Nejsi přihlášen
První motorka - Bandit
Ahoj :) Chci si v dohledne době koupit bandita a dodelat papiry. Nasel sem dva kousky ktere me zaujaly. Chtel bych se zeptat na co se mám dívat při koupi. Nebo jestli nekdo treba podle fotek poznate jestli tam ma smysl jezdit.
Tady ten se me libi nejvic
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 55141.html
Tohle je druha varianta
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 68539.html
Nebo pokud nekdo prodavate v okolí Brna podobné kusy budu moc rád kdyz se ozvete.
Dík moc
Re: První motorka - Bandit
...ta Limitka vypadá dobře a krom zrcadel f origu, coš ta stříbrná nejni a navíc bych se nechtěl mejlit, ale bude vomlazená, páč esi se nepletu, tag K4 uš měli velký laufy a na tomdle je eště starej lauf...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:Ta první se zdá, že nemá origo lauf (zrcátka) , ale je zas jetá na schell
...já bych volil tu stříbrnou
právje že ta Limitka má origo lauf, dešto ta stříbrná taky že prej K4 má lauf z modelu do rv K2???, bo esi se nepletu, tag vot K3 montovali tydle velký bojlery...
Light psal:A taky se me zda ze ta modrá má pruhluben v nadrzi. Ale designove se me moc libi prave. Ta stribrna tolik ne. :)
...lom svjetla, neřek bych že důlek...zavolej tam a voptej se...
Ta limitka má tmavší nádrž než tam patří v origo laku (přijde mi to jak u B12Z rv 2005). To stejné přední blatník. Lauf nevím. Tohle je podle mě původní lak:
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -2005.html
Stříbrná se mi zdá až na větve v původní verzi.
Light psal:... Tezky neco bez chyb sehnat :/
Pokud je to tvoje první velká motorka, tak to stejně alespon jednou zválíš (ne že bych ti to přál, ale je to prostě tak), takže zas takovej detailista bych nebyl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:[
Pokud je to tvoje první velká motorka, tak to stejně alespon jednou zválíš (ne že bych ti to přál, ale je to prostě tak), takže zas takovej detailista bych nebyl.
No s tím tak trochu počítam i kdyz nerad. Ale jezdil sem od 15-18 na skutrikovi!
Light psal:Ondráš psal:[
Pokud je to tvoje první velká motorka, tak to stejně alespon jednou zválíš (ne že bych ti to přál, ale je to prostě tak), takže zas takovej detailista bych nebyl.No s tím tak trochu počítam i kdyz nerad. Ale jezdil sem od 15-18 na skutrikovi! Pojedu se na ni podívat. A pokud bude fajn tak si ji odvezu.
snowflake600 (Člen) 07.06.2011 16:59:08 Offline |
mně se u tý limitovaný zdá ta tmavomodrá a celkově ty odstíny modrý úplně jiný, než byly..možná blbej foťák nebo něco, ale původní mi to nepřijde...jinak samo ta limitovaná je hezčí
snowflake600 psal:mně se u tý limitovaný zdá ta tmavomodrá a celkově ty odstíny modrý úplně jiný, než byly..možná blbej foťák nebo něco, ale původní mi to nepřijde...jinak samo ta limitovaná je hezčí
Podle mě je tahle tmavší barevná kombinace z B12. Na obrázku vypadá dobře, jediný ty zrcátky jsou děsný.
Stříbrná má mimo jiného i odřenou podsedlovku.
No ale která motorka dneska neležela
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 (Člen) 07.06.2011 17:11:46 Offline |
Inženýrek psal:snowflake600 psal:mně se u tý limitovaný zdá ta tmavomodrá a celkově ty odstíny modrý úplně jiný, než byly..možná blbej foťák nebo něco, ale původní mi to nepřijde...jinak samo ta limitovaná je hezčí
Podle mě je tahle tmavší barevná kombinace z B12. Na obrázku vypadá dobře, jediný ty zrcátky jsou děsný.
z tebe mluví znalec?
snowflake600 psal:Inženýrek psal:snowflake600 psal:mně se u tý limitovaný zdá ta tmavomodrá a celkově ty odstíny modrý úplně jiný, než byly..možná blbej foťák nebo něco, ale původní mi to nepřijde...jinak samo ta limitovaná je hezčí
No ale která motorka dneska neleželaz tebe mluví znalec?
