Nejsi přihlášen
Prasklý držák padáku,
při bližším ohledání jsem zjistil, že mám prasklý držák padáku na levé straně motky (na obr. v červeném kroužku). Nejsem si vědom, že bych s tím do něčeho zásadně vrazil a tak se ptám, ti co mají na motce podobné zařízení, narazili jste na podobný problém? Že by nějaké předpětí, při kterém držáček praskl? Poslední dotaz se týká sehnání tohoto dílu, nepovaluje se to někomu v garáži, měl bych pro to využití
Re: Prasklý držák padáku,
lan psal:samy od sebea co potom dělaj až se natáhneš
spustě lidí se válí tůty padáky v regálu, protože s nima škrtali....
...určitě se jich rádi zbaví např.: Kim, nety, Ondráš....
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2011 11:45:15 Offline |
nátáhnou se vedle tebe a budete si povídat ...můžete si k tomu otevřít třeba ...prostě pohoda....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:lan psal:samy od sebea co potom dělaj až se natáhneš
nátáhnou se vedle tebe a budete si povídat ...můžete si k tomu otevřít třeba ...prostě pohoda....
a bude pohodička
http://www.youtube.com/watch?v=1tun2c6T-Mg
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2011 21:41:40 Offline |
no při pádu se většinou rozpadnou...teda pokud neupadneš ze stojánku kup si givi co měl třeba Progear pokud chceš funkční trubky.. jinak hříbky.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 12.06.2011 22:06:46 Offline |
hříbky...tohle do šrotu
faitík psal:spustě lidí se válí tůty padáky v regálu, protože s nima škrtali....
...určitě se jich rádi zbaví např.: Kim, nety, Ondráš....
Přesně tak...
Vyhodit a fotky s nima zničit. Jsou to padáky, který škrtaj dřív než stupačka. A všichni tady ti potvrdí, že je lepší brousit stupačku než nečekaně dostat hybu od toho padáku.
Budeš tam mít za chvíli to samé. V lepším případě to ustojíš v horším s tím lehneš. Prostě to vyhoď.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:faitík psal:spustě lidí se válí tůty padáky v regálu, protože s nima škrtali....
...určitě se jich rádi zbaví např.: Kim, nety, Ondráš....Přesně tak...
Vyhodit a fotky s nima zničit. Jsou to padáky, který škrtaj dřív než stupačka. A všichni tady ti potvrdí, že je lepší brousit stupačku než nečekaně dostat hybu od toho padáku.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00175.jpg
Budeš tam mít za chvíli to samé. V lepším případě to ustojíš v horším s tím lehneš. Prostě to vyhoď.
Oni asi škrtaj všechny trubkový ne? V pátek jsem to zkusil z origo trubkáčema od suzuki v Sosně, je to dost nepříjemný a to skoro nevyčuhujou. Na okruh jsou lepší hríbky, vo tom žádná.
Pro nás rekreační mrcase to stačí...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Oni asi škrtaj všechny trubkový ne? V pátek jsem to zkusil z origo trubkáčema od suzuki v Sosně, je to dost nepříjemný a to skoro nevyčuhujou. Na okruh jsou lepší hríbky, vo tom žádná.
Pro nás rekreační mrcase to stačí...
Progear má trubky a ty neškrtaj.
Rekreační... To si říkáš, než škrtneš prvně a věř, že to s těma Fehlingama jde i na normální silnici a nemusíš jet ani moc ostře.
Ondráš psal:PFremer psal:Oni asi škrtaj všechny trubkový ne? V pátek jsem to zkusil z origo trubkáčema od suzuki v Sosně, je to dost nepříjemný a to skoro nevyčuhujou. Na okruh jsou lepší hríbky, vo tom žádná.
Pro nás rekreační mrcase to stačí...Progear má trubky a ty neškrtaj.
Rekreační... To si říkáš, než škrtneš prvně a věř, že to s těma Fehlingama jde i na normální silnici a nemusíš jet ani moc ostře.
Než škrtly, tak už mi stupna pěkně svírala nohu, vlastně jsem je ani neškrt, spíš se vobrousily cca na 10cm ploše. Takže dělaný jsou dobře...myslim, takže tě to nenadhodí stranou, ale už si žekneš, kurva, asi je něco špatně a srovnáš to.( To víš, moje první pořádný dření stupašky... asi z toho jak jsem vzrušenej budu muset na hajzlík.)
Když jsem kupoval padáky, taky jsem se na ty Fehlingy koukal, moc mě ale ty bambule na motoru neseděly...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 14.06.2011 21:35:21 Offline |
...nenechaj si poradit nenechaj si poradit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Na jednu stranu budeš šťastnej, že ti ty padáky něco zachránily (otázka je co až v tom sváru zase prdnou).
Na druhou stranu budeš nasranej, protože kdybys je tam neměl, tak by ses třeba nevyflákal.
Asi budeš chtít, aby se ti ohlásil někdo, kdo se kvůli nim vyflákal. Nebude to nikdo, protože po první škrtnutí je všichni dali pryč.
Ale třeba budeš první.
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2011 23:57:08 Offline |
Ondráš psal:Na jednu stranu budeš šťastnej, že ti ty padáky něco zachránily (otázka je co až v tom sváru zase prdnou).
Na druhou stranu budeš nasranej, protože kdybys je tam neměl, tak by ses třeba nevyflákal.
Asi budeš chtít, aby se ti ohlásil někdo, kdo se kvůli nim vyflákal. Nebude to nikdo, protože po první škrtnutí je všichni dali pryč.
Ale třeba budeš první.
dal jsem je pryč ještě před škrtnutím,protože sou hnusný ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 10.07.2011 11:25:15 Offline |
VikecB12 psal:hide psal:Nemáte je někdo na prodej? Na 12ku?
Já to nechápu,tady milijón lidí co je mělo na ně nadává,věčina je hodila do hajzlu,protože sou k hovnu a ty si to chceš pořídit
porád dokola nedaj a nedaj a nedaj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1