Nejsi přihlášen
Re: NGK nebo DENSO?
Diego1000 psal:Zdravím,
jaký je rozdíl mezi svíčkami DENSO U27ETR a NGK CR9EK? Obě jsou schválené pro Bandita,ale DENSO je o 50 Kč dražší. Platím za lepší kvalitu nebo lepší značku?
Díky za vaše odpovědi pánové
Denso je dražší? si pamatuju že tu kelly nebo kdo kdysi kupoval denso na b12 protože byly právě levnější než NGK...no jo 2012 se blíží všechno je naruby
Koldan psal:do plnotučné možeš klíďo dat NGK D9EA. Kojak je měl za dobrů cenu, jedna kolem 80 Kč
Jo. Ty jsem tam dal místo Densa, které tam byly před tím. Tři z nich jsou v pohodě. Jedna se nějak posrala (ulila), tak jsem tam místo ní dal to staré Denso a šlape to zase v klidu.
Nevím... Všichni tu říkají, že když uleješ svíce, tak je můžeš vyhodit. Myslím, že ty Densa jsem "ulejval" stejně jako ty NGK, ale vydržely tam po celou dobu co jsem je tam měl (2 nebo 3 roky). Stačilo jen vždycky osušit. Ta NGKčková se "ulila" snad jednou a šla pryč. Fakt je, že to Denso bylo dvoujiskřišťové a stála 250,-, ty NGK od Kojaka byly za 80,-. Třeba jsem jen narazil na blbej kus. Když si vezmu, kolikrát jsem ulil svíčku na pinckovi a vystačil jsem si všechny roky se 2 svíčkama... Asi jsem je neulil dostatečně.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan psal:do plnotučné možeš klíďo dat NGK D9EA. Kojak je měl za dobrů cenu, jedna kolem 80 Kč
Do polotučné se taky hodí??? Nebo cobych tam mohl dát s cenou tak do kilča za kus?
...když to nechceš dělat silou vem si větší kladivo!!!
Pepé psal:Koldan psal:do plnotučné možeš klíďo dat NGK D9EA. Kojak je měl za dobrů cenu, jedna kolem 80 Kč
Do polotučné se taky hodí??? Nebo cobych tam mohl dát s cenou tak do kilča za kus?
...nic...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Pepé psal:Koldan psal:do plnotučné možeš klíďo dat NGK D9EA. Kojak je měl za dobrů cenu, jedna kolem 80 Kč
...nic...
škoda
...když to nechceš dělat silou vem si větší kladivo!!!
Filous psal:Pepé psal:Koldan psal:do plnotučné možeš klíďo dat NGK D9EA. Kojak je měl za dobrů cenu, jedna kolem 80 Kč
...nic...
A do Inazumy 750?
God Gave me Everything I want
banda1250 psal:Nevíte někdo náhodou,jestli mají mít NGK CR7E nahoře na tom závitu ještě ten našroubovanej voříšek,nebo jak se tomu bazmeku říká.Koupil jsem je a je tam jen závit.A jestli na 1250 jsou s tím nebo bez toho?
no myslím že tam ten "bazmekt" jak říkáš má bejt určitě
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:banda1250 psal:Nevíte někdo náhodou,jestli mají mít NGK CR7E nahoře na tom závitu ještě ten našroubovanej voříšek,nebo jak se tomu bazmeku říká.Koupil jsem je a je tam jen závit.A jestli na 1250 jsou s tím nebo bez toho?
no myslím že tam ten "bazmekt" jak říkáš má bejt určitě
Tak by to s tim měli prodávat,néDám to tam holt s těch starejch.
Filous psal:...musim říct, že s tema levnejma NGK D9EA nemam moc dobrý skušenosti...párkrát sem je montoval a dycky mi přišel chod motoru takovej nevyrovnanej, nevim, prostě radši to co tam patří...
co si tím myslel kamaráde? budu měnit, tak zvažuju, že dám asi origo. nevím, jestli to bylo svíčkama, ale občas se mi zdálo, že si motor tak nějak jakoby odfouknul, přeskočil, prostě něco jako je asymterie na srdci, tak to samé, nepravidelně tam občas něco bylo.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2014 22:03:18 Offline |
Koldan psal:Filous psal:...musim říct, že s tema levnejma NGK D9EA nemam moc dobrý skušenosti...párkrát sem je montoval a dycky mi přišel chod motoru takovej nevyrovnanej, nevim, prostě radši to co tam patří...
