Nejsi přihlášen
zlobí stříkačka na gsf 650
Zdarec.Už jem o tom tady psal nedávno.Mám problém se stříkačkou na gsf 650 rv.2007 vodník. stává se to hlavně po studeném startu.Nechám to běžet na volnoběh.Jak je vlažná hlava,tak vyjedu.Přidám na rozjezd a bác.Stojím a na budíku vítí FI - porucha stříkačky.Několikrát pocvaknu chcípák,vypnu a zapnu klíček.Dělám to tak dokud svícení kontrolky nezmizí.Potom nahodím a jedu prakticky bez dalších problémů.Je pravda,že někdy to udělá i za jízdy nečekaně.Mám strach,že mě to zdechne při předjíždění,nebo někde v nepřehledném úseku. Od kamoša co má V stroma vím,že Strom má možnost diagnostiky s výpisem závady na budíku - číslo a dle tabulky najít závadu.Nejde to nějak i na Bandasce? Popř. poraďte někdo flignu co s tím. Potom už jen diagnostika v servisu.Ta se dělá jen v Suzuki,nebo to dělaj i jiné neznačkové servisy?
Řešili jsme to tady nedávno a to že to chcípe při přeřazování.Nakonec jsme usoudili sešlápnutí bočáku stojanu při přeřazování a tím i zastavení motoru.Jenže dělá to dál a je to závislé na přidání plynu.
Díkec za všechny případné rady.
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
Re: zlobí stříkačka na gsf 650
Kamoš by mě to mohl možmá proměřit na PC.Jenže bych potřeboval vědět jak je to v té zásuvce zapojené? Jde o nějaké kontakty v doiagnostické zásuvce can-H a can-L
Který je který a mhl by se napíchnout přes dráty.
..v seznamu tvoje moto je,tak to můžeš oprobovat..
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … oto5275832
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Tak nakonec náklonové čidlo ve špatné poloze.pro ty co potřebují do servisního režimu na banditovi tak stačí propojit dva krajní konektory diagnostické svorky u nádržky na brzdovku - zadek. potom po zapnutí klíčku dojde k vypsání chyb.V servis manuále je tabulka (myslím dílenskej) a tam se najde chybné čidlo. Nápis na budíku - coo je bez chyby. Potom je - (pomlčka před c poloha škrtící klapky) Má být mezi.Dole je špatně a nahoře taky.Potom se dá motorka i nastartovat v tomhle režimu. Funguje to i na v-stromovi .Boužel nejde smazat chyby z paměti.Ty nemají vliv na další funkci po případném vyměnění špatného komponentu
Chyby jsou zapsány v paměti řídící jednotky dokud se nevymažou na pc resetem.Je to tak i u auta.Jen odpojení baterky nestačí.
Nevím jak to v tom funguje,ale typoval bych jako ramka na pc.Tam se to taky ukládá a když koupíš jetou,tak jsou tam info z jiného pc.Dokud se nepřemažou.
Stránky: 1