Nejsi přihlášen
Re: Změna je život...
Ondráš psal:Canichon psal:hele, kozy nejsou všechno... ale co třeba mozek?
vidíš, máš jiný přednostiJá bych teď radši zůstal u těch koz...
A nebo teda tu prdel...
hmmm, prdel .... fajn, klidně začnu...
jedna rozpláclá žába tu:
a kdyby ti to bylo málo, tak i Lojza jednu posílá:
Jsi na řadě...
Každopádně gratulejšn k evropské motorce
děkuji moc
... a jinak moje "šiprzároš" má taktéž slabost pro Italky
asi by si holky rozuměly
Ondráš psal:Jako jo... Snaha se cení. Ale když se mluvilo o prdeli (zadku), tak jsem myslel holou prdel.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_ky.png
Tak teď čekám na tvojí holou prdel. Já už svojí ukázal.
Jsi na řadě Jani.
kurva Ondráši, tak teď jsi mě dostal na plné čáře
jako chvíli jsem přemejšlela, co tím básnik, chtěl říci, ale jako fakt dobré!!
máš bludišťáka za originalitu
na řadě? Fiat už nehraje??
hlemejzd999 (Člen) 07.07.2011 16:32:56 Offline |
Ondráš psal:Jako jo... Snaha se cení. Ale když se mluvilo o prdeli (zadku), tak jsem myslel holou prdel.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/40_ky.png
Tak teď čekám na tvojí holou prdel. Já už svojí ukázal.
Jsi na řadě Jani.
no nechtěj vidět moji prdel u české spořitelny
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Lihy psal:Čendina psal:uhmm....zadnice krásná...taková anglická....
To jako že anglický zadnice maj tři otvory? to sou věci
tak vzhledem k 11 náhradním dílům chlapa jsou tři otvory ještě pořád málo...
... ženy nemají velká nebo malá prsa. To jen muži mají velké nebo malé ruce ...
hlemejzd999 (Člen) 07.07.2011 22:40:14 Offline |
Bodlinka psal:na řadě? Fiat už nehraje??
Klidně hraje, ale chodí do práce přece
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
nicola.foxx (Člen) 08.07.2011 08:33:00 Offline |
tomasNJ psal:tady máš jednu...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 86-830.jpg
a trochu jednu víc vyšpulenou...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_1367.jpg
stejně to nevyhraju
Ty woe, von si tu prdel voholil
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 psal:barynek psal:2 Ondráš - u český má každej holou prdel
2 Canichon - a těch 11 dílů je?někteří víc
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _hovno.jpg
já to seru ....
já do mínusu jít nemůžu, takže místo holé prdele, akorát vždy suším hubu do výplaty
tomasNJ psal:Bodlinka psal:na řadě? Fiat už nehraje??
Klidně hraje, ale chodí do práce přece
woe, do půlnoci? Práce není hospoda, aby jsme v ní vysedávali
tomasNJ psal:tady máš jednu...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 86-830.jpg
a trochu jednu víc vyšpulenou...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_1367.jpg
stejně to nevyhraju
vyšpulená je fakt dobrá jen smutný scénář
to je ten pád, kdy sis rozdrbal kombošku, ehm, na zadnici?
to all: jinak si myslím, že vítěz s holou prdelí je už dávno všem známí...
stokrát opětovaná fotka, alias slavný Druid a jeho pozadí
ps. větrák mi nějak nic nedělá (teda hučí statečně, ale nijak to na nohou nepociťuju)...už přemejšlim co vyvedu s tim sedlem...tak mě napadlo rozpárat todle: http://www.ochrannepomuckycz.cz/zaruvzd … -2163.html
a přidělat to zespodu na sedlo
bodlina:
práce člověka šlechtí, takže do půl 7 v práci, pak práce kolem domu a gdyž už je tma tak garáž
tento pád je z roku 2008, gdy to odsrala motorka a já cajk, pád 2009 to odsrala moje prdel a motorka cajk...
Canichon...zas taka super ta prdel uplně není, a má už cestovní lišaj...