co si tím myslel kamaráde? budu měnit, tak zvažuju, že dám asi origo. nevím, jestli to bylo svíčkama, ale občas se mi zdálo, že si motor tak nějak jakoby odfouknul, přeskočil, prostě něco jako je asymterie na srdci, tak to samé, nepravidelně tam občas něco bylo.
to by mne taky zajimalo - to mam taky ...dycky v nem hrkne ..ale mam tam iridiový , tak nevim , esli je to dobře , nebo špatně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Koldan psal:Filous psal:...musim říct, že s tema levnejma NGK D9EA nemam moc dobrý skušenosti...párkrát sem je montoval a dycky mi přišel chod motoru takovej nevyrovnanej, nevim, prostě radši to co tam patří...
to je ARYTMIE.... ty suvenýre...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Koldan psal:Filous psal:...musim říct, že s tema levnejma NGK D9EA nemam moc dobrý skušenosti...párkrát sem je montoval a dycky mi přišel chod motoru takovej nevyrovnanej, nevim, prostě radši to co tam patří...
to je ARYTMIE.... ty suvenýre...
no ty vole, to sem napsal píčovinu, máš recht, dám si lepanec
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
a při ceně 55kč není co řešit
http://www.autodily-cardo.cz/svicky/zap … -ngk-d9ea/
God Save The Queen!
Ja tam dávam predpísané NGK a pohoda. Už som to písal v inej diskusii, majú 38000 km a už som ich odpálil /KN filter + 98 benzín im neurobila dobre/. Čas na výmenu, aby ma to niekde nenechalo.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
bokto psal:Kelly01 psal:Jedna je extrémně vzrušivá, druhá normální a ty dvě jsou chladný čumáky, co je na tom divnýho
jo taaak
Spis jestli ti neprotika benzin durch karbcema, pravdepodobne ti nezavira jak podtlakovej ventil u prepinani pod nadrzi RES-ON-PRI, je tam takova membrana s O-krouzkem, vetsinou je ten O-krouzek v hajzlu, nekdy staci otocit O-krouzek, dalsi vec ktera ti taky nedrzi je jehlovej ventil v karburatoru, novej origo stoji cca 1500,- za kus ( pro jeden karbec).
Riziko je jestli ti to takhle prejka ze to protece motorem do oleje, olej se musi vymenit, dalsi vec nemel bys to startovat jestli je prelitej motor olejem s benzinem a mas tak vysokou hladinu, at si nezkurvis motor pokud temu tak je.
Billy psal:bokto psal:Kelly01 psal:Jedna je extrémně vzrušivá, druhá normální a ty dvě jsou chladný čumáky, co je na tom divnýho
jo taaak
Spis jestli ti neprotika benzin durch karbcema, pravdepodobne ti nezavira jak podtlakovej ventil u prepinani pod nadrzi RES-ON-PRI, je tam takova membrana s O-krouzkem, vetsinou je ten O-krouzek v hajzlu, nekdy staci otocit O-krouzek, dalsi vec ktera ti taky nedrzi je jehlovej ventil v karburatoru, novej origo stoji cca 1500,- za kus ( pro jeden karbec).
Riziko je jestli ti to takhle prejka ze to protece motorem do oleje, olej se musi vymenit, dalsi vec nemel bys to startovat jestli je prelitej motor olejem s benzinem a mas tak vysokou hladinu, at si nezkurvis motor pokud temu tak je.
měl sem sundanou nádrž je to cca měsíc a drobet a z nádrže ani kapka..... já si třeba myslel,jestli to neni tim že na pálily..... proto sem měnil ty svíčky
dej koním pít
bokto psal:Billy psal:bokto psal:
jo taaakSpis jestli ti neprotika benzin durch karbcema, pravdepodobne ti nezavira jak podtlakovej ventil u prepinani pod nadrzi RES-ON-PRI, je tam takova membrana s O-krouzkem, vetsinou je ten O-krouzek v hajzlu, nekdy staci otocit O-krouzek, dalsi vec ktera ti taky nedrzi je jehlovej ventil v karburatoru, novej origo stoji cca 1500,- za kus ( pro jeden karbec).
Riziko je jestli ti to takhle prejka ze to protece motorem do oleje, olej se musi vymenit, dalsi vec nemel bys to startovat jestli je prelitej motor olejem s benzinem a mas tak vysokou hladinu, at si nezkurvis motor pokud temu tak je.měl sem sundanou nádrž je to cca měsíc a drobet a z nádrže ani kapka..... já si třeba myslel,jestli to neni tim že na pálily..... proto sem měnil ty svíčky
...to sis asi myslel správně, kdyby totiž měla bejt mokrá od nezavřenýho ventilu, tak bys musel mít plnej válec benzínu a to bys jistě poznal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1