Nejsi přihlášen
férový cigán?? tomu se nechce veřit..
tak nevím co to je za provokaci ale moc tomu neveřím...
http://www.stastnevdovy.cz/videa/ostatn … cikan.html
tož tak..
Re: férový cigán?? tomu se nechce veřit..
Já myslim, že má jedině pravdu a říká to, co je pro normálního slušnýho člověka zcela normální a je fuck zda je černej, bílej, žlutej nebo třeba modrej. Měl by asi objíždět okolní země a kázat i jinde, ovšem myslim, že by se dlouho nedožil.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
German psal:ze mě rasistu udělali až cikáni a arabové po osobních zkušenostech...
jj u mě je to stejné..
jinak k videu. Borec má pravdu a držím mu palce, jenže mám strach že mu to dlouho nevydrží..
tož tak..
Naštěstí žiju v relativně klidné, hornaté a neúrodné oblasti Čurákova, kde není moc cigošů ani nikoho podobného, kdo by kradl. Každopádně být v podobné situaci jako on, holím hlavu a ultrapravice má dalšího člena. Když si vláda neumí zjednat efektivně pořádky (jedno jaká, i kdyby vládl císař), zjedná si je národ sám. Takhle třeba vznikla aj Cosa Nostra v Itálii.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
nicola.foxx (Člen) 04.07.2011 08:00:06 Offline |
Jenom dyby tak bylo vic tehle uvedomelejch ciganu. Co porad jen neskuhraj a chtej s tim delat i neco jinyho nez je zmlatit rasistu a ukrast si co potrebuju resp. co chci
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1