Lih... no něco takového asi jedině ti aspoň trochu pomůže ale nebylo by lepší to nacpat spíš do trenek??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Bodlinka psal:to all: jinak si myslím, že vítěz s holou prdelí je už dávno všem známí...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 030018.jpg
nó vona tady kolovala ještě jedna fotka pozadí, Půlmotorovic, ta byla taky hustohustá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Když to máš, tak to vokaž http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=63119
Lepší někdy, než nikdy.
Koldan psal:Bodlinka psal:to all: jinak si myslím, že vítěz s holou prdelí je už dávno všem známí...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 030018.jpgnó vona tady kolovala ještě jedna fotka pozadí, Půlmotorovic, ta byla taky hustohustá
tak jí najdi, ráda se kouknu
Drakoxxl psal:Když to máš, tak to vokaž http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=63119
však už jsem ukázala
Drakoxxl psal:Vykouklo to na mě jako nejlépe hodnocené registrace
kua, už? no toto trvalo
Startovacích 60km bylo víceméně utrpení, po cestě domů mi to třikrát chcíplo, nemohla jsem si zvyknout na tu dlouhou spojku, k tomu se přidala bolest zad asi po 15min jízdy Byla jsem z té jízdy vykulená, ale pořád nadšená
Poté přišla jedna vyjížďka, druhá, Sosnová a hle ono to jde, chtělo to jen cvik a vědět jak na to
Teďka jsme ujeli 170km na jeden zátah bez zastavení. Ruce ani záda neboleli, nefouká na mne, paráda… Jediné co, tak je ten kotel pod zadkem, zřejmě šikovné v zimě, ale ve městě si připadám jak na grilu Absolvovali jsme i menší bagáž na sedadle spolujezdce, horší ukurtování, ale dalo se - fusekle mi neulétly
Obrovské plus jsou brzdy, budíky mne přímo nadchly - nejvíc jsou ty diody, co na mne blikaj, abych zařadila spotřeba 5,5l/100km, jo a neumím zatáčet doprava
Stručně řešeno jsem stále nadšená… Lojza mne baví
Progear 650 (Člen) 05.08.2011 19:07:37 Offline |
a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
pičo nety! stejnak jí máš už dlouho
No nutkání furt, je, že by se pořídilo bmw, ale přijde mě škoda.. je to poslední co byla, koupena konec 2007, měla najeto 7000, koupená v motartu, yoshi... to bych musel dostat nějakou pěknou nabídku na Kčko a to zatím neni. Ale dej mě víkend Ještě mam objednaný diod.světlo s integ.blinkrama, takže bonus
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:XJelen psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
pičo nety! stejnak jí máš už dlouho
No nutkání furt, je, že by se pořídilo bmw, ale přijde mě škoda.. je to poslední co byla, koupena konec 2007, měla najeto 7000, koupená v motartu, yoshi... to bych musel dostat nějakou pěknou nabídku na Kčko a to zatím neni. Ale dej mě víkend Ještě mam objednaný diod.světlo s integ.blinkrama, takže bonus
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:nety psal:XJelen psal:
pičo nety! stejnak jí máš už dlouhoNo nutkání furt, je, že by se pořídilo bmw, ale přijde mě škoda.. je to poslední co byla, koupena konec 2007, měla najeto 7000, koupená v motartu, yoshi... to bych musel dostat nějakou pěknou nabídku na Kčko a to zatím neni. Ale dej mě víkend Ještě mam objednaný diod.světlo s integ.blinkrama, takže bonus
a ty bys mě to stejně neodpustil a za cenu co bych za to chtěl je to naštěstí neprodejný
Brkos psal:Tak abych nebyl pozadu
Dnes dovezeno domu...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0083.jpg
stav najetých km
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0082.jpg
Koupena v Ymotu, dnes vybalená z krabice
Ještě jednou gratulace aj tu
Krásný kosmostroj... (ale kryplík to furt není )
Dnes dovezeno domu...
stav najetých km
Koupena v Ymotu, dnes vybalená z krabiceJeště jednou gratulace aj tu
Krásný kosmostroj... (ale kryplík to furt není )
já mu to samý hustil do hlavy 2 měsíce
nety psal:Bodlinka psal:Brkos psal:Tak abych nebyl pozadu
Dnes dovezeno domu...
