Nejsi přihlášen
Re: Přilba NOX
Nedoporučuju.....Chtěl jsem si koupit novou přilbu a chtěl jsem se slunečním štítem a blbec trefil toho Noxe.Na hlavě mi sedí dobře ale fouká do toho víc jak do starého agv....Je to o vyzkoušení ale mi nesedí.Jestli chceš ,tak zítra jedu do Frenštátu,můžu ti ji půjčit a vyzkoušíš sám a uvidíš jak ti sedí
Dohnat a předehnat
Rostyk psal:Nedoporučuju.....Chtěl jsem si koupit novou přilbu a chtěl jsem se slunečním štítem a blbec trefil toho Noxe.Na hlavě mi sedí dobře ale fouká do toho víc jak do starého agv....Je to o vyzkoušení ale mi nesedí.Jestli chceš ,tak zítra jedu do Frenštátu,můžu ti ji půjčit a vyzkoušíš sám a uvidíš jak ti sedí
...sedí, nesedí, koupit, nekoupit, sežrat, nesežrat...
GSF 600 S '99
Tak pro rýpaly....sedí mi ve smyslu že se v ní cítím příjemně,to zn. že sedí na ksichtu,nikde netlačí,dofukující lícnice jsou fajn,bohužel za jízdy do ní víc fouká- to nemluvím o tom že jsem kupoval schválně se slunečním štítem abych mohl jezdit s otevřeným hledím,bohužel mi hned valí z očí.Takže přilbu jsem dal klukovi,půjčit jsem chtěl ať si vyzkouší,páč v obchodě tě v ní projet nenechají a na hovno je ti přilba která sedí na ksichtu , ale za jízdy ti do ní různě fouká.Kluk zase jako spolujezdec je spokojený ,protože mu nesvítí do očí a jako druhý je schovaný, takže do ní nefouká....tolik pro rýpaly,příště budu přesně artikulovat ať se z toho náhodou někdo
Dohnat a předehnat
Rostyk psal:Tak pro rýpaly....sedí mi ve smyslu že se v ní cítím příjemně,to zn. že sedí na ksichtu,nikde netlačí,dofukující lícnice jsou fajn,bohužel za jízdy do ní víc fouká- to nemluvím o tom že jsem kupoval schválně se slunečním štítem abych mohl jezdit s otevřeným hledím,bohužel mi hned valí z očí.Takže přilbu jsem dal klukovi,půjčit jsem chtěl ať si vyzkouší,páč v obchodě tě v ní projet nenechají a na hovno je ti přilba která sedí na ksichtu , ale za jízdy ti do ní různě fouká.Kluk zase jako spolujezdec je spokojený ,protože mu nesvítí do očí a jako druhý je schovaný, takže do ní nefouká....tolik pro rýpaly,příště budu přesně artikulovat ať se z toho náhodou někdo
V poho. Mi v obchdě sedí fajn. Mají ji v Domě motocyklů. Jen mi šlo o to foukání a hluk. KDyž to máš normálně a zavřené, tak je to teda v pohodě, jo?
Já ji mám taky od tamtud.Právě že když je to zavřené tak do ní fouká.Navíc když kroutíš hlavou ,tak různě píská a celkově je hlučná.....Raději zajeď do Moto miro,měli tam Sharky ve slevě za 5000 a bude to o něčem jiném,já to zjistil až jsem koupil tu hujdu..
Dohnat a předehnat
Renfield psal:Rostyk psal:Tak pro rýpaly....sedí mi ve smyslu že se v ní cítím příjemně,to zn. že sedí na ksichtu,nikde netlačí,dofukující lícnice jsou fajn,bohužel za jízdy do ní víc fouká- to nemluvím o tom že jsem kupoval schválně se slunečním štítem abych mohl jezdit s otevřeným hledím,bohužel mi hned valí z očí.Takže přilbu jsem dal klukovi,půjčit jsem chtěl ať si vyzkouší,páč v obchodě tě v ní projet nenechají a na hovno je ti přilba která sedí na ksichtu , ale za jízdy ti do ní různě fouká.Kluk zase jako spolujezdec je spokojený ,protože mu nesvítí do očí a jako druhý je schovaný, takže do ní nefouká....tolik pro rýpaly,příště budu přesně artikulovat ať se z toho náhodou někdo
V poho. Mi v obchdě sedí fajn. Mají ji v Domě motocyklů. Jen mi šlo o to foukání a hluk. KDyž to máš normálně a zavřené, tak je to teda v pohodě, jo?
