Nejsi přihlášen
Typ brzdových destiček SBS
Zdar lidi, potřeboval bych poradit od těch z vás, kdo má zkušenost s deskami SBS...
Na netu jsem vyšťoural nějaký typ a potřebuji vědět, jestli jsem to pochopil správně... Takže mám Bandasku r.v. 2002 600/N. U tohodle roku jsou desky levé a pravé, ano? Tzn levá přední strana typ: 705 HS
pravá přední strana typ: 704 HS
zadní: 556 LS
Našel jsem ty desky na ebay o dost levněji z UK a nerad bych se seknul. Předem díky
Re: Typ brzdových destiček SBS
kojaksro psal:...máš to dobře, za kolik vyjde sada s počtou?
Takže ta 705 HS mě nakonec vyšla na pouhých 329 Kč i s počtou I ta zadní 556 LS mě vyšla dráž. S poštou 472 Kč Tak teď už jen zplichtit tu 704 HS
Kdyby někdo nevěřil, přikládám link
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? … SA:GB:1123
ignac666 psal:XJelen psal:hele a to sou fakt na každý straně jiný?, já jen že třeba Bendix to nerozlišoval...
Jo, jsou jiný, nerozlišuje se to u starších banditů 1995-1999
á tak pardón stejně mě to přijde jako nesmysl, to jsou jiný tvarem?
Strýcfajtr !!!
Co to je za blbost
Mám vepředu 4 destičky, každá od jiného výrobce a občas je dokonce prohodím pokud je některá víc sjetá tak s tou co je nejmíň a rozdíl v brždění jsem nepoznal
A jak je nějaká v prdeli, hrábnu do pytle a vrazím tam první co vytáhnu, značku a umístění opět neřeším
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Co to je za blbost
Mám vepředu 4 destičky, každá od jiného výrobce a občas je dokonce prohodím pokud je některá víc sjetá tak s tou co je nejmíň a rozdíl v brždění jsem nepoznal
A jak je nějaká v prdeli, hrábnu do pytle a vrazím tam první co vytáhnu, značku a umístění opět neřeším
bo neresis picoviny woe
jardagsf picoviny v zime resici bo se nudici
MOTO KOZZI GRISO
kucí všichni co tady píšete, že s tim nemáte problém máte dvandu jako já, ale ještě porát se nám tady nikdo nevyjádřil se šestkou novější a novej model, kde se ten problém řeší
tak je tady někdo se šestkou, kdo si už měnil destičky nebo si je měníme jenom my dvanáctkáři?
Strýcfajtr !!!
no ja to měl tenhle týden rozdělané a destičky mě taky brzo čekaj a jsou pravý a levý, otočit to nejde
a jěště nevíte někdo jestli u novejch destiček je ten plíšek(kurva nevim jak se to jmenuje) co vymezuje tu vnivřní destičku je zaháklá na trmenu a destičku tlačí dolu,pač mam jednu takovou skurvenou
Diego1000 psal:není nad Bremba.. Kvalitní,dlouhá životnost,co nejméně žerou kotouč
Jo když jsou nový, tak jsou super... Postupem času bych ale řekl, že "vadnou". Nezávisle na stylu jízdy, zahřátí nebo čemkoliv jiném. Jen s počtem najetých kilometrů. Nejsem sám tohoto názoru.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Nahoře se psalo přední pravá strana, tzn. ne pravá a levá destička, ale pravá a levá strana. Destičky se prodávaj v páru, tzn levá a pravá destička.
Já mám ale pocit, že i pravá a levá jsou stejný a jak jsem psal dvě balení, tedy dva páry jsem kupoval taky stejný.
Jestli to ale řešíte na šestkách tak tam jsou brzdiče jiný.
Jako jestli jste řešili levou a pravou desku, tak stejný bý nemusí, ale mít jiný levý a pravý pár by bylo prostě divný...
uf
mikeson psal:Levá a pravá deska není stejná,levý a pravý pár stejný jsou akorád zrcadlově otočený.
Tak že desky s pravé strany nejdou na levou stranu (bandit 600. r.v. 2000) aspon tak to mám já.
ještě jednou polopaticky - koupíš jeden balíček na levej kotouč a jeden balíček na pravej kotouč - je tak? takže to má brzdiče na každým kotouči jiný?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:mikeson psal:Levá a pravá deska není stejná,levý a pravý pár stejný jsou akorád zrcadlově otočený.
Tak že desky s pravé strany nejdou na levou stranu (bandit 600. r.v. 2000) aspon tak to mám já.ještě jednou polopaticky - koupíš jeden balíček na levej kotouč a jeden balíček na pravej kotouč - je tak? takže to má brzdiče na každým kotouči jiný?
Ano přesně tak to je, jsou zrcadlově prohozené a nejde to zaměnit. Bavíme se o gsf600 rv 2000-2004 a gsf650 rv 2005-2006 V těchto letech jsou desky totožné. Hodně jsem gůglil, tak jsem teď chytrej
Stránky: 1