stav najetých km
Koupena v Ymotu, dnes vybalená z krabiceJeště jednou gratulace aj tu
Krásný kosmostroj... (ale kryplík to furt není )já mu to samý hustil do hlavy 2 měsíce
Si myslítě že kradu? Ale ta yamaha je raketa dík
Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
to vole progeare.. si mě zase nasadil bruka do hlavy... už mam zasse něco vyhlídnuto, snad mě to do konce víkendu pustí
Banditatom (Člen) 06.08.2011 12:43:45 Offline |
...ty vole nety ty jsi magor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
nasrat a rozmazat...hele nechtěl by velkej Prog sedmpade,nejspíš bude na prodej,za dobrou
jo draku jak jedeš na Bikers,mám volnej flek...klasika,v nedeli odpoledne
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
nasrat a rozmazat...hele nechtěl by velkej Prog sedmpade,nejspíš bude na prodej,za dobrou
t
Bandit 4EVER!!!
Kim psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
pokukuješ po něčem větším?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kim psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
jo draku jak jedeš na Bikers,mám volnej flek...klasika,v nedeli odpolednepokukuješ po něčem větším?
...spíš bych to viděl na něco novějšího, dědek začíná honit vteřinky a potřebuje lepčí techniku, co Kime
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 07.08.2011 14:12:15 Offline |
nety psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
to vole progeare.. si mě zase nasadil bruka do hlavy... už mam zasse něco vyhlídnuto, snad mě to do konce víkendu pustí
kdyžtak dej vědět...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 07.08.2011 14:13:46 Offline |
GSXR asi ne čoveče...
No jedině, pokud by si uvezl 2 motorky, hm? Jede semnou Adámek... Jo a díky moc za nabídku
"44 HONDA CBR 600RR 44"
počkej přes zimu, třeba s faiťákem pořídíme to gsx-r
Nety: a jaký báwo konkrétně? Já jsem se nějak vzhlídnul v K 1300R a to je těžká pecka, ale když jsem si navolil, co všechno bych tam chtěl, byla cena víc než nechutná
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Progear 650 psal:Kim psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
jo draku jak jedeš na Bikers,mám volnej flek...klasika,v nedeli odpoledneGSXR asi ne čoveče...
No jedině, pokud by si uvezl 2 motorky, hm? Jede semnou Adámek... Jo a díky moc za nabídku
Progýr, Kim - co box v pěti? lejt by nemělo, ale chládek přijde vhod
Strýcfajtr !!!
Brkos psal:Tak abych nebyl pozadu
Dnes dovezeno domu...Koupena v Ymotu, dnes vybalená z krabice
Pěkně Ty......až budeš chtít inspiraci na tuning, tak se stav u mne v garáži...
Před týdnem jsem ji po roce projel, jede to pořád pekelně...jen jsem potom dvě hodiny musel leštit prach a mušky, než šla zase pod přikrývku
XJelen psal:Progear 650 psal:Kim psal:
jo draku jak jedeš na Bikers,mám volnej flek...klasika,v nedeli odpoledneGSXR asi ne čoveče...
No jedině, pokud by si uvezl 2 motorky, hm? Jede semnou Adámek... Jo a díky moc za nabídkuProgýr, Kim - co box v pěti? lejt by nemělo, ale chládek přijde vhod
s boxem počítám...lahev taky?
barynek psal:Kim psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
jo draku jak jedeš na Bikers,mám volnej flek...klasika,v nedeli odpolednepokukuješ po něčem větším?
menším,lehčím,asi šestikilo....stárnu no,kdo by se tahal s ňákou těžkou rajdou
Kim psal:XJelen psal:Progear 650 psal:GSXR asi ne čoveče...
No jedině, pokud by si uvezl 2 motorky, hm? Jede semnou Adámek... Jo a díky moc za nabídkuProgýr, Kim - co box v pěti? lejt by nemělo, ale chládek přijde vhod
s boxem počítám...lahev taky?
na zelpstfrštentlich! my jedeme komplet krušnohorská legie, flašek bude :rukoumávajícísmajlík:
Strýcfajtr !!!
