Nejsi přihlášen
Nesnáším dědky....arogance světu vládne
Tož jsme s Datlem vytočení na ultimum.
Po čtyřech měsících po havárce jsme dospěli k výsledku že Datel svítil. Úspěch. Aspoň něco potvrzeno.
Výsledek znaleckého posudku o rychlosti technici ještě neposlali. Musíme jen doufat že technici nejsou před vánocemi příliš znaveni a spočítají vše v náš prospěch.
Děda stále tvrdí že Datel jel 200 km/hod, a proto to ho neviděl.
NA pojišťovně na nás serou a plnění nám pošlou až bude rozsudek soudu. Jak jinak podnikatelská... Zkrátka lekgrace. Vypadá to na zmeškanou sezónu 2007.
Ještě že jsou slušní lidé a máme svědka v náš prospěch. To by to mohlo urychlit.
Jináč to chce pevné nervy....takže na zdraví...nesnáším dědky na cestách.
Bandit
Re: Nesnáším dědky....arogance světu vládne
Nechci strašit ale já dopadl tak že když mě tenkrát sejmula s R1 z vedlejší jedna magistra,dojeli policajti = paní to je vaše vina,sepsání a odjezd,na okrese to samý ale se furt odvolávala a odvolávala,najednou to byl rok a řekli mě "sorry ale do roka nebyla nehoda vyřešena takže
No škoda R1 + to ostatní 250tis. a furt je ještě nemám páč sem dal žalobu a čekám a čekám ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Tr.čin?
No nevím jak je to přesně §,vím něco vo tom že když marodím dýl než 7 dní atd.
No magistra se odvolávala tak já zatím marodil - (nechopenka 306 dní) takže fčil je to na státním zastupitelsví = žaloba náhrada škody + ublížení na zdraví
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Slugi nejsem právník. Od začátku je to však vedeno a šetřeno jako trestný čin ublížení na zdraví. Vzhledem k tomu že děda odmítá odpovědnost za cokoliv, tak to půjde automaticky k soudu.
Pro přestupek platí doba projednání 1 rok. Pro trestný čin ale ne. NEbo o tom nevím. No asi to ještě probereme s právníkem...pro jistotu.
Nevím co jsi měl přesně za případ. A kdy jsi havaroval. My už jedeme podle nového zákona od 1.7.2006. Ty asi ještě podle starého, kdy ublížení na zdraví nebylo trestným činem. Teda myslím.
Od 1.7.2006 je ublížení na zdraví trestným činem a sazba pro dědu může být až 5let.
Po těch problémech co děda dělá jsme už pomstychtivý a půjdeme dědkovi po krku. Žádné podmínečné odložení....
Hele Loser. Momentálně jedeme na doraz...
Jezdit se zasej bude ... a už celá rodinka na motkách (plechovka se nechá doma)...jen vydržet a dotáhnout to do konce....všechno bude...kdo si počká ten se dočká.
Inu na každého jednou dojde..... kluci jedni bandití....
Datel,Pola - Držim palce,ať to dobře dopadne a do jara.Ja mam podobnyho dědka doma,kdo jede vic jak 50km taj jede jak k vohni a min.200.jsou na zabiti,někdy bych nejradši zavolal chlupaty ať mu seberou papiry.Protože je nebezpečnej všem kolem.
Jo dyby šlo připočitat na škodě uroky z prodleni....to by byla poto sranda že dědek zdržuje! Bohužel to nejde.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Datel psal:Jen poopravím rychlost............220Km/h
jasně kdyby někde slišel,že je možný jet 600 km/h tak bude tvrdit,že si jel tak rychle. ať to dobře dopadne
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Seru na něho! Co mě nevyplatí pojišťovna, to budu vymáhat po něm! Ohledy na stáří jdou stranou
Evidentně mi neměl v úmyslu poskytnout ani první pomoc. Obžaloba se rozšíří
Má co chtěl!
Akorát se to potáhne a on se bude do nekonečna odvolávat
Toť náš skvělý soudní systém
to je fakt,akorád jestli si to nechá ten starej kloboukář vysvětlit,no ale až pak dojde na konec soudu a to dojde,protože ty starší ročníky jsou k obalkám k soudu ještě obezřetní,tak ho trefí při úhradě všech soudních poplatků,si to asi neuvědomuje
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Mluvíte o něm jako o dědovi? Já bych řek minimálně dědek jeden zasranej. Chcípák. Taky bych mu řekl pár slov mezi čtyřma očima, asi něco v tom smyslu, že ať to dopadne jak chce tak ať si sjedná trvalý lůžko na oddělení dlouhodobě nemocných a ještě bych hajzlovi flusnul do ksichtu. Svině. To snad neni ani možný. Zažívali jsme to samí. Táta s mamčou jeli po hlavní, z vedeljší, kde navíc byla stopka, pruhy a bůhví co ještě se přiřítil kretén, ani nespomalil, táta ho nakouřil do boku, auto jeho vejpůl, naši málem umřeli. Zmrd byl ožralej jak slíva, jeho spolujezdkyně-prostitutka mu ho čudila za jízdy, taktéž jak slíva. Chcípák měl otevřenou lebku, ale přežil v pohodě, ona taky. Řekli by jste to je jasnej případ. Hovno! Pámn měl známí u policajtů a snažili se tátovi přišít vysokou rychlost. Kurva nebyla uvedena ani v protokolu. Máma s komplikovanou zlomeninou ruky má částečný invalidní důchod. Naši se s nimi soudili o odškodnění, protože zmrd se cejtil velmi dotčenej a jeho manželka to samí. Ještě nám telefonovala, ne jestli jsou zdraví a že jim to je třeba líto, prej že to přeháníme a fintíme.
Zlomit mu páteř a vytrhnout z těla dobytkovi. A dědkovi taky. Hajzl
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Sorry za chyby, vzteky nevidim. A Podnikatelská pojišťovna je taktéž ksindl, co nemá obdoby Upřímnou soustrast
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Datel psal:Seru na něho! Co mě nevyplatí pojišťovna, to budu vymáhat po něm! Ohledy na stáří jdou stranou
Evidentně mi neměl v úmyslu poskytnout ani první pomoc. Obžaloba se rozšíří
Má co chtěl!
Akorát se to potáhne a on se bude do nekonečna odvolávat
Toť náš skvělý soudní systém
Datel:máš pravdu ten system je na
Dědek se šprajcuje a nikdo s tím nehne
Hlavně zdravíčko a ono to nakonec dopadne dobře
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
jirka silver (Člen) 28.12.2006 07:10:15 Offline |
Rebel já to měl doma taky.Nechtěl vrátit řidičák tak jsem začal vyndavat svíčky,vadný kabel, no znechutil jsem mu to.
Vypustit gumy a svést to na vandaly všechno je lepší než ho nechat ohrožovat sebe a své okolí.
Najdete nás na každém kilometru
Jirka Silver to řešim tak že že ho vozim.Naštěsti je nejradši doma,akorat musim pravidelně doplnovat bedny s pivem.Jinej pruser je že ma jit na jaře do statku jezdit brigadně s traktorem.Když maji vic prace tak berou duchodce na brigadu.
Budu muset dat řeč s předsedou.Ten fakt za volant nemuže.je to na
Navic se citi děsně dotčenej....
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Stránky: 1