ne, chlast
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:Light psal:... Tezky neco bez chyb sehnat :/
Já zválel až tu druhou
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Inženýrek psal:snowflake600 psal:mně se u tý limitovaný zdá ta tmavomodrá a celkově ty odstíny modrý úplně jiný, než byly..možná blbej foťák nebo něco, ale původní mi to nepřijde...jinak samo ta limitovaná je hezčí
ta moje zatím
Light psal:Light psal:Ondráš psal:[
Pokud je to tvoje první velká motorka, tak to stejně alespon jednou zválíš (ne že bych ti to přál, ale je to prostě tak), takže zas takovej detailista bych nebyl.No s tím tak trochu počítam i kdyz nerad. Ale jezdil sem od 15-18 na skutrikovi! Pojedu se na ni podívat. A pokud bude fajn tak si ji odvezu.
Co takhle černou B650 k6? Od podzimu s menšim bebinkem a před servisem 42tis km (kterej se mi už nechce dělat). Ale jinak opečovávaná, koupena v Humoto, první majitel, serviska pečlivě vyplněná od Radka Franka a komplet historie i domácího drobného servisu. Mám naposílat další info soukr?
DrIVER[/quote psal:
Co takhle černou B650 k6? Od podzimu s menšim bebinkem a před servisem 42tis km (kterej se mi už nechce dělat). Ale jinak opečovávaná, koupena v Humoto, první majitel, serviska pečlivě vyplněná od Radka Franka a komplet historie i domácího drobného servisu. Mám naposílat další info soukr?
Budu moc rád kdyz posles info :)
JJ ta limitka je minimálně předělaná, možná proto, že se někde válela - nádrž a přední blatník jsou tmavší barvy jako z B12 limitky, ALE na podsedlovým plastu má modrou nálepku v origo modré.....
Jinak já koupil limitku taky, naježděného jsem již tehdy měl dovolím si tvrdit dost tisíců na převážně starých jawkách... co naplat, stejně jsem ji položil a přes zimu dával dohromady takže ověřená pravda, že první pořádnou silnou mašinu asi nemá moc smysl kupovat za zbytečně moc peněz v supr stavu... raději ze 2 sezóny počkat a jezdit na nějaké solidní bouračce a pak se poohlédnout, no ni?!
Nic lidského mi není cizí
hlemejzd999 (Člen) 08.06.2011 14:44:28 Offline |
MaraKM psal:JJ ta limitka je minimálně předělaná, možná proto, že se někde válela - nádrž a přední blatník jsou tmavší barvy jako z B12 limitky, ALE na podsedlovým plastu má modrou nálepku v origo modré.....
Jinak já koupil limitku taky, naježděného jsem již tehdy měl dovolím si tvrdit dost tisíců na převážně starých jawkách... co naplat, stejně jsem ji položil a přes zimu dával dohromady takže ověřená pravda, že první pořádnou silnou mašinu asi nemá moc smysl kupovat za zbytečně moc peněz v supr stavu... raději ze 2 sezóny počkat a jezdit na nějaké solidní bouračce a pak se poohlédnout, no ni?!
některým zbyde ta solidní bouračka už nafurt.....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 08.06.2011 14:53:49 Offline |
hlemejzd999 psal:MaraKM psal:JJ ta limitka je minimálně předělaná, možná proto, že se někde válela - nádrž a přední blatník jsou tmavší barvy jako z B12 limitky, ALE na podsedlovým plastu má modrou nálepku v origo modré.....
Jinak já koupil limitku taky, naježděného jsem již tehdy měl dovolím si tvrdit dost tisíců na převážně starých jawkách... co naplat, stejně jsem ji položil a přes zimu dával dohromady takže ověřená pravda, že první pořádnou silnou mašinu asi nemá moc smysl kupovat za zbytečně moc peněz v supr stavu... raději ze 2 sezóny počkat a jezdit na nějaké solidní bouračce a pak se poohlédnout, no ni?!některým zbyde ta solidní bouračka už nafurt.....
dokud neumře
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 08.06.2011 14:57:02 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:MaraKM psal:JJ ta limitka je minimálně předělaná, možná proto, že se někde válela - nádrž a přední blatník jsou tmavší barvy jako z B12 limitky, ALE na podsedlovým plastu má modrou nálepku v origo modré.....
