Nejsi přihlášen
šířka pne
zdarec mam 6tku rok 96. mužete mi nekdo poradit jake pneu sa da dat na tuhle motorku myslim rozmerove.. bo jak se divam třeba na akčni ceny 2 pneu tak nikde nemaji ten rozmer co ma byt original.. tak jaka šiřka tam jde maximlane dat a jak se to chova diky moc za rady
Re: šířka pne
No ja mam na zadku misto 150 , 160 , zadnej trabl s tim na stk nebyl , ani si toho nevsimli , otazka je co pojistovna pri nehode No v nejhorsim prehodim zadni kolo nez prijde likvidator Na predku bych nechal ten rozmer co tam ma byt , vod Kojaksro , je za dobrou cenu Jinak si myslim , ze tam ta 160 byla od vyroby taky , pac zadni rafek je 3.5 palcovej , takze nevim proc je ve velkym technicaku 150 guma Asi davali neco jinyho na masiny v Cr , a v Raichu taky neco jinyho.
deny1234 psal:No ja mam na zadku misto 150 , 160 , zadnej trabl s tim na stk nebyl , ani si toho nevsimli , otazka je co pojistovna pri nehode No v nejhorsim prehodim zadni kolo nez prijde likvidator Na predku bych nechal ten rozmer co tam ma byt , vod Kojaksro , je za dobrou cenu Jinak si myslim , ze tam ta 160 byla od vyroby taky , pac zadni rafek je 3.5 palcovej , takze nevim proc je ve velkym technicaku 150 guma Asi davali neco jinyho na masiny v Cr , a v Raichu taky neco jinyho.
Ale nee, na starejch B6 jsou na všech 150
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 20.06.2011 19:25:03 Offline |
Inženýrek psal:deny1234 psal:No ja mam na zadku misto 150 , 160 , zadnej trabl s tim na stk nebyl , ani si toho nevsimli , otazka je co pojistovna pri nehode No v nejhorsim prehodim zadni kolo nez prijde likvidator Na predku bych nechal ten rozmer co tam ma byt , vod Kojaksro , je za dobrou cenu Jinak si myslim , ze tam ta 160 byla od vyroby taky , pac zadni rafek je 3.5 palcovej , takze nevim proc je ve velkym technicaku 150 guma Asi davali neco jinyho na masiny v Cr , a v Raichu taky neco jinyho.
podle fotky v profilu, nemá podle mě originál ráfky...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 20.06.2011 19:38:33 Offline |
giff psal:maam original rafky... chtěl jsem vedet jestli to rřebas i nejak zmeni vlastnosti.. a muzu mit dopředu 125 80 je to blbost to tam davat?
to nebylo na tebe a jo je...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Taky se snažím na všem šetřit, ale kdyby jsi měl za dobrou cenu bantam vot kolečka a ten by jsi tam napasoval, tak by jsi na tom chtěl jezdit?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
WenzelB6 psal:110 vpředu , 150 vzadu. dával jsem taky 120 a 160 a houby sem poznal.
Nakonec tam mam co tam patří a nespeckujulu
maj recht... prd pozná a ve 120/160 je lepší výběr a pokud nemá osobní problém s tím, že to tam nepatří tak hurá do toho
Strýcfajtr !!!
Banditatom psal:Inženýrek psal:deny1234 psal:No ja mam na zadku misto 150 , 160 , zadnej trabl s tim na stk nebyl , ani si toho nevsimli , otazka je co pojistovna pri nehode No v nejhorsim prehodim zadni kolo nez prijde likvidator Na predku bych nechal ten rozmer co tam ma byt , vod Kojaksro , je za dobrou cenu Jinak si myslim , ze tam ta 160 byla od vyroby taky , pac zadni rafek je 3.5 palcovej , takze nevim proc je ve velkym technicaku 150 guma Asi davali neco jinyho na masiny v Cr , a v Raichu taky neco jinyho.
podle fotky v profilu, nemá podle mě originál ráfky...
Ale dyt uz kecam z chlastu Samo ze mam zadni rafek 4.5 palce , byl jsem se na to divat f garage .Aspon sem pri tom vohledavani zjistil , ze muj ladak Shark ma homologaci jsem to dotedka nevedel , tak to hus jim nic na STK davat nebudu
Tak to jsem dam znovu
Historie
http://suzukibandit.cz/view.php?nazevcl … 2007050002
B6 95-2000
http://suzukibandit.cz/storage/20070522 … 0_N_95.jpg
B6 2000-2005
http://suzukibandit.cz/storage/20070522 … 00N_00.jpg
Snad bude pochopeno
Vzdy muze byt hur :-)
Je blbost na ten úzký přední ráfek u staré 6-ky (u nové je širší) dávat víc jak 110 - guma se "zavře" . No a prej kobminace 110 a 160 taky nejni ideální - z důvodu nějakejch křivek , mi řikali staří praktici. Voni ti inžinýři z Hamatsu nebudou žádní trotli, když vymysleli 110/150
giff psal:čau jo ja vím co mám mít obuto a chtěl jsem vedet jake rozmeru tam muzu dat když maji nekde zvyhodnene sety tak tam tyhle rozmery nejsou
.....stačí napsat, já Ti nějaký zvýhodněný se udělám.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1