Ty wogo, tak tomu nerozumím, tady Ti kolega nabízí, že Ti ji půčí, aby ses v ní svez. Tak čemu mu nezavoláš a nevyzkoušíš na motorce??? ...pak dáte kafe a povykládáte jak de život
Mour psal:Renfield psal:Rostyk psal:Tak pro rýpaly....sedí mi ve smyslu že se v ní cítím příjemně,to zn. že sedí na ksichtu,nikde netlačí,dofukující lícnice jsou fajn,bohužel za jízdy do ní víc fouká- to nemluvím o tom že jsem kupoval schválně se slunečním štítem abych mohl jezdit s otevřeným hledím,bohužel mi hned valí z očí.Takže přilbu jsem dal klukovi,půjčit jsem chtěl ať si vyzkouší,páč v obchodě tě v ní projet nenechají a na hovno je ti přilba která sedí na ksichtu , ale za jízdy ti do ní různě fouká.Kluk zase jako spolujezdec je spokojený ,protože mu nesvítí do očí a jako druhý je schovaný, takže do ní nefouká....tolik pro rýpaly,příště budu přesně artikulovat ať se z toho náhodou někdo
Ty wogo, tak tomu nerozumím, tady Ti kolega nabízí, že Ti ji půčí, aby ses v ní svez. Tak čemu mu nezavoláš a nevyzkoušíš na motorce??? ...pak dáte kafe a povykládáte jak de život
Ses asi zbláznil,seznamovat se osobně s někým z internetu,to by taky mohl dopadnout jako někteří tady,keří se znají vosobně Hlavně by mě po takové recenzi přestala ta helma zajímat,protože se stejnejma vlastnostma se prodávají helmy mnohem hezčí,že Filousi
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Mour psal:Renfield psal:
V poho. Mi v obchdě sedí fajn. Mají ji v Domě motocyklů. Jen mi šlo o to foukání a hluk. KDyž to máš normálně a zavřené, tak je to teda v pohodě, jo?Ty wogo, tak tomu nerozumím, tady Ti kolega nabízí, že Ti ji půčí, aby ses v ní svez. Tak čemu mu nezavoláš a nevyzkoušíš na motorce??? ...pak dáte kafe a povykládáte jak de život
Ses asi zbláznil,seznamovat se osobně s někým z internetu,to by taky mohl dopadnout jako někteří tady,keří se znají vosobně Hlavně by mě po takové recenzi přestala ta helma zajímat,protože se stejnejma vlastnostma se prodávají helmy mnohem hezčí,že Filousi
Myslis tu Simpsonku Bandit helmets ? Me se to libi a je to proste jedinecny, ikdyz helma stoji za picu, clovek to zkousne kdyz vypada ohodne jinak
Lihy psal:Filous psal:Billy psal:http://www.moorespeedracing.com/img/editor/Image/Homepage/bandit-helmet.png
... ...ale nejni to nic pro rozmazlený holky
a i drsňáci pod plexi lepí 4mm těsnění do oken
...prvních tejden, neš stvrdneš eště víc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:
... ...ale nejni to nic pro rozmazlený holkya i drsňáci pod plexi lepí 4mm těsnění do oken
To už zbejvá jenom aby sis začal vytírat prdel šmirglem a seš ten nejvíc nejdrsnější z nejdrsnějších
Fotka pěkná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:Lihy psal:
a i drsňáci pod plexi lepí 4mm těsnění do oken...prvních tejden, neš stvrdneš eště víc
To už zbejvá jenom aby sis začal vytírat prdel šmirglem a seš ten nejvíc nejdrsnější z nejdrsnějších
Fotka pěkná
Ti největší drsňáci si prdel neutírají vůbec
VikecB12 psal:Filous psal:Lihy psal:a i drsňáci pod plexi lepí 4mm těsnění do oken
Fotka pěkná
..fotka pěkná,ale technika na
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...prvních tejden, neš stvrdneš eště vícTo už zbejvá jenom aby sis začal vytírat prdel šmirglem a seš ten nejvíc nejdrsnější z nejdrsnějších
Fotka pěkná..fotka pěkná,ale technika na
...to bylo v rozjížďkách, finálový jízdy se myslim celkem povedli
[/IMG]
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
snowflake600 (Člen) 09.06.2011 21:12:08 Offline |
vklápěčce nevěřím...podle mě je blbost, když padneš, aby se nevyklopila, když se vyklopíš
snowflake600 psal:vklápěčce nevěřím...podle mě je blbost, když padneš, aby se nevyklopila, když se vyklopíš
Jestli je homologovaná, tak je spíš blbost aby se vyklopila. Mě se taky nevyklopila
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1