Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 20.06.2011 19:14:52 Offline |
Re: autolekarna
motorkáři maj podle medii místo lékárny vozit černej igelitovej pytel a 10 000kč pro havrany
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sandman psal:Banditatom psal:motorkáři maj podle medii místo lékárny vozit černej igelitovej pytel a 10 000kč pro havrany
Občas by se ještě hodila lopatka a smetáček
no fuj ty , že se nestydíš
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 27.06.2011 20:09:25 Offline |
libac22 psal:Sandman psal:Banditatom psal:motorkáři maj podle medii místo lékárny vozit černej igelitovej pytel a 10 000kč pro havrany
Občas by se ještě hodila lopatka a smetáček
no fuj ty , že se nestydíš
někdy stačí i wapka
Banditatom psal:libac22 psal:Sandman psal:
Občas by se ještě hodila lopatka a smetáčekno fuj ty , že se nestydíš
někdy stačí i wapka
další vocas
jako myslíš ž kuli někomu sebou budou vozit hasiči wapku ?
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:další vocas
V autech, které jezdí k nehodám mají nádrž na vodu (ne moc velkou) a čerpadlo, které tam mají umí udělat dostatečný tlak. Na to umytí silnice by to stačilo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:libac22 psal:další vocas
jako myslíš ž kuli někomu sebou budou vozit hasiči wapku ?V autech, které jezdí k nehodám mají nádrž na vodu (ne moc velkou) a čerpadlo, které tam mají umí udělat dostatečný tlak. Na to umytí silnice by to stačilo.
aspon že jsou připravený se o člověka postarat , teda o to co zustalo . na to musí bejt žaludek
Ondráš psal:libac22 psal:aspon že jsou připravený se o člověka postarat , teda o to co zustalo . na to musí bejt žaludek
Je to podle mě o zvyku...
tak jasný , někdo to dělat musí a je to taky zpusou jak si zvednout adrenalím
Banditatom (Člen) 30.06.2011 10:14:03 Offline |
4Fun.cz psal:A v lídlu pak špekáčky v akci.
houno vod pondělka maj v akci plafky
libac22 psal:Banditatom psal:libac22 psal:
no fuj ty , že se nestydíšněkdy stačí i wapka
další vocas
Na co wapka? Moc drahé. Stačík, když kromě olejové skvrny zasypeš aj to krvavou šmouhu a pak jen úhledně zameteš do plastového pytle
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:libac22 psal:Banditatom psal:
někdy stačí i wapkadalší vocas
jako myslíš ž kuli někomu sebou budou vozit hasiči wapku ?Na co wapka? Moc drahé. Stačík, když kromě olejové skvrny zasypeš aj to krvavou šmouhu a pak jen úhledně zameteš do plastového pytle
jj na foto to tak bejvá maš recht
Stránky: 1