![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: Bandit 1250 S - r.v.09(voda) /zadní pneu
ja na origináli 4500 a bolo po nej, potom BT016 a tá vydržala cca 7500km a teraz Dunlop sportmax sportsmart ... mám na nej 9000 a ešte je stále do pohody a páči sa mi, že aj dobre drží v zákrutách ...
Suzuki Bandit 1250SA
Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
přidáváš vůbec plyn??? nebo jen zkopce na neutrál?jezdil sem M1 a ta mizela před očima...
dal sem letos novou sadu qualifajrů, mám na nich najeto něco přes 3tis a sem z nich rozpačitý... zadek při troše dobré vůle tu pětku odjede... ale předek je v PIČI! hotová střecha...
nemyslím si že bych byl kretén co jezdí plyn-brzda... plynulost je mojí doménou:)
ono totiž gdyž jedu plynule tak mi to žere 4,5l/100km ha tak a ted do měže vám ty bandasky žerou víc
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
přidáváš vůbec plyn??? nebo jen zkopce na neutrál?jezdil sem M1 a ta mizela před očima...
dal sem letos novou sadu qualifajrů, mám na nich najeto něco přes 3tis a sem z nich rozpačitý... zadek při troše dobré vůle tu pětku odjede... ale předek je v PIČI! hotová střecha...
nemyslím si že bych byl kretén co jezdí plyn-brzda... plynulost je mojí doménou:)
ono totiž gdyž jedu plynule tak mi to žere 4,5l/100km ha tak a ted do měže vám ty bandasky žerou víc
...se nedif, že ti to nežere, dyš krmíš vo válec míň
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Progear 650 (Člen) 13.06.2011 08:31:17 Offline |
tomasNJ psal:Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
Však já to říkám pořád, mrdal zůstane mrdalem...
K tématu: Pirelka Angel ST krásně drží, ale na to, že je to ST, tak mi přijde, že moc nedá, ale to se nikdy nedozvím, pač na Báčku skoro nejezdim...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
covece mam tam M5, du ji dneska vymenit, pac necelejch 5 tisic a kouka ven platni
navic se dlouho zahrejva a rada klouze.
uz ji nikdy nechci ani videt.
...sam mezi jebkarema...
Po sobotních cca 80 km v dešti (z toho část po dálnici) mě docela potěšily M3. Mam je tam tak 2000 celkově odhaduju na nějakých 7-8 max.
Škoda, že už nejsou ty RaceAtacky co tenkrát prodával Inkviz. Za ty prachy bych nejezdil nic jinýho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Marián psal:Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
covece mam tam M5, du ji dneska vymenit, pac necelejch 5 tisic a kouka ven platni
uz ji nikdy nechci ani videt.
čoveče,jezdím na ní a přijde mi gut.. a to tu ráno bejvá fakt kosa
a ještě se mi nestalo,že by byla nějaká klouzavá za studena.
Výdrž bude max. tak těch pět,jaks psal,mám tři a je poměrně ojetá..
...a bude hůř!
karlos100 psal:Marián psal:Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
uz ji nikdy nechci ani videt.čoveče,jezdím na ní a přijde mi gut.. a to tu ráno bejvá fakt kosa
se nediv když vozíš pořád batoh Jauvajs
Bandit 4EVER!!!
karlos100 psal:Marián psal:Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
uz ji nikdy nechci ani videt.čoveče,jezdím na ní a přijde mi gut.. a to tu ráno bejvá fakt kosa
tak cekej za chvili draty
...sam mezi jebkarema...
barynek psal:karlos100 psal:Marián psal:
Výdrž bude max. tak těch pět,jaks psal,mám tři a je poměrně ojetá..se nediv když vozíš pořád batoh
Jauvajs
no jo,ty chytráku nezapomeň si cvičit "Ano"
ať tam v sobotu nekoktáš
...a bude hůř!
jdu sundat poslední rejsatak 4500km totál, sice bych ho moh u Barynka zapálit, ale neměl bych na čem odjet domu. Nazuju tam letitej Dragon slick aby byla na svarbě nějaká prdel a pak už tam přijdou Corsa III volítaný z okruhu na středu jako nový
k těm M5 a Sportmax a BT-16 já nevím, mě to přijde jako píčovina jestli to vydrží pět jako superekstrahájtech mnohosměs turistika tak na těch rejsovech žvejkách dám jenom o pětset míň, a netrápím se jestli je už ohřátá apod.
Strýcfajtr !!!
