Nejsi přihlášen
holčina na plac
vím že to sem moc nepatří ALE..
počeboval bych nějakou šikulku na plac..
nevíte vo někom???
známá nebo vaše šmrksa...
je to Velká Úpa.. podrobnosti po founu..jinak ubytování na baráku a plat legálně na papíře a myslím že slušnej
holčina co tam je začala blbnout tak pude
...nikdo nevojebe Ježíše...
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2011 11:14:01 Offline |
Re: holčina na plac
jedinej ,kdo se na todle hodí je ....(ten jehož jméno nesmíme vyslovit ...ale dokáže si olíznout bradafku )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:jedinej ,kdo se na todle hodí je ....(ten jehož jméno nesmíme vyslovit ...ale dokáže si olíznout bradafku )
tak tu/toho bych rad videl
jinak za ubytko a slusnej plat, vam tam na tom place budu klidne chlastat. Ale podminkou jsou dlouhy a kratky tejdny (abych jako mohl chlastat jeste nekde jinde )
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:hlemejzd999 psal:jedinej ,kdo se na todle hodí je ....(ten jehož jméno nesmíme vyslovit ...ale dokáže si olíznout bradafku )
tak tu/toho bych rad videl
To není jednoznačně určující prvek, že jo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Borák psal:vím že to sem moc nepatří ALE..
počeboval bych nějakou šikulku na plac..
nevíte vo někom???
známá nebo vaše šmrksa...
je to Velká Úpa.. podrobnosti po founu..jinak ubytování na baráku a plat legálně na papíře a myslím že slušnej
holčina co tam je začala blbnout tak pude
Von je každej hrrr ubytovávat svoju buchtu ve tvém rajónu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
teda ty lidi maj chute si to strilet do ruky
Borák psal:Viktor : blbečku
sem hodnej
ale holčině začlo chutnat sladký a cukrový..teda perník vobvzlášt´.... asi
Tak to se ale zase musí na place pěkně votáčet,bys měl byt spokojenej jak jí to rychle jde a mohla by zvládat aji dvě-tři směny zasebou Taky si tak říkám,kdyš už se mě chce za koláčem po třeba 18ti hodinách jízdy spat,že by to chtělo něco na povzbuzení,abych těch posledních třeba 500km dojel dom
VikecB12 psal:Borák psal:Viktor : blbečku
sem hodnej
ale holčině začlo chutnat sladký a cukrový..teda perník vobvzlášt´.... asiTak to se ale zase musí na place pěkně votáčet,bys měl byt spokojenej jak jí to rychle jde a mohla by zvládat aji dvě-tři směny zasebou Taky si tak říkám,kdyš už se mě chce za koláčem po třeba 18ti hodinách jízdy spat,že by to chtělo něco na povzbuzení,abych těch posledních třeba 500km dojel dom
...ale podle AETRu se ti nemůže chtít spát, musíš bejt vyspalej dost ...leda že bys to vojebával
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:VikecB12 psal:Borák psal:Viktor : blbečku
sem hodnej
ale holčině začlo chutnat sladký a cukrový..teda perník vobvzlášt´.... asiTak to se ale zase musí na place pěkně votáčet,bys měl byt spokojenej jak jí to rychle jde a mohla by zvládat aji dvě-tři směny zasebou Taky si tak říkám,kdyš už se mě chce za koláčem po třeba 18ti hodinách jízdy spat,že by to chtělo něco na povzbuzení,abych těch posledních třeba 500km dojel dom
...ale podle AETRu se ti nemůže chtít spát, musíš bejt vyspalej dost ...leda že bys to vojebával
...to né, to si Viki nedovolí ...vobvzlášť f kindrkamijónu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:VikecB12 psal:
Tak to se ale zase musí na place pěkně votáčet,bys měl byt spokojenej jak jí to rychle jde a mohla by zvládat aji dvě-tři směny zasebou Taky si tak říkám,kdyš už se mě chce za koláčem po třeba 18ti hodinách jízdy spat,že by to chtělo něco na povzbuzení,abych těch posledních třeba 500km dojel dom...ale podle AETRu se ti nemůže chtít spát, musíš bejt vyspalej dost ...leda že bys to vojebával
