Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Chodit na pivo je zivotu nebezpecny

deny1234 (Člen)
18.05.2011 22:21:51

Chodit na pivo je zivotu nebezpecny

Musim se s vami podelit o zazitek , ze vcerejska z me oblibene knajpy . Sel jsem vecer s kamosem na  beer , jen tak lehce , od 19 - 21 hod .Pak jsme chteli jit domu , bohuzel jsme tam zustali posledni , jenom s cisnikem a najemcem hospody .Ten mel nejakej spatnej den , co sem zaslech , tak ten den mu lizingovka  vzala A6 ,pak neco mlel vo tom , ze mu exekutor zmrazil ucty , a ze ho sledujou tou kamerou , co ma na notebooku , co mel u sebe a podobny kraviny .A teda ze nekam pro neco zajede autem , co si pucil vod pingla , dobracky mu rikam , nikam nejezdi , mel hafo winewine , seberou ti papiry , ty vole von chytil dobrou agesivni , ze si bude delat co chce , ze jsme pussy . Rikam dobry voe , my dem domu , to ho chytnul amok , a ze se pudem prat , ze nam zlame pracky . Rikam ser na to ,dem domu , von ze ne , ze tam budem s nim , vytahul z pouzdra bouchacku , a polozil ji na stul .Rikam to mas plynovku ne , von nic nerek ,zatah za zaver , a vyhodil z komory jednu patronu na stul , no plynovka to nebyla sick Sic nejaka mala raze bud 6.35 nebo 7.65 moc jsem to radsi nestudoval surprised Pak ji zas natahnul, vodjistil , namiril na nas , a povida jsou tu kamery , ale za tech 10 let mi stojite curaci headshake No urychlim to , z hospody jsme zdrhli , venku jsme pekne klickovali , jeste rvu na kamose , dobry , na dalku ma mala raze velkej rozptyl evil Nastesti za nama nebezel , akorat tam kolegovi zustali klice vod baraku , prace , rodicu , pneuservisu a tak .Tak se tam musel vratit s policajtama ,statni to nejak nezvladli , von se tam zamknul , a voni se bali jit dovnitr .Tak to vo pul druhy vyridila zasahovka z HK ,ale to prej uz tak drsnej nebyl , ani bouchacku nevytahoval , klice vydal bigsmile Jaky z toho plyne pouceni ,NEPIJTE TEN TVRDEJ CHLAST smile1

snowflake600 (Člen)
18.05.2011 22:31:08

Re: Chodit na pivo je zivotu nebezpecny

deny1234 psal:

Musim se s vami podelit o zazitek , ze vcerejska z me oblibene knajpy . Sel jsem vecer s kamosem na  beer , jen tak lehce , od 19 - 21 hod .Pak jsme chteli jit domu , bohuzel jsme tam zustali posledni , jenom s cisnikem a najemcem hospody .Ten mel nejakej spatnej den , co sem zaslech , tak ten den mu lizingovka  vzala A6 ,pak neco mlel vo tom , ze mu exekutor zmrazil ucty , a ze ho sledujou tou kamerou , co ma na notebooku , co mel u sebe a podobny kraviny .A teda ze nekam pro neco zajede autem , co si pucil vod pingla , dobracky mu rikam , nikam nejezdi , mel hafo winewine , seberou ti papiry , ty vole von chytil dobrou agesivni , ze si bude delat co chce , ze jsme pussy . Rikam dobry voe , my dem domu , to ho chytnul amok , a ze se pudem prat , ze nam zlame pracky . Rikam ser na to ,dem domu , von ze ne , ze tam budem s nim , vytahul z pouzdra bouchacku , a polozil ji na stul .Rikam to mas plynovku ne , von nic nerek ,zatah za zaver , a vyhodil z komory jednu patronu na stul , no plynovka to nebyla sick Sic nejaka mala raze bud 6.35 nebo 7.65 moc jsem to radsi nestudoval surprised Pak ji zas natahnul, vodjistil , namiril na nas , a povida jsou tu kamery , ale za tech 10 let mi stojite curaci headshake No urychlim to , z hospody jsme zdrhli , venku jsme pekne klickovali , jeste rvu na kamose , dobry , na dalku ma mala raze velkej rozptyl evil Nastesti za nama nebezel , akorat tam kolegovi zustali klice vod baraku , prace , rodicu , pneuservisu a tak .Tak se tam musel vratit s policajtama ,statni to nejak nezvladli , von se tam zamknul , a voni se bali jit dovnitr .Tak to vo pul druhy vyridila zasahovka z HK ,ale to prej uz tak drsnej nebyl , ani bouchacku nevytahoval , klice vydal bigsmile Jaky z toho plyne pouceni ,NEPIJTE TEN TVRDEJ CHLAST smile1

