Nejsi přihlášen
B 1250
nazdar draci co máte B1250, měl bych k týhle tahavý mrše pár otázek a pokud se tady něco z toho už řešilo, tak to zkouseněte a nebo mě hold ukamenujte, to nechám na vás...
Tak předně, dnes jsem zkoušel maximálku(moto mám pár dnů) a chtěl jsem ze zvědavosti vyzkoušet, jestli to pojede těch 260, jak jsem se tušim i tady u někoho dočetl.
Ne že bych si Bandasku na vodu koupil kvůli trhání rychlost. rekordů, ale člověk by měl vědět, co to jede
No nedostal jsem z toho na cca 2,5 Km úseku víc jak 237 ! a už od 4-ky se to nechtělo moc rozmotávat, neni tam ten vršek na kterej sem zvyklej, ale to zas neni až tak podstatný.
Jediný vysvětlení je pro mě snad to, že to má v zadu obutí 190/650 Bridg. RacingBatlax, prostě nějakej zřejmě závodní slick, tak že ta guma bude mít vyšší profil a zřejmě to ukazuje míň než to jede(pokud to čte rychlost někde u řetěz kolečka), ale špici ten motor prostě nemá, i když od spodu tahá jako tank... mám k tomu graf z brzdy, tak pokud se mi to povede, přiložím(118Nm při 5800ot / 108Ps při 8600ot).Prostě aspoň těch 250 jsem očekával...
Řešil tady někdo padáky na verzi s dodatečnejma bočníma kapotama?(jako jsou na verzi FA)...Dnes jsem v garáži koukal jak to vymyslet, ale přes ty kapoty to vypadá, že to asi nelze nějak pořešit, tak pokud by s tim měl někdo zkušenosti, sem s nima...
Jinak mi asi zbydou sport řidítka - viz odkaz http://www.tarozzipaolo.com/inglese/home.htm + kliknout na Handlebars( jsou to ty Low race), tak budou možná k prodeji, kdyby měl někdo zájem ...
to bude zatim asi všechno, já si určitě časem ještě na něco vzpomenu
PS: kdyby někdo věděl o bočních kufrech s držákama, asi bych je vzal, pojedeme za nedlouho do Alp, tak budou třeba...
díky
když to nejde silou, tak to půjde větší silou...
Re: B 1250
čoveče chlape vážně sis vybral špatné moto, ne, že bych to taky nezkusil, ale na co jezdit takovou kudlu s takovou krávou...
Svižně to jezdí až moc...
Ja teda nevim, řeknu ti ale, na co jsem přišel já, kucí tě asi vyfuckujou.
Na letišti v mimoni jsem jel 241 a bylo mi jí líto, už jí nikdy tak trápit nebudu.
Myslim si, že největší akceleraci a nárůst rychlosti má tak do 7.5-8 tis. ot. pak šnek.
Když si jedu tak těch 110km/h, napadne mě předjíždět, tak za to vemu a rázem si řikám "a kurva 190"
Já jsem moc spokojenej a i po roce a půl furt vysmátej.
Pro mě ideál ve všech směrech, jen se jí musim naučit krotit
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Tak to dik panu Suzuki za poctivou B12 , yoshimuru, ostry vacky, prevod do sily, siroky vetve a porad si ji neskonale uzivam
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2011 08:17:01 Offline |
no po pravdě já na tý svojí jel nejvíc asi 220 dle tacho a pak jsem to zavřel..kdo se na tom má držet hlavní deviza tohohle motoru je v krouťáku ne maximálce.No ale uvidim až dám jiný pružiny třeba maximálku taky zkusim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no po pravdě já na tý svojí jel nejvíc asi 220 dle tacho a pak jsem to zavřel..kdo se na tom má držet hlavní deviza tohohle motoru je v krouťáku ne maximálce.No ale uvidim až dám jiný pružiny třeba maximálku taky zkusim
tak nějak
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
kua co mi to tady píšete za ...
Já moc dobře vim, co je to za motor a jakou má charakteristiku...
Otázka jasná-je ta maximálka ready a jakej myslíte , že na to může mít vliv větší profil z. gumy?
Neptám se proto, že bych z toho dělal problém, ale ze zvědavosti, tak jednou je to fórum o bandasce, tak kde jinde...
A tohle je moderní 4-válec, kterej tím, že ho na chvíli podržíš na maximum fakt netrápíš, tyhle přežitý nesmysly jsou zhovadilost!
Mě je ta maximálka celkem u prdele, s motorkuou kde to po 220 musíš tlačit očima je to stejně k hovnu, mám radši kopanec ze sklepa a ten je tam fakt pořádnej...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2011 09:00:28 Offline |
vyšší profil gumy na to má vliv,ale spíš na akceleraci jako takovou to u 1250,ale moc nepoznáš ale pokud tomuhle novýmu motoru chybí vršek tak se tam ta guma může projevit
jen dodám, že mám S-ko s dodatečnýma bočníma dolníma kapotama,takže u Bandasky zřejmě nejvyšší možná aerodinamická výbava...
