Nejsi přihlášen
černá barva na motor
koupil sem si čenou barvu ve spreji. Silikonová, co se musí vypálit (v návodu na 1h na 160°C). Jak to mám vypálit? Když barva vyschne, nehtem do toho udělám rejhu. Byl sem tak zoufalej, že už sem vzal plybnovej hořák a dal sem to do plamene. A rozdíl žádnej. Máte někdo nějaké zkušenosti?
Jezdím za nosem :)
Re: černá barva na motor
Oskar2 psal:..........Je to obyč. barva z obi akorát je odolná vůči teplu.
...no právě
...co na to koupit? se sprejem a ke všemu na motoru je potíž, když už, tak bych dával tenhle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_324.html a nebo pokud to potřebuješ třeba jen na víka, tak i jakejkoliv "obyč" ...ovšem nejlepší, co do odolnosti je dvoukomponentní barva, jinak musíš dávat velkej pozor na rozpouštědla
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Oskar2 psal:..........Je to obyč. barva z obi akorát je odolná vůči teplu.
...no právě
...co na to koupit? se sprejem a ke všemu na motoru je potíž, když už, tak bych dával tenhle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_324.html a nebo pokud to potřebuješ třeba jen na víka, tak i jakejkoliv "obyč" ...ovšem nejlepší, co do odolnosti je dvoukomponentní barva, jinak musíš dávat velkej pozor na rozpouštědla
No tuhle přímo mám! :D ale prostě když zaschne na vzduchu tak do toho můžu udělat nehtem čáru. Mám to na bočních víkách. Ještě mě napadá, nastartovat a jet se pořádně projet :D
a zmatoval jsi to, než jsi to střík? Já jsem teď zrovna stříkal víčko a stačil mi základovej plnič ve spreji a potom jsem tam hodil barvu na automobilové ráfky a šlus. Jinak jak říká osiris, rozpouštědla jsou zrádný.
sorry za další příspěvek
Ale ještě mě tak napadlo, co to nastříklý víko hodit do trouby tak na 180°C. Třeba by se to chytlo. Ale letlampou je to na Jak říkám, když je blbej základ, barva pak sleze po prvním umytí vapkou.
Oskar2 psal:.........Ještě mě napadá, nastartovat a jet se pořádně projet :D
...tos ještě neudělal? pak ale debatujem zbytečně
houskoj: pamatuješ nášivky na tý mikině? ...no a vona vlastně není jen jedna
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Oskar2 psal:.........Ještě mě napadá, nastartovat a jet se pořádně projet :D
...tos ještě neudělal? pak ale debatujem zbytečně
houskoj: pamatuješ nášivky na tý mikině? ...no a vona vlastně není jen jedna
nojo, když já to mám zrovna rozdělaný. Projedu to tak do týdne :)
tonda_GSF psal:sorry za další příspěvek
Ale ještě mě tak napadlo, co to nastříklý víko hodit do trouby tak na 180°C. Třeba by se to chytlo. Ale letlampou je to na Jak říkám, když je blbej základ, barva pak sleze po prvním umytí vapkou.
to mě nenapadlo, asi bych to zkusil! :D
Já teda nevím, ale krom fůry nářadí je v garáži základem i stará trouba a mrazák když se něčemu nechce (nejraději ložiska u vetošů) tak jedna část zahřát, druhá zmrazit a pak to jde, jak říká známej, jako do mamy
(ok kecám, trouba je hned vedle v prádelce a mrazák v dolním špajzu - ještě o dveře vedle prádelky)
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:Já teda nevím, ale krom fůry nářadí je v garáži základem i stará trouba a mrazák když se něčemu nechce (nejraději ložiska u vetošů) tak jedna část zahřát, druhá zmrazit a pak to jde, jak říká známej, jako do mamy
(ok kecám, trouba je hned vedle v prádelce a mrazák v dolním špajzu - ještě o dveře vedle prádelky)
jsem ještě mladej a světa neznalej :D
Stránky: 1