Jinak já koupil limitku taky, naježděného jsem již tehdy měl dovolím si tvrdit dost tisíců na převážně starých jawkách... co naplat, stejně jsem ji položil a přes zimu dával dohromady takže ověřená pravda, že první pořádnou silnou mašinu asi nemá moc smysl kupovat za zbytečně moc peněz v supr stavu... raději ze 2 sezóny počkat a jezdit na nějaké solidní bouračce a pak se poohlédnout, no ni?!některým zbyde ta solidní bouračka už nafurt.....
dokud neumře
tak...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Light psal:DrIVER[/quote psal:
Co takhle černou B650 k6? Od podzimu s menšim bebinkem a před servisem 42tis km (kterej se mi už nechce dělat). Ale jinak opečovávaná, koupena v Humoto, první majitel, serviska pečlivě vyplněná od Radka Franka a komplet historie i domácího drobného servisu. Mám naposílat další info soukr?Budu moc rád kdyz posles info :)
OK, něco sepíšu. Pošli mailovou adresu, ať Ti tam můžu přihodit nějaký fotky.
DrIVER psal:Light psal:DrIVER[/quote psal:
Co takhle černou B650 k6? Od podzimu s menšim bebinkem a před servisem 42tis km (kterej se mi už nechce dělat). Ale jinak opečovávaná, koupena v Humoto, první majitel, serviska pečlivě vyplněná od Radka Franka a komplet historie i domácího drobného servisu. Mám naposílat další info soukr?Budu moc rád kdyz posles info :)
OK, něco sepíšu. Pošli mailovou adresu, ať Ti tam můžu přihodit nějaký fotky.
Sory, v profilu mám starou pracovní adresu. Pošli na verek.gregor@seznam.cz
nechceš tuhle?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 76999.html
je to teda 12ka ale to je fuk...aspoň nebudeš po roce chtít něco silnějšího
Light psal:Je moc pěkná tu 12tku bych nejak prezil, ale do prahy fakt nechci :) neco z jizni moravy by bodle. Chci tu od Drivera, ale uz dlouho nenapsal. A chci to resit.
Máš to na mailu, omlouvám se za zpoždění , nějak nestíhám, doma čerstvý mimino
kdy chces kupovat? mam stribrnou B6N 2003 nebourana. 2. majitel. navrkano 50t km, origo stav s mensimi doplnky. ladak i origo vejfuck, dokumentace naradi. ale prodavat budu nejspis az na zimu pokud budou money na novejsi model
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
teď je koukam výhodná koupě, ale je to 12. Hodně slezl dolů, víc najeto, ale myslim, že jináč jak nová
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:teď je koukam výhodná koupě, ale je to 12. Hodně slezl dolů, víc najeto, ale myslim, že jináč jak nová
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
ta bude stopro zválená, za tak málo peněz
ale je to B12, stříbrná a ještě eSko
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:teď je koukam výhodná koupě, ale je to 12. Hodně slezl dolů, víc najeto, ale myslim, že jináč jak nová
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.htmlta bude stopro zválená, za tak málo peněz
ale je to B12, stříbrná a ještě eSko
ty vole, se mě chce brečet za co to ten blbec dává, když vím kolik sem do toho nasypal.
nety psal:barynek psal:nety psal:teď je koukam výhodná koupě, ale je to 12. Hodně slezl dolů, víc najeto, ale myslim, že jináč jak nová
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.htmlta bude stopro zválená, za tak málo peněz
ale je to B12, stříbrná a ještě eSkoty vole, se mě chce brečet za co to ten blbec dává, když vím kolik sem do toho nasypal.
S tak zajebanýma svodama to ani za víc prodat nemůže
ABik psal:nety psal:barynek psal:
ta bude stopro zválená, za tak málo peněz
ale je to B12, stříbrná a ještě eSkoty vole, se mě chce brečet za co to ten blbec dává, když vím kolik sem do toho nasypal.
S tak zajebanýma svodama to ani za víc prodat nemůže
Než šla pryč byly jak psí kulky Ale myslim, že to je detail
Stránky: 1