Progear 650 psal:Kim psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
čeče ve třech už by to byl masakr,víš co vozím krámů
XJelen psal:Kim psal:XJelen psal:
Progýr, Kim - co box v pěti? lejt by nemělo, ale chládek přijde vhods boxem počítám...lahev taky?
na zelpstfrštentlich! my jedeme komplet krušnohorská legie, flašek bude :rukoumávajícísmajlík:
...ale bude se ředit,na hulváta nic pít nebudu
nety psal:Kim psal:Progear 650 psal:a já hlásím, že jsem dnes prodal tátovo čopra a už se poohlížíme po GSX, takže sem s nabídkama, Kime? Nety?
jo draku jak jedeš na Bikers,mám volnej flek...klasika,v nedeli odpolednepočkej přes zimu, třeba s faiťákem pořídíme to gsx-r
je Vaše,odklepnuto...s Tebou se obchoduje dobře
Kim psal:XJelen psal:Progear 650 psal:
GSXR asi ne čoveče...
s boxem počítám...
Co Progýr s Adamem? Bylo by nás pět, to bysme se mohli vejít ne?
Strýcfajtr !!!
kojaksro psal:barynek psal:Kim psal:
...spíš bych to viděl na něco novějšího, dědek začíná honit vteřinky a potřebuje lepčí techniku, co Kime
vteřinky nějak extra nehoním,ale řiť bych si svez na něčem lepčejším,to jo
heleď jsem zvědavej na ty R10,jestli nesundám pět dolu tak je to šunt
XJelen psal:Kim psal:XJelen psal:
Progýr, Kim - co box v pěti? lejt by nemělo, ale chládek přijde vhods boxem počítám...
Co Progýr s Adamem? Bylo by nás pět, to bysme se mohli vejít ne?
mě to nevadí...na snídani se podává štrůdl
Zdenda psal:Nety: a jaký báwo konkrétně? Já jsem se nějak vzhlídnul v K 1300R a to je těžká pecka, ale když jsem si navolil, co všechno bych tam chtěl, byla cena víc než nechutná
to sem taky chtěl, stačilo mě K1200R, případně S, ale teď sem našel celkem pěkný R1200S s ohlins podvozkem a celkem to taky není špatný, i když K to není.
Progear 650 (Člen) 08.08.2011 21:00:26 Offline |
Box v pěti bude OK !
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 09.08.2011 18:40:04 Offline |
Progear 650 psal:Box v pěti bude OK !
HROBESO... izolační páska...
Petr J. psal:Brkos psal:Tak abych nebyl pozadu
Dnes dovezeno domu...Koupena v Ymotu, dnes vybalená z krabicePěkně Ty......až budeš chtít inspiraci na tuning, tak se stav u mne v garáži...
Před týdnem jsem ji po roce projel, jede to pořád pekelně...jen jsem potom dvě hodiny musel leštit prach a mušky, než šla zase pod přikrývku
Dík nějaká ukázka vychytávek by bodla
Kim psal:jj,změna je život
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1298_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1306_1.jpg
kujwa, já tě budu závidět cos teda poslal z baráku a pořídil mladší?
Banditatom (Člen) 18.09.2011 20:55:41 Offline |
Kelly01 psal:Co znamená těch 25KW
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/30_25.jpg
To víš stárne ten postřech už nejní co býval tak hold výkon mušel dolů
Kelly01 psal:Co znamená těch 25KW
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/30_25.jpg
motorka pro náctiletý a staříky
Banditatom psal:Kelly01 psal:Co znamená těch 25KW
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/30_25.jpgTo víš stárne ten postřech už nejní co býval tak hold výkon mušel dolů
bingo
nety psal:Kim psal:jj,změna je život
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1298_1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1306_1.jpgkujwa, já tě budu závidět cos teda poslal z baráku a pořídil mladší?
sedmpade,autobus je v garage
stoner psal:Kim psal:jj,změna je život
Tak se pochlub a nenapínej nás, ať ti můžeme pogratulovat.
gsx-r 600 K7,provoz 08,najeto šest něco,předek total na plasty,jináč všechno funkční ...jako nová,původ germánie....
něco se tam najde,ale jsou to maličkosti...
Kim psal:stoner psal:Kim psal:jj,změna je život
gsx-r 600 K7,provoz 08,najeto šest něco,předek total na plasty,jináč všechno funkční ...jako nová,původ germánie....
uf, už jsem se lek jo, mocc pěkný, tě to přijedem asik brzo okouknout gratulace
Tak gratuluji a užívej ji ve zdraví.
