Nejsi přihlášen
18.6.2011 Blovice - svatební pičo doprovod
Zdar všichni (hlavně západočeši a ti z okolí),
pokud nebudete mít 18.6. ve 13:50 hodin nic na práci, tak vás čekám na zámku Hradiště v Blovicích - potřebuju pořádnej doprovod na cestu za nesvobodou
Nety s paní, Luk, faitík s paní, Kim, Zdeněk, Stoner, Škarda účast povinná!!
kdokoli ostatní kdo bude poblíž nebo si bude chtít udělat vejlet, tak dovalte. Podpory bude třeba
Bandit 4EVER!!!
Re: 18.6.2011 Blovice - svatební pičo doprovod
barynek psal:Zdar všichni (hlavně západočeši a ti z okolí),
pokud nebudete mít 18.6. ve 13:50 hodin nic na práci, tak vás čekám na zámku Hradiště v Blovicích - potřebuju pořádnej doprovod na cestu za nesvobodou
Nety s paní, Luk, faitík s paní, Kim, Zdeněk, Stoner, Škarda účast povinná!!
kdokoli ostatní kdo bude poblíž nebo si bude chtít udělat vejlet, tak dovalte. Podpory bude třeba
...ty , tak už tě dostali.......
...škoda že sem tak zdaleka, bych ti i ušiska zapleskal, abyste se s paní vlezli na jednu fotku.....
WD club member...
učitelskej... tos to nemoh říct dřív?? takhle už sem zapykaná u matinky ve dřevníku tímto omlouvám svou neúčast.. škoda, na takovou klauniádu bych se docela ráda podívala tak at vám to vydrží
Život je boj-mašina je nej!!!
XJelen psal:je to samsták, snad bych se moh utrhnout
bude někdo pálit gumu????
já doufám že jo, mám v baráku hnedle dvě připravený na přezutí, takže s bačkorama by problém nebyl, když by se potřebovaly
když ti to vyjde, direktore, vem i ostatní zvěř
Bandit 4EVER!!!
Hanz psal:...ty , tak už tě dostali.......
...škoda že sem tak zdaleka, bych ti i ušiska zapleskal, abyste se s paní vlezli na jednu fotku.....
no dostali, tak více méně dobrovolně
na uši si vezmu gumičku, abych se vešel
Bandit 4EVER!!!
Kukii psal:učitelskej... tos to nemoh říct dřív?? takhle už sem zapykaná u matinky ve dřevníku tímto omlouvám svou neúčast.. škoda, na takovou klauniádu bych se docela ráda podívala tak at vám to vydrží
no dřív, jak moc dřív? Předevčírem už by asi taky bylo pozdě, ne?
dík, musí to vydržet mě by už žádná jiná stejně nechtěla
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:učitelskej... tos to nemoh říct dřív?? takhle už sem zapykaná u matinky ve dřevníku tímto omlouvám svou neúčast.. škoda, na takovou klauniádu bych se docela ráda podívala tak at vám to vydrží
dík, musí to vydržet mě by už žádná jiná stejně nechtěla
jj i předevčírem by bylo pozdě a s tim, že by tě jiná nechtěla... tomu by se dalo i věřit
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:učitelskej... tos to nemoh říct dřív?? takhle už sem zapykaná u matinky ve dřevníku tímto omlouvám svou neúčast.. škoda, na takovou klauniádu bych se docela ráda podívala tak at vám to vydrží
dík, musí to vydržet mě by už žádná jiná stejně nechtělajj i předevčírem by bylo pozdě a s tim, že by tě jiná nechtěla... tomu by se dalo i věřit
ještě že už něco máš
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:barynek psal:
dík, musí to vydržet mě by už žádná jiná stejně nechtělajj i předevčírem by bylo pozdě a s tim, že by tě jiná nechtěla... tomu by se dalo i věřit
ještě že už něco máš
mám
barynek psal:Hanz psal:...ty , tak už tě dostali.......