Doprdele, kde tu máme takovej pajzl???????

deny1234 (Člen)
18.05.2011 22:36:46

Tu to je http://www.uvocka.cz/ Ale navstevu nedoporucuju bad Do zmeny provozovatele , respektive nastupu na vykon trestu .

snowflake600 (Člen)
18.05.2011 22:39:54

klid, ono od stadionu nebo od nemocnice to mám stejně kus cesty, ale to je teda dobrej idiot.....idontknowkdo ví, co v sobě ještě měl...

deny1234 (Člen)
18.05.2011 22:44:23

No ja myslim , ze nic , krome tech koralek , je mu kolem 40 , predtim byl uplne v pohode , asi nejakej momentalni zkrat , ale je fakt , ze uz predtim nez tu hospodu mel byl pry v lochu , a ted ma jit zas idontknow

Dado (Člen)
18.05.2011 22:45:17

takový klidný to tu bylobadsick

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
snowflake600 (Člen)
18.05.2011 22:47:25

to za tu bouchačku si pude sednout? to je mi nějaký divný, v tomhle absorudistánu.....ikdyž, za tohle dostane 5, kdyby vás oddělal, dostal by 2 a s podmínkou bigsmile kup si červenou neprůstřelnou vestu....v Lídlu bigsmile

deny1234 (Člen)
18.05.2011 22:52:50

No to uz asi nebude , pred tim extempore s pistolkou , nam jeste stacil sdelit , ze si zasrany Chrudimaci jeho dotovanou hospodu nezaslouzi , a proto z ni bude nostop herna , prej bude dost zakazniku , z toho domu "Na puli cesty " , co dole dostavujou fuck

deny1234 (Člen)
18.05.2011 22:58:45

snowflake600 psal:

to za tu bouchačku si pude sednout? to je mi nějaký divný, v tomhle absorudistánu.....ikdyž, za tohle dostane 5, kdyby vás oddělal, dostal by 2 a s podmínkou bigsmile kup si červenou neprůstřelnou vestu....v Lídlu bigsmile

Ne za to ne , to se mu nestane vubec nic ,ja sem policajtum rek , ze nebudu nic vypovidat , a ten kamos , po my domluve taky nechtel podat trestni oznameni , predpokladam , ze zaznam z kamer v hospode uz smazal ,ale stejne mame vod nej slibeny naky to mlacenicko good Ale to sliboval i statnim smile1

snowflake600 (Člen)
18.05.2011 22:58:56

to tam budeš mít negry pod sebou nebo co to tam u kapličky staví?

deny1234 (Člen)
18.05.2011 23:24:42

NEE, to je v pohode , to budou jenom dlouhodobe vezneni , kterym musi spolecnost usnadnit integraci do normalniho zivota , a par narkomanu good No asi budu muset poridit "Balšoj pistalet "Nebo si sehnat zlyho psa smokin

snowflake600 (Člen)
18.05.2011 23:43:33

Tojo, páč Renkovi by stačilo hodit buřta a byl by jak mílius bigsmile.....To chci vidět, jak se společensky začleněj...kriminálníci, když maj hned nad sebou hospodu...

richie (Člen)
19.05.2011 08:18:41

taky už mě pár ožralých lidí mávalo pistolema a nožema před nosem (ale žádnej nemířil, tak vím hovno cos zažil ty ;-) ).... není to dobrej pocit bad

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Banditatom (Člen)
20.05.2011 13:06:10

no ty píčo to musel byjt dobrej matrošbigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Loser (Administrator)
20.05.2011 15:48:11

U staryho Zemana, to byla normalni vec. bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Fresh Man (Člen)
20.05.2011 17:27:50

Loser psal:

U staryho Zemana, to byla normalni vec. bigsmile

Tam se i strilelo smokincoolbigsmile

Bandit pičo
deny1234 (Člen)
27.07.2011 19:01:11

Tag to ma jeste zajimavy pokracovani ,nejlepsi je to dlouhy video z bezpecnostni kamery , ted uz ho snad zavrou headshake http://chrudimsky.denik.cz/zlociny-a-so … 10726.html

