Nejsi přihlášen
MOTOKUFR (jaký?)
Ahoj,neznáte tenhle motokufr?Je mi jasný že za málo peněz bude málo muziky,ale zase nechci tisícovku vyhodit jen tak,kdyby bylo po mim tak já kufr nepotřebuju,ale ta pani co se mnou jezdí po něm touží.Tak že mě zajímá kvalita zpracování,jestli do nej neteče,atd...díky za názory
http://ld-styl.mimishop.cz/detail.php?zbozi=3185618
Editoval osiris (09.06.2011 17:46:14)
Re: MOTOKUFR (jaký?)
...věz, že laciný kufry praskaj, teče do nich a kvalita zpracování je bídná
...chceš-li něco co drží a vydrží, musíš koukat po givi, kappa, nayka (sestupně), to sebou nese vyšší cenu než ten litr
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2011 20:34:26 Offline |
normálně bych se ho nebál...zatim drží ...i ve 180...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2011 20:52:39 Offline |
corimec psal:hlemejzd999 psal:normálně bych se ho nebál...zatim drží ...i ve 180...
a jak dlouho ho máš?kolik kilo do něj dáváš a co voda?
asi dva měsíce ... ...dávám do něj nejvíc 8kg (možná se dá i víc ,ale to sem nevez)...a voda ? ..ta se v něm dá taky vozit ...no ještě jsem ho neotestoval ve vodě
No já se s nim rozhodně do Alp nechystám,možná že by opravdu stačil.Do tedka mi vyhovoval jen válec,když jsem jel nekam na víkend,jenže manželka mě tlačí do kufru aby měla větší pohodlí na vyjíždkách a mohla vozit sebou víc krámů,tak že na to abych ji jen zavřel hubu by tenhle moh vyhovovat
hlemejzd999 (Člen) 09.06.2011 22:07:51 Offline |
corimec psal:No já se s nim rozhodně do Alp nechystám,možná že by opravdu stačil.Do tedka mi vyhovoval jen válec,když jsem jel nekam na víkend,jenže manželka mě tlačí do kufru aby měla větší pohodlí na vyjíždkách a mohla vozit sebou víc krámů,tak že na to abych ji jen zavřel hubu by tenhle moh vyhovovat
tak to je přesně pro tebe ..já jí ho taky koupil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 00548k.jpg
zzzmrzlinar (Člen) 09.06.2011 22:22:57 Offline |
CORIMEC - měl jsem ho asi rok a půl než jsem ho prodal s motorkou
neteklo do něj, aspoň při běžným dešti ne, nějaká megasprcha mě minula
neprasknul mi, a kratší vzdálenosti jsem do něj sypal klidně 15 kil
na plotně rachotil, musel jsem ho tehdy trochu vypodložit
hnusnej byl jak cyp, celý to černý je za chvíli takový vyšisovaný stejně jako ten červenej plast vedle vodrazky, jediný co nevybledlo je ta vodrazka.
dal jsem za něj asi litr, bůra na givi jsem tenkrát neměl tak tohle bylo akceptábl, jak říkáš za málo peněz málo muziky, ale dalo se.
Honzik8719 (Člen) 10.06.2011 08:59:15 Offline |
plazivcův kufr dostal při cestách zabrat víc jak 8 kilo a vždy vydržel i ten zobáček a to jsm ho kolikrát zavíral dost na těsno...a voda se mě do něj taky nikdá nedostala,takže za mě za litr na aukru a fertig
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2011 10:14:23 Offline |
Honzik8719 psal:plazivcův kufr dostal při cestách zabrat víc jak 8 kilo a vždy vydržel i ten zobáček a to jsm ho kolikrát zavíral dost na těsno...
hele to mi ani neřikej ! ...takhle ho ničit ...ještě ,že je už u mě chudáček...aspoň si voddechne...von byl u tebe určitě stejně nespokojenej ...se mnou bude jezdit hezky pomalu a prázdnej
Stránky: 1