...škoda že sem tak zdaleka, bych ti i ušiska zapleskal, abyste se s paní vlezli na jednu fotku.....no dostali, tak více méně dobrovolně
na uši si vezmu gumičku, abych se vešel
....srabe......
....tak to sem zvědavej, kde seženeš gumu na bungee jumping.......
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:Hanz psal:...ty , tak už tě dostali.......
...škoda že sem tak zdaleka, bych ti i ušiska zapleskal, abyste se s paní vlezli na jednu fotku.....no dostali, tak více méně dobrovolně
na uši si vezmu gumičku, abych se vešel....srabe......
....tak to sem zvědavej, kde seženeš gumu na bungee jumping.......
wole
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2011 20:02:14 Offline |
to Barynek: tak si to užij kluku jedna ušatá a v noci pani pořádně protáhni ať na tu noc nezapomene
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 02.06.2011 20:45:52 Offline |
barynek psal:Ondráš psal:A na just tam s Nkem přijedu, abys byl nasranej.
kdyžtak pujdeš do poslední řady, abys nebyl vidět s tim tfujtajkslem
jen přijeď, aspoň bude prdel
hm, tak proti gustu kucí nic vid....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:barynek psal:Ondráš psal:A na just tam s Nkem přijedu, abys byl nasranej.
kdyžtak pujdeš do poslední řady, abys nebyl vidět s tim tfujtajkslem
jen přijeď, aspoň bude prdelhm, tak proti gustu kucí nic vid....
takže ty se asi nestavíš, předpokládám
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 03.06.2011 10:21:00 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:hm, tak proti gustu kucí nic vid....
No moment puso... Tvoje predel se bere jako samozřejměst. Bez tvý prdele to nebude prdel...
Tak já zatím mlčím, ale mám takovej dojem, že dám na Bandasku starou pryž a možná se zastavim no...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek psal:XJelen psal:je to samsták, snad bych se moh utrhnout
bude někdo pálit gumu????já doufám že jo, mám v baráku hnedle dvě připravený na přezutí, takže s bačkorama by problém nebyl, když by se potřebovaly
když ti to vyjde, direktore, vem i ostatní zvěř
Barynku,za trest se na tebe taky přijedeme s Rohym podívat
a třeba to paňmámě nastávající jestě stihnem rozmluvit
...a bude hůř!
Kukii psal:Luk psal:barynek psal:Nety s paní, Luk, faitík s paní povinná!!
vecnaaa...proc zrovna ja sem bez pani
asi že máte doma malýho lucky luka
vod ceho sou babky?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Progear 650 (Člen) 04.06.2011 11:24:13 Offline |
Kim psal:plzeňcký jedete někam dneska?...že byste se mohli zastavit na kávu a zákusek a domluvit se co a jak...(na barynka)
Kime, mas nejakej párty stan? Na pondělí, ne že bych v něm chtěl chlastat, ale kdyby náhodou chcalo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 04.06.2011 11:31:10 Offline |
to učitelskej:dobrovolně upřímnou soustrast ty kluku jedna vušatá nebejt v takový prdeli ( myslím jako tam u tebe samozřejmě) osobně bych ti dojel ty ušiška zapleškat do makoviče
Psst: nechceš si to ještě rozmyslet znáš to néé... když ptáčka lapali pjekně mu spívali
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
karlos100 psal:barynek psal:XJelen psal:je to samsták, snad bych se moh utrhnout
bude někdo pálit gumu????já doufám že jo, mám v baráku hnedle dvě připravený na přezutí, takže s bačkorama by problém nebyl, když by se potřebovaly
když ti to vyjde, direktore, vem i ostatní zvěřBarynku,za trest se na tebe taky přijedeme s Rohym podívat
a třeba to paňmámě nastávající jestě stihnem rozmluvit
ty pičo aby nám stačilo nádvoří
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 04.06.2011 12:04:56 Offline |
barynek psal:2 progy - jen přijeď, každá prdel navíc dobrá
ostatním - mě už se to nerozmluví, já j sem holt zfotrovatěl, a už mi není pomoci ale žena by se možná nechala přemluvit
jsem stará sfině
To Hanz: jedem pičo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 psal:Kim psal:plzeňcký jedete někam dneska?...že byste se mohli zastavit na kávu a zákusek a domluvit se co a jak...(na barynka)
Kime, mas nejakej párty stan? Na pondělí, ne že bych v něm chtěl chlastat, ale kdyby náhodou chcalo...
