Nejsi přihlášen
Tesneni vyfuku B12 (mezi sberačem potrubí a mezisvodem)
zdravim tak jsem si konecne koupil plnotucnou bandasku 1200S r.v. 2002 ale chybí mi tam tesneni mezi sberacem vyfukoveho potrubi a mezisvodem..... na netu jsem koukal ze je to takovej krouzek..... predpokladam ze je azbestovej......nebo tak neco..... origo stoji 649kc...... tak se chci zteptat jestli to uz nekdo neresil.....podle me jde jen o rozmery toho krouzku a muze tam bejt jakejkoliv.......kdyz budu muset tak koupim origo ale moc se mi nechce.... je to palba za hovno
konečně plnotučná bandaska :-)
Re: Tesneni vyfuku B12 (mezi sberačem potrubí a mezisvodem)
Je to drátěnej lisovanej kroužek.Na Guzzi mě ho nahradil hliníkovým kroužkem s osazením od soustružníka.Vnitřní průměr přesně na sběrač svodů a venkovní prům.přesně do mezisvodu s přesahem na konci.Stáhnout a drží to taky.
Banditatom (Člen) 04.06.2011 11:46:29 Offline |
užíj si to
levná varianta: azbestové vlákno a koupit nějakej těsnící sráč( myšleno nějaký tmel) na výfuky a pomazat to ( cca 100kč celé svody) funguje to
dražší varianta: pokud máš trpělivost tak umím ty kroužky cca 70-120kč kus na gsx jsem si je fsal do richtiku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 04.06.2011 17:59:43 Offline |
gigavolt psal:moc vam dekuju chlapy ......... jak to myslis jestli mam trpelivost ? ty vis o nejaky náhrade?
...tak něják je to to samé jak originál jen za jinnou cenu ale bohužel né všechny rozměry mají skladem musí hold nějaké objednat proto myšleno trpělivost... u mě to trvalo měsíc ale zasejc všechny 4ks za 540kč se dá né
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1