Nejsi přihlášen
...todle bude hodně srandovní záležitost
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...todle bude hodně srandovní záležitost
libac22 psal:na kolik litrú to má nádrž ? vypadá dost malá a to světlo taky - dělá to ztý motorky uzkou mrdku
furt lepší jak bandit ne??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
zzzmrzlinar (Člen) 03.07.2011 00:06:11 Offline |
už sem na to koukal a moc fešný to je
Sandman psal:Takový nenápadný skorolitr, akorát bych chtěl vidět, jak se na tom pojede takových 160
To neni na honeni vysokejch rychlosti ale na nalitavani do zatacek se zakouslym zadnim kolem a vyjezdem zatacky v driftu prechazejici jizde po zadech a usmevu ridice na ksichte asi takhle . Jenom dobry boty koupit a zkusil bych to
..sranda na tom bude,ale do chlívku bych si to nepostavil..nelíbí se..
..a víčku nádrže na levé straně při bočaku taky tam moc nerozumím..
..tohle bych v chlívku viděl rád..
http://www.youtube.com/watch?v=yM_KCQHoEm8
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
tomasNJ psal:libac22 psal:na kolik litrú to má nádrž ? vypadá dost malá a to světlo taky - dělá to ztý motorky uzkou mrdku
furt lepší jak bandit ne??
jako vubec , zlatej bandit !!! je možný že to má lepší jízdní vlastnosti ale to je tak všechno , jen názor
to filous - " motard "
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Billy psal:Sandman psal:Takový nenápadný skorolitr, akorát bych chtěl vidět, jak se na tom pojede takových 160
To neni na honeni vysokejch rychlosti ale na nalitavani do zatacek se zakouslym zadnim kolem a vyjezdem zatacky v driftu prechazejici jizde po zadech a usmevu ridice na ksichte asi takhle . Jenom dobry boty koupit a zkusil bych to
Na honění po okruhu s utaženýma zatáčkama mi to připadá aj dost velké a silné. Na takový typ trati je podle mě lepší šestikilo
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom (Člen) 03.07.2011 16:31:50 Offline |
až na tu vinu místo sfjetla je bambucha
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sandman psal:Billy psal:Sandman psal:Takový nenápadný skorolitr, akorát bych chtěl vidět, jak se na tom pojede takových 160
Na honění po okruhu s utaženýma zatáčkama mi to připadá aj dost velké a silné. Na takový typ trati je podle mě lepší šestikilo
...co blbneš s vokruhem??? ...tag maksimálně motardová trať...ale hlavně to bude vhodný k děsení víkendovejch jezdců na vokreskách a nahánění hrůzy turistum sedícím na zahrádkách kaváren a hospod ve městech...prostě chuligán
Filous psal:Sandman psal:Billy psal:
To neni na honeni vysokejch rychlosti ale na nalitavani do zatacek se zakouslym zadnim kolem a vyjezdem zatacky v driftu prechazejici jizde po zadech a usmevu ridice na ksichte asi takhle . Jenom dobry boty koupit a zkusil bych toNa honění po okruhu s utaženýma zatáčkama mi to připadá aj dost velké a silné. Na takový typ trati je podle mě lepší šestikilo
...co blbneš s vokruhem??? ...tag maksimálně motardová trať...ale hlavně to bude vhodný k děsení víkendovejch jezdců na vokreskách a nahánění hrůzy turistum sedícím na zahrádkách kaváren a hospod ve městech...prostě chuligán
Správně Fildo,jasnej strojek na kravení jen bych to chtěl vidět naživo,připadá mi to maličký... Třeba dvanáctka Dorsoduro je voproti tomuhle viditelně kus motorky...
...a bude hůř!
Je to taková našlápnutá MT-03, ale pokud to má přes 130kg tak zapomen na motarda a i v tý ukázce je vidět že chlapec moc nepředvedl.Když mrkneš na ukázky vod aprilky tak v každy 2 zatačce maj vobě kola ve vzduchu.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
pulmotor psal:Je to taková našlápnutá MT-03, ale pokud to má přes 130kg tak zapomen na motarda a i v tý ukázce je vidět že chlapec moc nepředvedl.Když mrkneš na ukázky vod aprilky tak v každy 2 zatačce maj vobě kola ve vzduchu.
...toho motarda sem dával do uvozovek, nejsem tydýt, abych to srovnával s RMZtkou...ale nevymluvíš mi, že v rukách dostatečně vyšinutýho jediince si na tomdle nebude na pobřežních silničkách a vokreskách f horách dávat driftem gde co...
Stránky: 1