čeče nemám...hele Progu co takhle box,když budem aspoň traja,domluvíme se zítra odpo....nebudem tady barynkovi zasírat vlákno
barynku woe máš aspoň zaděláno?...já jen aby nastávající pani barynková měla jistotu že se ti v kulách nehoní jenom vítr
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Progear 650 psal:Kim psal:plzeňcký jedete někam dneska?...že byste se mohli zastavit na kávu a zákusek a domluvit se co a jak...(na barynka)
čeče nemám...hele Progu co takhle box,když budem aspoň traja,domluvíme se zítra odpo....nebudem tady barynkovi zasírat vlákno
barynku woe máš aspoň zaděláno?...já jen aby nastávající pani barynková měla jistotu že se ti v kulách nehoní jenom vítr
Kime ty seš barynek má zaděláno na barák, až bude stát barák, bude se zadělávat na děcko, času dost, zatim
vlákno už ste stejně zasrali tak co už
Bandit 4EVER!!!
škardík psal:Ty woe barynku co to woe děláš? tě pani zdrogovala, nebo ti vyhrožuje nebo tak něco?
Ale jinak se mnou jakože počítej
no prej jestli se na ni vyseru tak prej uvidím!, takže vlastně i jo
hele a přijedeš na ratbiku nebo autej?
Bandit 4EVER!!!
Luk psal:hele, kdyz je to tady takovy domaci a beztak zasrany, tak ti sem prsknu nakou inspiraci
http://wwww.suzukibandit.cz/openforum/u … 1468_b.jpg
ještě jsi měl přidat dudlíka a dokonalá výchova jak z učebnice
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Luk psal:hele, kdyz je to tady takovy domaci a beztak zasrany, tak ti sem prsknu nakou inspiraci
fešácí, oba dva hlavně teda ten malej
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Luk psal:hele, kdyz je to tady takovy domaci a beztak zasrany, tak ti sem prsknu nakou inspiraci
http://wwww.suzukibandit.cz/openforum/u … 1468_b.jpgfešácí, oba dva hlavně teda ten malej
Next Generation
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
paráda
barynek psal:no prej jestli se na ni vyseru tak prej uvidím!, takže vlastně i jo
hele a přijedeš na ratbiku nebo autej?
Vogo ratbike je minulostí, teď už bude jen hustokrutopřísná voňafka, dokonce sem měl takový hejblata, že bych to třeba myl i jednou za měsíc, ale jak se znám, tak to nebude tak horký
A přijedu na motorce, pokud teda páně kožak dá
viz avatar:)
škardík psal:barynek psal:no prej jestli se na ni vyseru tak prej uvidím!, takže vlastně i jo
hele a přijedeš na ratbiku nebo autej?Vogo ratbike je minulostí, teď už bude jen hustokrutopřísná voňafka, dokonce sem měl takový hejblata, že bych to třeba myl i jednou za měsíc, ale jak se znám, tak to nebude tak horký
A přijedu na motorce, pokud teda páně kožak dá
tak vyřiď kožakoj ať ti kouká navalit
Bandit 4EVER!!!
Zdar bando, info pro účastníky svatebního veelí.