čočkin (Člen)
27.07.2011 19:58:12

celkem nebezpečný město tahle chrudim surprisedbigsmilebigsmilebigsmile

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
libac22 (Člen)
27.07.2011 20:31:01

cockin psal:

celkem nebezpečný město tahle chrudim surprisedbigsmilebigsmilebigsmile

hmm hlavně když sjíždíš na mašině to jejich kostrbatý náměstí bigsmile

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Inženýrek (Člen)
27.07.2011 22:29:42

ty vogo. Dřív mně přišlo, že v každejch zprávách slyšim jen vo Tachovsku, to bylo známý, že tam se děje všechno. Teď to ale nějak přeskočilo na Chrudimsko to tak vypadá, je to teď poslední dobou furt něco tady.
A schody z Ch. náměstí, to je teprve vrchol... bigsmile

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen)
27.07.2011 23:42:16

na blití je mi, pánové...hlavně, když na tom videu poznáváte pak ty bezmozky, který už na ŽŠ neměli co dělat a polepšovna by jim svědčila....vážně vrchol sicksick

Bedřich (Člen)
28.07.2011 10:16:00

vostrej mejdansick

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Terez(k)a (Člen)
28.07.2011 11:09:54

deny1234 psal:

najemcem hospody ....lizingovka  vzala A6 ....exekutor zmrazil ucty

nevíš jméno? koukla bych se jestli ho tu nemámsmile1 taky tu máme kamery a občas se divim čeho jsou dlužníci schopný....každej den tu tak od dvou bejvám sama a neni to občas příjemný

Terez(k)a (Člen)
28.07.2011 11:12:08

ehm...v praci...vymáhám pohledávky aby to bylo srozumitelný

nicola.foxx (Člen)
28.07.2011 12:41:03

Terez(k)a psal:

ehm...v praci...vymáhám pohledávky aby to bylo srozumitelný

A jak se ti spi, kdyz delas takovouhle pracibigsmile

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Terez(k)a (Člen)
28.07.2011 13:20:16

nicola.foxx psal:

A jak se ti spi, kdyz delas takovouhle pracibigsmile

spí se mi dobřesmile1 jen si občas řikám, že bych si našla něco jinýho.....šéf je fakt kokot!!!
a pak taky moc nemusim když do kanclu přijde smradlavá cikánka že má dluh 60.000,- a že má 8 dětí a má jenom 100,- měsíčně aby platila....to je taky blbý....to pak větráme eště 2 hodiny. a když na ní podáme exekuci tak je to buď diskriminace nebo jsme banda lichvářů. Ale spí se mi moc dobřesmile1

deny1234 (Člen)
28.07.2011 18:17:40

Terez(k)a psal:
deny1234 psal:

najemcem hospody ....lizingovka  vzala A6 ....exekutor zmrazil ucty

nevíš jméno? koukla bych se jestli ho tu nemámsmile1 taky tu máme kamery a občas se divim čeho jsou dlužníci schopný....každej den tu tak od dvou bejvám sama a neni to občas příjemný

Vim , ale jenom primeni ,jmenuje se Vacek ,vedel jsem i krestni , tykali jsme si , ale nejak se mi to vykourilo z hlavy , jak mi na ni miril evil

Terez(k)a (Člen)
01.08.2011 14:14:52

deny1234 psal:

Vim , ale jenom primeni ,jmenuje se Vacek ,vedel jsem i krestni , tykali jsme si , ale nejak se mi to vykourilo z hlavy , jak mi na ni miril evil

tak asi nemáme.... žádnej z Chrudimi. Mám tu jen Chomutov, Praha, Kolín, Trhoví Dušníky a Mělník.
A bez křestního to v CEE (centrální evidence exekucí) hledat nebudu....každá zobrazená stránka stojí 60,- Kč a tipovat si Tomáš Vacek, Jan Vacek, Marek Vacek, Karel Vacek, Josef Vacek, Rudolf Vacek.........David Vacek tak bych mohla taky přijít i o kalhoty až by dorazil účetsmile1 ale podle naší evidence to vypadá, že tenhle Vacek mi kvůli dluhu hlavu neprostřelígood

Terez(k)a (Člen)
01.08.2011 14:17:03

jo, Deny1234 zapomněl jsi v Černínách půllitr..... tak tam naplněnej na tebe bude čekat.....
čerstvě pivem naplněnej, neboj.....

deny1234 (Člen)
01.08.2011 21:43:45

Cau Terko , jmeno uz mam , vcera to zas bylo v tv prima v krimi zpravach , tak je to Petr Vacek , tady je i jedna drsnacka fotka z hnusbooku

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080_174486_100002265509168_5582724_n.jpg

Jinac ten pulitr jsem tam nechal schvalne , bo se mi za A nevesel tak nak do brasen, a za B sem tam tak casto ,ze sem skoro stamgast , tak uz si ho tam necham na priste good

čočkin (Člen)
01.08.2011 23:19:30

serte už na něj na magora bad

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS