Nejsi přihlášen
Re: Řetězová sada Bandit 650S r.v.2005
...většinou si to každej, když už s tím něco dělá, dává u bandasky do síly...do rychlosti mi to u bandasky přijde o ničem....
...jinak -zuby na kolečku nebo +zuby na rozetě = jdeš do síly
+zuby na kolečku nebo -zuby na rozetě = jdeš na rychlost
...a vyplň si profil, založil jsi tu už více vláken a ptáš se na různý věci a v profilu nemáš uvedeno nic, ani jestli N nebo S atd....
WD club member...
Hanz psal:...většinou si to každej, když už s tím něco dělá, dává u bandasky do síly...do rychlosti mi to u bandasky přijde o ničem....
...jinak -zuby na kolečku nebo +zuby na rozetě = jdeš do síly
+zuby na kolečku nebo -zuby na rozetě = jdeš na rychlost
...a vyplň si profil, založil jsi tu už více vláken a ptáš se na různý věci a v profilu nemáš uvedeno nic, ani jestli N nebo S atd....
neměli by se mutace nicků zavedených členů schvalovat?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Když Vás tak poslouchám. Získal bych vyšší max rychlost Bandasky, nebo bych v konečném důsldeku ztratil potřebnou sílu a ve finále by mě zpomalilo hejno mušek...?
Dám na Vaše rady, ale něco objednat musím, protože můj řetěz je jak vytahané kšandy. Místama napnutý a místama extrémně volný. Když už se o tom bavíme dáte mi typ na osvědčený typ řetězu? Asi X-ring? Ale co výrobce?
Díky
Hanz78 psal:Když Vás tak poslouchám. Získal bych vyšší max rychlost Bandasky, nebo bych v konečném důsldeku ztratil potřebnou sílu a ve finále by mě zpomalilo hejno mušek...?
Dám na Vaše rady, ale něco objednat musím, protože můj řetěz je jak vytahané kšandy. Místama napnutý a místama extrémně volný. Když už se o tom bavíme dáte mi typ na osvědčený typ řetězu? Asi X-ring? Ale co výrobce?
Díky
...esi nevíš co chceš, tag vobjednej origo převod a fertig...a výrobce??? ...klidně ČZ...530SDZ...nebo DID 530ZVM...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...já??? ...já chtěl víc síly, tagže sem šel cestou nejmenčího votporu a seknul sem dopředu 14z kolečko a fertig...je to jako bych měl vo cca tři zuby vječí rozetu...no a ňák si na to nemůžu zvyknout, nevycházej mi kvalty na známejch trasách, jezdim ve vyšších točkách, de to na bejka gdy si fspomenu, ale asi se vrátim k továrnímu nastavení a bude...a řetěz???...po 30ti tisících sem vyměnil origo za Čezetu a zatim sem šesttisíc km spokojenej parchant
Filous psal:...já??? ...já chtěl víc síly, tagže sem šel cestou nejmenčího votporu a seknul sem dopředu 14z kolečko a fertig...je to jako bych měl vo cca tři zuby vječí rozetu...no a ňák si na to nemůžu zvyknout, nevycházej mi kvalty na známejch trasách, jezdim ve vyšších točkách, de to na bejka gdy si fspomenu, ale asi se vrátim k továrnímu nastavení a bude...a řetěz???...po 30ti tisících sem vyměnil origo za Čezetu a zatim sem šesttisíc km spokojenej parchant
Jako na B12 jezdíš ČZ 530SDZ?? Taky musim měnit, take to řešim. Dával jsi to na 1250?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Filous psal:...já??? ...já chtěl víc síly, tagže sem šel cestou nejmenčího votporu a seknul sem dopředu 14z kolečko a fertig...je to jako bych měl vo cca tři zuby vječí rozetu...no a ňák si na to nemůžu zvyknout, nevycházej mi kvalty na známejch trasách, jezdim ve vyšších točkách, de to na bejka gdy si fspomenu, ale asi se vrátim k továrnímu nastavení a bude...a řetěz???...po 30ti tisících sem vyměnil origo za Čezetu a zatim sem šesttisíc km spokojenej parchant
Jako na B12 jezdíš ČZ 530SDZ?? Taky musim měnit, take to řešim. Dával jsi to na 1250?
...jo jezdim...a na 1250 sem ji asi eště nedával, ale proč ne???
Stránky: 1