Nejsi přihlášen
Půjčovna motorek
Dneska se mě šéf v práci zeptal, jestli bych mu nepůjčil motorku...
Tak jsem mu řekl, ať si nejdřív udělá řidičák () a že mu pak najdu nějakou půjčovnu.
Máte někdo zkušenosti s nějakou? Něco ve středních čechách nejlépe. Díky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Půjčovna motorek
http://www.motorky-pujcovna.cz/6790/obchodni-podminky/
třeba tady,ceny jsou opravdu lidovéto už se vyplatí si tu motorku na dovolenou koupit a pak ji zase prodat
nevim jak to funguje dnes,ale zhruba před 10 lety si ji kamarád pujčoval někde v Praze za nemalý peníz a jako zástavu tam nechával octávku
Ondráš psal:Dneska se mě šéf v práci zeptal, jestli bych mu nepůjčil motorku...
Tak jsem mu řekl, ať si nejdřív udělá řidičák () a že mu pak najdu nějakou půjčovnu.
Máte někdo zkušenosti s nějakou? Něco ve středních čechách nejlépe. Díky.
Bych mu vysvětlil,žeská a motorka se nepůjčuje.
Banditatom (Člen) 23.05.2011 19:17:18 Offline |
Libor nx psal:Ondráš psal:Dneska se mě šéf v práci zeptal, jestli bych mu nepůjčil motorku...
Máte někdo zkušenosti s nějakou? Něco ve středních čechách nejlépe. Díky.Bych mu vysvětlil,žeská a motorka se nepůjčuje.
no v někerých případech za uplatu t nejni čpatnej kauf
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
MaraKM psal:Ještě řekněte, že jste motorku NIKDY nikomu nepůjčili
tak já teda říkám: nikdy nikomu
a ani si od nikoho nepůjčuju. To je totiž to nejhorší co může být, pučíš kámošovi, tomu přeběhne pes pod kolama, nebo mu někdo nedá přednost, v podstatě za to nebude moct a pak se budete domlouvat na náhradě. Ty si budeš mašinu cenit víc než on a on zas uvidí ceny jinak a je po kamarádství.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:MaraKM psal:Ještě řekněte, že jste motorku NIKDY nikomu nepůjčili
a ani si od nikoho nepůjčuju. To je totiž to nejhorší co může být, pučíš kámošovi, tomu přeběhne pes pod kolama, nebo mu někdo nedá přednost, v podstatě za to nebude moct a pak se budete domlouvat na náhradě. Ty si budeš mašinu cenit víc než on a on zas uvidí ceny jinak a je po kamarádství.
souhlas, motorka a manželka se ze zásady nepůjčuje. Jedině prodat, ale půjčit aby ti ji někdo zkurvil ? Né, né
Pajk psal:Koldan psal:MaraKM psal:Ještě řekněte, že jste motorku NIKDY nikomu nepůjčili
a ani si od nikoho nepůjčuju. To je totiž to nejhorší co může být, pučíš kámošovi, tomu přeběhne pes pod kolama, nebo mu někdo nedá přednost, v podstatě za to nebude moct a pak se budete domlouvat na náhradě. Ty si budeš mašinu cenit víc než on a on zas uvidí ceny jinak a je po kamarádství.souhlas, motorka a manželka se ze zásady nepůjčuje. Jedině prodat, ale půjčit aby ti ji někdo zkurvil ? Né, né
a co kartáček
Jebat motorky :-)
Pajk psal:Koldan psal:MaraKM psal:Ještě řekněte, že jste motorku NIKDY nikomu nepůjčili
a ani si od nikoho nepůjčuju. To je totiž to nejhorší co může být, pučíš kámošovi, tomu přeběhne pes pod kolama, nebo mu někdo nedá přednost, v podstatě za to nebude moct a pak se budete domlouvat na náhradě. Ty si budeš mašinu cenit víc než on a on zas uvidí ceny jinak a je po kamarádství.souhlas, motorka a manželka se ze zásady nepůjčuje. Jedině prodat, ale půjčit aby ti ji někdo zkurvil ? Né, né
Ato platí pro oboje??
Ty mě taky
to já bych si s klidnym svědomim pučil...i tu motorkuale abych já pučil,to ani omylem...stejně tu mou ludru by si nikdo nepučil...lidi tomu dnes nějak nerozumí,to je samej Hovnet, Fároš, Nindža a podobný masový sračky, ale jak se řekne Bandaska, je většina lidí jak přes hlavu praštěnáholt neví no
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
To já mám kamarády, kteří mi půjčí motorky relativně kdykoliv a to jsou kolikrát i hodně cenný kousky... Stejně tak i já půjčím motorku tomu u koho vím, že ví co s ní a samozřejmě vím, že když ji poničí má prachy na náhradu...
Vlastně nebýt kamarádů a hlavně bratrance tak mám naježděno na motorkách prd... On jich míval vždycky více a když v jednu chvíli může sedlat jen jednu, tak proč bych nejel na druhé s ním
Nic lidského mi není cizí
snowflake600 (Člen) 24.05.2011 03:22:21 Offline |
poslední motorka, kterou sem kdy půjčil, tak byl fichtl
vorel psal:Ceduli na pujcovnu sem videl nekde pred USB
...bejvávalo, uš to zavřel a motyky rozprodal...ňák to nebyl nejlepčí podnikatelskej záměr ...já to Tomášoj řikal, že to nedopadne dobře, ale von že né a do roka a do dne................. ...a to do toho nakoupil u nás fungl Busu, Kinga, 2xV-Stroma, 2xGSR, Maraudera, 2xDRZ, LTR a k tomu 2xBMW a hromadu číňanů...zahučel do toho slušně, páč to pak rozprodával s najetejma max 3000km za ceny nížší než tržní...pro kupce to byl dobrej kauf a vječinu skoupili kšeftmani, kerý si na tom namastili kapsy...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jeste vim o jedny pujcovne na masiny... www.bikerscrown.cz
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:jeste vim o jedny pujcovne na masiny... www.bikerscrown.cz
Estli je to taková půjčovna jako obchod, tak bych se bál na tu motiku sednout.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1