![]() |
Banditatom (Člen) 13.06.2011 20:05:11 Offline |
Progear 650 psal:tomasNJ psal:Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
K tématu: Pirelka Angel ST krásně drží, ale na to, že je to ST, tak mi přijde, že moc nedá, ale to se nikdy nedozvím, pač na Báčku skoro nejezdim...
jj taky jsem je dal a feliká spokojenost ale to mi mrdalové.... 3000km a zmizeli mě zatím jen ty nesmysle co tam jako jsou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Progear 650 psal:tomasNJ psal:
K tématu: Pirelka Angel ST krásně drží, ale na to, že je to ST, tak mi přijde, že moc nedá, ale to se nikdy nedozvím, pač na Báčku skoro nejezdim...jj taky jsem je dal a feliká spokojenost ale to mi mrdalové....
3000km a zmizeli mě zatím jen ty nesmysle co tam jako jsou
nesmis se bat otocit tim heblatkem na prave ruce, pak to bude jinak ubejvat
No, já asi nějak divně tahám za plyn nebo co, ale zase mám gumu KO.
Byla to stará Dunlopka 220ST, dal jsem na ni 4500km (úplně stejně jako na předchozí Conti Road Attack 2). Nejvíc mi na 1250 vydržel Angel a to 6800km.
Vše jetý jen na kontrolní body, na plátno nejedu .
Na předku mám DUNLOP Sportmax Roadsmart, mají 8000 a ještě tak ticku dají.
Asi je to fakt tím, že jedu 80% ve dvou... navíc, z toho je ještě třetina s plnou polní..
Takže zase změna, asi dám DUNLOP Sportmax Roadsmart.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Zkušenosti - sada CONTI ROAD ATTACK 2
zadní CONTI ROAD ATTACK 2 180/55/ZR17 M/C 73W - 10.5.2010 - 16.5.2011 - 12 600 km - na dráty
přední CONTI ROAD ATTACK 2 120/70/ZR17 M/C 58W - 25.8.2010 - 6.9.2011 - 15 800 km - odskákaná ( asi od brždění v zatáčkách )
Polovinu km ve dvou.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Zkušenosti - sada CONTI ROAD ATTACK 2
zadní CONTI ROAD ATTACK 2 180/55/ZR17 M/C 73W - 10.5.2010 - 16.5.2011 - 12 600 km - na dráty
přední CONTI ROAD ATTACK 2 120/70/ZR17 M/C 58W - 25.8.2010 - 6.9.2011 - 15 800 km - odskákaná ( asi od brždění v zatáčkách )
Polovinu km ve dvou.
Tak to je hodně slušný
Ondráš psal:Po sobotních cca 80 km v dešti (z toho část po dálnici) mě docela potěšily M3. Mam je tam tak 2000 celkově odhaduju na nějakých 7-8 max.
Škoda, že už nejsou ty RaceAtacky co tenkrát prodával Inkviz. Za ty prachy bych nejezdil nic jinýho.
Mám jí vzadu (nebo spíš měl) a je to výborná guma, fakt spokojenost.
Dala necelejch 8 tis. a je na jednom místě na plátno.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Bedřich psal:2 Banda .. na B1250 dát 12tis na zadku nechápu.... taháš trochu?
Já??? já jezdim roadsmart(viz. výše) jak jsem psal,že na nich mám 7tis a 3-4 že daj.Tak je nedaj,maj 8 a vidím to tak na litr.Ke konci mizí ňák kurva rychlejc.12 psal bolek vo roudatakách 2
já najel na B12 Dunlop sportmax roadsmart na zadku 11.000 a na předku 16.000 a ješttě tam něco bylo, rozhodně nedojíždím až na plátno. předek byl poskákanej, ale byla škoda ho měnit po 11 se zadkem. su spokojenej, tak že sem to obul znova. zadek vydržel 2 sezóny a předek 3
GSX 1400 K7
![]() |
Banditatom (Člen) 07.09.2011 19:25:55 Offline |
Bedřich psal:2 Banda .. na B1250 dát 12tis na zadku nechápu.... taháš trochu?
sice trochu mímo mísu ale taky hledím... sic ne na B12,5 sic jiná guma ale 6000km a vypadá na pár vyjížděk
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 psal:tomasNJ psal:Jaster psal:já na metzeler sportec m3 zadek 10000km, a měla 1,4mm. předek tam pořád mám, ten už bude mít 13000km a ještě tam je tak 1,9mm
mam Angela, cca. 8.000 (4.000 s třema kuframa), tak čtyřku ještě daj
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Stránky: 1