...to né, to si Viki nedovolí ...vobvzlášť f kindrkamijónu
Volové dva No semtam zamnou zůstává v popelnici na německým votpočívadle počmáranej kontrolbůch,kerej se mě zrovna "nehodí" vozit ssebou a v ten moment se mě na sedadle spolijezdce voběvuje čirou náhodou novej,kde mám fůru výkonu ještě před sebou Je to šaškec a jedna velká pohádka
Ale kindrkamijón z toho mám,to zase jó,bufík,lůžko 183x80cm za sedadlama,měnič na 220V,jenom ta vysílačka zatím schází Už jenom vychytat to,abych se nevracel každejch 100 000km dom na špagátě,nebo na hengru a bude to dobrý
VikecB12 psal:Filous psal:osiris psal:
...ale podle AETRu se ti nemůže chtít spát, musíš bejt vyspalej dost ...leda že bys to vojebával...to né, to si Viki nedovolí ...vobvzlášť f kindrkamijónu
Volové dva No semtam zamnou zůstává v popelnici na německým votpočívadle počmáranej kontrolbůch,kerej se mě zrovna "nehodí" vozit ssebou a v ten moment se mě na sedadle spolijezdce voběvuje čirou náhodou novej,kde mám fůru výkonu ještě před sebou Je to šaškec a jedna velká pohádka
Ale kindrkamijón z toho mám,to zase jó,bufík,lůžko 183x80cm za sedadlama,měnič na 220V,jenom ta vysílačka zatím schází Už jenom vychytat to,abych se nevracel každejch 100 000km dom na špagátě,nebo na hengru a bude to dobrý
...dybys chtěl vysíladlo, tag se mi jeden President i s anténou válí v regále
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...to né, to si Viki nedovolí ...vobvzlášť f kindrkamijónuVolové dva No semtam zamnou zůstává v popelnici na německým votpočívadle počmáranej kontrolbůch,kerej se mě zrovna "nehodí" vozit ssebou a v ten moment se mě na sedadle spolijezdce voběvuje čirou náhodou novej,kde mám fůru výkonu ještě před sebou Je to šaškec a jedna velká pohádka
Ale kindrkamijón z toho mám,to zase jó,bufík,lůžko 183x80cm za sedadlama,měnič na 220V,jenom ta vysílačka zatím schází Už jenom vychytat to,abych se nevracel každejch 100 000km dom na špagátě,nebo na hengru a bude to dobrý...dybys chtěl vysíladlo, tag se mi jeden President i s anténou válí v regále
Tak se pak nějak domluvíme,zatím bez ní dokážu žít,ale jak pojedu na nějakou akci tvojim směrem tak se vozvu a upečeme to
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:
Ale kindrkamijón z toho mám,to zase jó,bufík,lůžko 183x80cm za sedadlama,měnič na 220V,jenom ta vysílačka zatím schází Už jenom vychytat to,abych se nevracel každejch 100 000km dom na špagátě,nebo na hengru a bude to dobrý...dybys chtěl vysíladlo, tag se mi jeden President i s anténou válí v regále
Tak se pak nějak domluvíme,zatím bez ní dokážu žít,ale jak pojedu na nějakou akci tvojim směrem tak se vozvu a upečeme to
...žádnej trabl, to se neskazí
No ja bych ti tam poslal svoji starou , ale nevim co je to ta "smrksa " ,Stycek Gogl nasel jenom par vodkazu Npr. Mazlivý Šmrksa čeká na hezký domov : No a strara je sic extremne pracovita , ale taky extremne tahava , tak nevim , jesli mas i pojistku proti neplanovymu poceti
Borák psal:anténu si strčte doprdele
chci pěknou šmrksu na plac
a šikofnou
nooo chlastat šikovně umím, na place ti taky klidně zatancuju a šmrksovní se pokusím být, chcete mě?
kuwa bando nikdo vo žádnej neví???
ty jo by pracovala u Boráka ..už to samo vo sobě je BOMBA
penízky slušný ,bydlení a strava grátis
f zimě sjezdofka hned u huby a zadara
peníze pěkně na pásce žádný ...pět na papíře a zbytek bokem
může se mnou večer chodit do vířifky
samý pozitiva
...nikdo nevojebe Ježíše...
Stránky: 1