcfajtr !!!
Loser psal:Evla psal:Tých 50 je kg (hmotnosť). Môže byť?
no na tu vysku je to trochu nad carou, ale muzes to zachranit doplnenim dalsich mir
Ha-ha! Myslíš ako že druhý raz vydatá s dvoma pubertálnymi deťmi? To mi miery nevylepší.
Skúsim inak: učila som sa jazdiť tento rok na Suzuki Vanvan 200. Po vyše 20 rokoch som znova chodila do autoškoly. Vodičák mám mesiac. A piatok som si kúpila bielu Banditku, funglovku.
Evla psal:Po vyše 20 rokoch som znova chodila do autoškoly. Vodičák mám mesiac. A piatok som si kúpila bielu Banditku, funglovku.
No je vidět, že odvaha Ti nechybí, tak hlavně kolama dolů a pro jistotu, neboť ta rovnováha je sviňa, tak bych na moto doplnil padací protektory
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:No je vidět, že odvaha Ti nechybí, tak hlavně kolama dolů a pro jistotu, neboť ta rovnováha je sviňa, tak bych na moto doplnil padací protektory
Mám. To bolo prvé, čo manžel namontoval. A dnes už mám konečne aj tabuľku :).
S tou odvahou... Občas si nie som istá, či som pri zmysloch, keď sa riadim svojimi nápadmi.
Honzik8719 (Člen) 15.08.2017 13:14:26 Offline |
Znam sikovnyho typka na sedla z chomutova...libovy ceny a diba dodani jakbysmet
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 16.08.2017 12:31:10 Offline |
tachec psal:oma1995 psal:kupoval jsem B650 po holce a měla to snížený... Kratší kosti bych doma vyhrabal
Na snížení potřebuje delší kosti, kratší ji to zvýší
pravdu díš
...relativní kochač...
Antihero psal:Škoda, žes nezůstala u značky motorky na prvnî fotce v profilu. Street triple by ti seděl hned.
To je manželova a nechcel požičať. Ale nie, aj by požičal, ale do Banditky som sa zamilovala už v autoškole. A podarilo sa mi kúpiť posledný taký kus na SVK.
Stránky: 1