Stiegl psal:Takže už je doma??! Gratulace Kime! Snad bude dělat ještě větší radost než ta 750, která začíná dělat obrovskou radost mně!
se ti nedivim, jsme si brousili taky zuby
Banditatom (Člen) 19.09.2011 19:01:16 Offline |
nety psal:Stiegl psal:Takže už je doma??! Gratulace Kime! Snad bude dělat ještě větší radost než ta 750, která začíná dělat obrovskou radost mně!
se ti nedivim, jsme si brousili taky zuby
...ty kušuj prosím tebe
gratulace veliká...se v pátek stavim vomrknout až pojedu vodpolodne pro prase do Příbrami...
sem čekal,že se v sobotu pojedem sklouznout, ale ty si byl přilepenej u inzerátů viď, a nebo už si pro ní jel
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
O jednoho soupeře v kategorii méně Za chvíli to budu jezdit sám a budu konečně nejrychlejší
Ať slouží
ABik psal:Kim psal:stoner psal:
Tak se pochlub a nenapínej nás, ať ti můžeme pogratulovat.gsx-r 600 K7,provoz 08,najeto šest něco,předek total na plasty,jináč všechno funkční ...jako nová,původ germánie....
něco se tam najde,ale jsou to maličkosti...O jednoho soupeře v kategorii méně Za chvíli to budu jezdit sám a budu konečně nejrychlejší
Ať slouží
co Ermolenko? tos teda kurva porychlil
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ABik psal:Kim psal:gsx-r 600 K7,provoz 08,najeto šest něco,předek total na plasty,jináč všechno funkční ...jako nová,původ germánie....
něco se tam najde,ale jsou to maličkosti...O jednoho soupeře v kategorii méně Za chvíli to budu jezdit sám a budu konečně nejrychlejší
Ať sloužíco Ermolenko? tos teda kurva porychlil
Ermouš není člověk, ten se nepočítá Na prvním DA mě předjel v Brně na C, tak jsem si řekl, že se ho budu držet, když má teda stejnou motorku Za švoncem jsem to vzdal a jel si do boxu vyměnit trenky
ABik psal:Kim psal:stoner psal:
Tak se pochlub a nenapínej nás, ať ti můžeme pogratulovat.gsx-r 600 K7,provoz 08,najeto šest něco,předek total na plasty,jináč všechno funkční ...jako nová,původ germánie....
Ať slouží
na sedmpade už nemam koule...ba ne,to bych kecal,hledal jsem i tuhle,ale nechtěl jsem jít cestou kupovat 2-3 roku jetou motorku po okruháh.Rozhodl jsem se jít cestou dražší,něco,co má málo najeto a šikovně zbořený.Tahle mi padla do voka a že je to zrovna šestka mi nevadí,na to moje mrdání.Přes zimu si ji postavím a na pár let je klid
Hold se budu snažit nahánět Nitěnku
faitík psal:Kim psal:stoner psal:
něco se tam najde,ale jsou to maličkosti...gratulace veliká...se v pátek stavim vomrknout až pojedu vodpolodne pro prase do Příbrami...
sem čekal,že se v sobotu pojedem sklouznout, ale ty si byl přilepenej u inzerátů viď, a nebo už si pro ní jel
jo zastav se,odvezeš aspoň ty škopky...co nevidět se narodí malej nety,ať máte z čeho lejt
K.a.s.y.m. (Člen) 20.09.2011 20:49:15 Offline |
taky dobrej postup jak si udělat motorku na drom podle svýho..hodně rychlejch km před Níťěnkou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ABik psal:XJelen psal:ABik psal:O jednoho soupeře v kategorii méně Za chvíli to budu jezdit sám a budu konečně nejrychlejší
Ať sloužíco Ermolenko? tos teda kurva porychlil
Ermouš není člověk, ten se nepočítá Na prvním DA mě předjel v Brně na C, tak jsem si řekl, že se ho budu držet, když má teda stejnou motorku Za švoncem jsem to vzdal a jel si do boxu vyměnit trenky
buď v klidu, za chvíli jeho 750 půjde do vitríny pak bude opět dělat konkurenci v 600
Progear 650 (Člen) 20.09.2011 21:11:50 Offline |
tak to abych rychle přikoupil R6R...
"44 HONDA CBR 600RR 44"