Do areálu je vstup možný až po té, co ho opustí předchozí svatba, tzn. ve 13:45. My přijedeme ne dřív než ve 13:45. Tak abyste se nedivili nebo nejásali u cizí svatby a na mne pak zbylo hovno
jo a další věc, jsme poslední svatba, tak nejsme limitováni opuštěním areálu. na případné pálení gum (snad nebudou remcat, pokud se někdo takový objeví ) a jiný roštárny bude čas po
Tož bandit ještě stále svobodnej barynek
Bandit 4EVER!!!
uvidim jak to dopadne, jsem dohodlej v gumárně, že mě kdyžtak ještě v pátek odpo přezuje, takže bych eventuelně na to pálení přijel, dooufám, že tam bude ještě nějakej další bezmozek abych tam nedělal pohoršení sám...Prog?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:uvidim jak to dopadne, jsem dohodlej v gumárně, že mě kdyžtak ještě v pátek odpo přezuje, takže bych eventuelně na to pálení přijel, dooufám, že tam bude ještě nějakej další bezmozek abych tam nedělal pohoršení sám...Prog?
Klidně něco zapálíme a ani to nemusí bejt guma........
Čaroděj Dobroděj 8-)
klucí jedna technická....kde se slezem před tou slávou,nebylo by asi špatný přijet na ten hrádeček nebo co to je v chumlu,co vy na to...nety něco nakous že u nich ve Ždírci je jakejsi restaurant se zahradkou,pár km od Blovic....časově bych to viděl na jedničku,nejdýl čtvrt na dvě...kady pojedou pražci?
....barynku už máš průjem?
Kim psal:klucí jedna technická....kde se slezem před tou slávou,nebylo by asi špatný přijet na ten hrádeček nebo co to je v chumlu,co vy na to...nety něco nakous že u nich ve Ždírci je jakejsi restaurant se zahradkou,pár km od Blovic....časově bych to viděl na jedničku,nejdýl čtvrt na dvě...kady pojedou pražci?
cca do 10 min od Blovic.
Kim psal:klucí jedna technická....kde se slezem před tou slávou,nebylo by asi špatný přijet na ten hrádeček nebo co to je v chumlu,co vy na to...nety něco nakous že u nich ve Ždírci je jakejsi restaurant se zahradkou,pár km od Blovic....časově bych to viděl na jedničku,nejdýl čtvrt na dvě...kady pojedou pražci?
Kime, kudy pojedeš ty? Přes Rožmitál a Borovno?
Nety, jedeš z domova nebo přijedeš až s Faitíkem?
stoner psal:Kim psal:klucí jedna technická....kde se slezem před tou slávou,nebylo by asi špatný přijet na ten hrádeček nebo co to je v chumlu,co vy na to...nety něco nakous že u nich ve Ždírci je jakejsi restaurant se zahradkou,pár km od Blovic....časově bych to viděl na jedničku,nejdýl čtvrt na dvě...kady pojedou pražci?
....barynku už máš průjem?Kime, kudy pojedeš ty? Přes Rožmitál a Borovno?
Nety, jedeš z domova nebo přijedeš až s Faitíkem?
Já to mam tak 5 km a faitík se přípojí až v Blovicích, takže já z domova, nebo kde si dáme sraz.
Progear 650 (Člen) 16.06.2011 09:42:02 Offline |
Jelen: já ještě nevím jestli přijedu, ale jestli jo, tak se bude pálit určitě....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
vOjTaB6 psal:nety, ty ses ze Zdirce?
...jeste tam bydli Lubos Louda?
JOJO, jsem. Možná bydlí, já jsem tam teprva 8 Llet a moc se nezdržuju
škardíku normálně jo, ale je tam objížďka.
nety psal:Já to mam tak 5 km a faitík se přípojí až v Blovicích, takže já z domova, nebo kde si dáme sraz.
Já jen jestli nejedeš Kubou ještě na tu druhou akci.
V případě, že razíš z domova, tak dáme sraz u vás, ne?
Bude apfelstrudel?
jooo, přátelé, přijeďtě v chumlu! Klidně to blokněte od Ždírce a od sila (Prominentu) a nechte jenom příjezd z centra - at vidí, že jsem slušnej oddíl! čím větší bordel (bez demoličních prací ) tím víc bandit pičo!!!