Ten vyšší profil pneu , pokud to čte rychlost od z. kola, jako že asi jo, se musí 100% projevit v tom, že to proměřuje směrem dolu, jakože to ukazuje míń než s origo profilem, co tam má bejt.
Stejně to za chvíly vyšlu a obuju normální obutí(zřejmě Roadsmart, nebo Angel)...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2011 09:31:26 Offline |
Mour psal:Tak to máš Super eS-ko ...proč sto za tu Hajabuzu měnil?
myslíš jako Suzuki GSF 1250 SS za SS se dá vyložit více způsoby
Mour psal:Tak to máš Super eS-ko ...proč sto za tu Hajabuzu měnil?
Busu sem prodal někdy v lednu a krom jednoho inzerátu na novej model(co chci koupit), kterej mi bohužel utekl, jsem do teď nic neobjevil..
Než bejt půl sezony bez motorky, tak sem koupil tohle a musim říct, že až na ten vršek je na tom celkem pěkný svezení...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2011 09:35:20 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Tak to máš Super eS-ko ...proč sto za tu Hajabuzu měnil?
myslíš jako Suzuki GSF 1250 SS za SS se dá vyložit více způsoby
Ne, ne ...podle mojho to bude velitel eS-kařů
koukám je ještě aktivní inzerát, tohodle krasavca sem koupil:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
Zná ho snad někdo?
mariban psal:Mour psal:Tak to máš Super eS-ko ...proč sto za tu Hajabuzu měnil?
Busu sem prodal někdy v lednu a krom jednoho inzerátu na novej model(co chci koupit), kterej mi bohužel utekl, jsem do teď nic neobjevil..
Než bejt půl sezony bez motorky, tak sem koupil tohle a musim říct, že až na ten vršek je na tom celkem pěkný svezení...
Tak to jó, ale jinak je Bandaska opravdu o něčem jiném, než rychlostní rekordy
zzzmrzlinar (Člen) 27.05.2011 09:57:00 Offline |
mno, já myslím,
1. když si nejseš jistej rychlostí tak si hoď do kapsy navigaci, proveď testfahrt a pak se mrkni na nejvyšší dosaženou rychlost.
2. někdo jinej ti řekne kolik valí ta jeho dvanáctpade a máš hotovo
mariban psal:kua co mi to tady píšete za ...
Já moc dobře vim, co je to za motor a jakou má charakteristiku...
Otázka jasná-je ta maximálka ready a jakej myslíte , že na to může mít vliv větší profil z. gumy?
Neptám se proto, že bych z toho dělal problém, ale ze zvědavosti, tak jednou je to fórum o bandasce, tak kde jinde...
A tohle je moderní 4-válec, kterej tím, že ho na chvíli podržíš na maximum fakt netrápíš, tyhle přežitý nesmysly jsou zhovadilost!
Mě je ta maximálka celkem u prdele, s motorkuou kde to po 220 musíš tlačit očima je to stejně k hovnu, mám radši kopanec ze sklepa a ten je tam fakt pořádnej...
Tak to lapardón, nechtěl jsem tě pobouřit, doufám, že to rozdejcháš.
Možná 1188 tam ti poraděj co a jak, třeba z toho pak bude BanditoSSBusa co trhá gumy a těch 260dáš.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
vyšší profil = větší obvod =jasná odchilka od "realu"
Dej si do báglu navigaci a uvidíš jak moc jede/nejede. Nevím mojí maximálku, ale není problém se dostat nad 240. Jezdím s navi furt a max SPEED tam mám 205 vše až na louf origo.
Držáky na kufry mám SW motech, tam bych mohl poradit. Ale ty máš GIVI topcase, to je jinej systém a sladit to nejde.
S padákama vs kapoty ti neporadim, mě se verze "SS" nelíbí, mám trubkáče od Suzy a vím že fungujou na 1+
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
No nemůžu jinak než taky trošku po dlouhé době zareagovat...
Taky jsem ji měl,dokonce i tuto šedou barvu v esku 08smičku,a taky zkoušel maximálku (jen tak ze srandy) a musím říct,byla mnohem (a to jsem teda čuměl) menší jak u bývalé B12 !!! nevím to již přesně,ale nějak 230 a víc ani (taky jsem to kdysi tady řešil) ale jinak jak výše psáno spodek supr......jo a bylo na ní vše originál vč.pneu.
když to jede,je to OK
na těch 255 sem se dostal celkem rychle, musíš pořádně roztáhnout rychlosti, nepřeřazovat brzo a zalehnout. dnes tam dávám klíďo i 260, ale to je o tom, že mám vzadu o 3 kelčáky víc, tudíž mi to kecá:o)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Hanz psal:stvrto1 psal:254 na tachometri na rovnej dialnici ... do 230 v poho, potom sa už šplhá pomaly ...
...jj, tachometrovejch mezi 250-260km/h...takže bych to viděl na nějakých reálných 220-230km/h.....
áno, asi tak nejako to bude v reáli ...
Suzuki Bandit 1250SA
Stránky: 1