Nejsi přihlášen
Re: shánim za skorodarmo ( kosti )
Já si koupil a neřešil to..
Když něco chci a a nemám čas kolem toho skákat tak du a hotovo..
Jsou to jen prachy
A cenu zhodíš o 20% běžně i po telefonu..
(netýká se kostí,tam mi to bylo šumafuk)
God Save The Queen!
Zato kdyz semka napíše nekdo jinej ze neco koupil za tolik a tolik,tak mu to po že se snad zbláznil,ze bys to sehnal za polovic. Ale je to jedno,ja sem treba ušetřil na kostech,ale neco sem zas koupil dráš. Kam taky jinam ty love nacpat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
huskyb12 psal:Koldan: ty vole, tady už žádnej pražec nejni, všichni sou ve vsích kolem a ve městě je to samej Čunek pičo :)))
jakože změna míst vogo?to jako,že mám zabalit trenýrky,monťasy,sebrat medvěda z postele a hlásit sa něgde v Praze.S kým sa měním nevíš? Máte tam u vás sklepy na brambory, uzený, slivovici a víno?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan: ty vole, tady už žádnej pražec nejni, všichni sou ve vsích kolem a ve městě je to samej Čunek pičo :)))
jakože změna míst vogo?to jako,že mám zabalit trenýrky,monťasy,sebrat medvěda z postele a hlásit sa něgde v Praze.S kým sa měním nevíš? Máte tam u vás sklepy na brambory, uzený, slivovici a víno?
Medvědů je tady hafo hlavně S classe - ale jezděj v tom hlavně invalidi - asi to bude tim autem
Sklepy nepotřebuješ na každym rohu je ňákej evropskej multimegagiga sráč - tam maj zemáky imrvére
Slivovici, víno a uzený Ti prodaj vychoďáci - ale bude Ti to na hovno, protože nepoznáš to dobrý :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan: ty vole, tady už žádnej pražec nejni, všichni sou ve vsích kolem a ve městě je to samej Čunek pičo :)))
Medvědů je tady hafo hlavně S classe - ale jezděj v tom hlavně invalidi - asi to bude tim autem
Sklepy nepotřebuješ na každym rohu je ňákej evropskej multimegagiga sráč - tam maj zemáky imrvére
Slivovici, víno a uzený Ti prodaj vychoďáci - ale bude Ti to na hovno, protože nepoznáš to dobrý :)))
já to věděl, že pudu do horšího
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1