2 Kim - průjem ještě nemám, asi ani nebude, ale sem tam po ránu je mi zle od žaludku
2 všichni - až tam bude někdo pálit, koukejte to někdo natočit, ať se tím pak můžu pokochat
Těšim se na vás pacholcí
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 všichni - až tam bude někdo pálit, koukejte to někdo natočit, ať se tím pak můžu pokochat
Těšim se na vás pacholcí
Nemáte někdo zbytečnou kapotu z Ska, že bysme ji spálili a Barynkovi natočili, aby se měl čím kochat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
škardík psal:Já taky jedu od netyho.
Doufám že budou před garáží švédský stoly
Pokud ne, nechám se odbýt i něčim jiným švédským, ale nevím v kolikátým měsíci máš těhulku
vole, už jsme v asik 6 měsíci ale klobáska a možná i bidet se pro tebe nande
Ondráš psal:barynek psal:2 všichni - až tam bude někdo pálit, koukejte to někdo natočit, ať se tím pak můžu pokochat
Těšim se na vás pacholcíNemáte někdo zbytečnou kapotu z Ska, že bysme ji spálili a Barynkovi natočili, aby se měl čím kochat.
wole!
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:cigáni, kde teda ten netušil bydlí? cifix udejte souřadnice ať v tom chcanci zejtra nemusíme bloudit
...copa ja vím kde tůto bydlí...my budem v jednu na náměstí v Blovicích a pak se uvidí
...nety woe je ta vaše knajpa za poledne votevřená?
tak chytte skardíka. my už po 12 budeme sedět ve Ždírci. Je to 5 km od Blovic, kde bude mít barynek svajbu. otevře si myslim že bude, byl jsem to tam teď okouknout.
Luk psal:ty kjavo, tak kde bude sraz? my prilitnem s faitikem na posledni chvili, mame od jedny este jednu svajbu
nevíš, máte fora, je to nějak šoupnutý my se škardíkem budem v hospě u nás a bude čekat. Prej dřív než ve 13:45 je to zbytečný, páč tam je ještě jiná svajba.
No hoši, pěkně jsme toho Barynka vyprovodili, jen co je pravda
Nejenomže jsem zmoknul jako prase, ještě jsem tam debil kromě starýho slicku nechal i spojku nicméně celkem slušně jsem se najedl v motorestu "na Radosti" ve Chválenicích když jsem čekal na odtah
Samosebou bylo velmi milé vidět opět známé ksichty
Strýcfajtr !!!
Jo,dobrý to bylo doufám,že Barynek udělal štěstí
...páč krušnohorci dneska moc kliku neměli Jedna kleklá
spojka,jak psal Jelen a dvě lehlý bandasky,já s Rohym
ve stejným vinglu cestou domů... svině klouzavá...
no, hlavně že jsme všichni vcelku
...a bude hůř!
no to cumim
akce paradni, pocasi na, ztraty do 10% povoleny, hlavne ze ste cajk
jelen: sem si myslel ze to ta spojka da, ale asi dostala na prdel dost
kazdopadne si Barynkojc pribuzenstvo pekne rozsirilo obzory
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Myslim,že Barynek měl kliku,že bordel jsme dělali až po obřadu
I když v příbuzenstvu byla malá slečna co nás hned slušně pozdravila BP!
Stoner: nakonec jsme jeli pomoct naložit Jelenovi, dali gábl,a pak domů...
už se nám v tom chcanci nechtělo vracet,když jsme byli prakticky v Plzni..
A to byla chyba no, máme minimálně letos doufám vybráno
...a bude hůř!
Na to jaký bylo hnusný píčasí se sjela slušná kalící sestava...klucí plzeňcký dobře jste to vymysleli na barynka,i se zapotil u tabule učitelskej
XJelen halt dala co měla,jak by řekla Cecilka
Karlos hlavně že jste celý
Stránky: 1 2